אהמ אהמ..

DidjiT

New member
אהמ אהמ..

אני מאמינה ש.. שמגיע לילדה מיוחדת כמה איחולי מזל טוב
, לא? אז הדרררררררררררר טורנית היום הולדת שלנו לעכשיו! המוןןןןןןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב
ותישארי מותקקקקק כמו שאת !!! ואני בטוחה שהיום הולדת שלך תהיה
(יהיה פיצוץ..פיצוץ יהיה..יהיה פיצוץץץץץץץץ במסיבהההההה) אזזזזזזזזזזזזזז.. רק אושר ושמחה ואהבה.. והמון המון שיר! :) חחחח...
משיררררררררררר sweet seventeen...
חחחח...

../images/Emo23.gifלילדה הכי יפה בעולםםם!!!../images/Emo23.gif

יש לך יומולדת!!!!!
המון מזל טובבב!!
שיהיה לך הכי כיף בעולם בכל מה שתעשי ולאן שלא תלכי... שתחייכי ותאהבי ותשמחיייי
כל האושר והשפע והאור... אוהבת אותך המון המון!
ו...
!
בריאה עלייך נשמתי...
ניצן

N E Z E K

New member
הדרו'ש!!!!!!!!!!! :)

מזל טוב בובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיהיה לך ת'יומולדת הכי הכי פנאן בארץ!!!!!!!!!!!
מאושפזת עליך!!
נופר :)

sHotZy M

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif מזל טוב הדרררוווש!

"היום יום הולדת להדר, חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת ל-ה-ד-ר!!!"
שהחיים תמיד יחייכו לך ושיהיה רק טוב!!!!! שתשיגי את כל מה שאת רוצה שתכבשי את הפסגות הכי גבוהות ותשחי במיים הכי עמוקים ותעופי לשחקים
שiצי......

הדרוש יפהפיה../images/Emo70.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

היום יומולדת
היום יומולדת
היום יומולדת
להדרוש
חג לה שמח
וזר לה פורח
היום יומולדת להדר
הדרוש כפרע! המונהמונהמונהמונהמונהמונ מזל טוב למומולדת מותק!
רק תהיי מאושרת!זה הכי חשוב שיש!
אוהבת עד אין סופ ומעבר לו

=)))) יאאאאא

תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!!!!!!!!!!!! תודה לכולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם לא מתארים לעצמכם איך עשיתם לי את היום... אני מעוצבנת על המשפחה שלי , (עזבו...) ונכנסתי לפה...ועשיתם לי הכי כיף! =) תודה נשמותייי... תודה שירוש אהובת ליבי- על פתיחת השירשור המדהים הזה! תודה ניצני ראסטה גירל שלי...=) תודה נופרוש השברולטית הכי מטורפת בעיר...=) תודה הילוש - כפרע עליך ועל כל כולך! תודה גלעד- כן זה מאוד כיף להוולד לחודש אב (בעיקר שיום לפני היה תשה באב!!) =/ ובכלל מזל אריה זה מזל שולט! אין מה לעשות! תודה שוצי- הכי מדהימה שיש!! תודה תודההה ותודה לרוני- הקטינה של הפורום! =)) קיצר תודה תודה תודה תודה תודה לכולכם!!!!! אגב-היום יש הופעה של השוטים בגבעה ברחובות מישו הולך? ייתכן שאני אהיה שם =)

אכן מזל שולט

ולא סתם נולדתי גם די קרוב לתאריך שלך (אני נולדתי במוצאי תשע באב...

מלא כסף...../images/Emo4.gif

וגם אני במעלה אדומים יש פה עיניינים...
אמיר נוסע וגם בטח ליהי... תהני מותק!
ויומולדת שמחחח!!

הדר כפרע..:)|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

אריה זה מזל שולט ביותר! תמיד שאני דורשת צומי[חח נו מה אני יעשה!אני סנדביצ'..]אז תמיד איכשהוא זה קשור למזל שלי.. או שיש את הפרסומת הזאת עם המזלות..אז ראיתי את הקטע של אריה..ולא ידעתי שזה של אריה...ועשיתי כזה-"גאד איזה יפה.."אז אחי הגדול אומר כזה-"כן,זה המזל שלך.."חח זה היה מגניב:)

מזל טוב נוששששששששששש

שיהיה לך רק טוב ותמשיכי להיות כזו יפיופההההההההה ומתוקההההההה ואת יודעת שאני חוהל עלייך ומגיע לך להיות הכי מאושרת בעולםםםם אז אל תתייחסי למשפחההההההה. אוהבת אותך
ביץ' שלי

nawa

New member
המון המון מזל טוב

עד 100 כמו 20, הרבה אושר, שמחה ואהבה וכמובן בריאות לכל המשפחה !

למעלה