תודה לכולם - וחוויות מהטסט
הטסט שלי היה ב7:30. קמתי בסביבות 6:30, הנחתי תפילין, וישבתי קצת בחוץ כדי להרגע. יצאתי מהבית בסביבות 7:10 [הליכה של 5-10 דקות עד מקום יציאת הטסטים], בסביבות 7:20 הגעתי לשם, חיפשתי את המורה שאמור להגיש אותי, אבל הוא לא הגיע. ביינתים שמתי לב שעל הספסל יושבת המחנכת [ימעך שמה] שלי מלפני שנתיים, צחקתי עליה קצת [חחח..] ואז פתאום הגיע המורה, הכין את האוטו, ואמר לחכות בפנים. המורה נכנסה לאוטו השני, וראו רק את הקצה של הראש שלה מהחלון [נו, בת אדם שכולה 1.20 מטר..] התלמיד השני הגיע, תיאמנו שאני אנהג ראשון. נכנסתי למושב הנהג, כיווני לי כסא, מראות וכו וכו... פתאום הגיעו כל ה4 טסטרים, ראיתי את הטסטר הכי מניאק מתקדם לקראת הרכב שלי, אבל למזלי הוא לא נכנס! פתאום נכנס לו טסטר אחר, קצת מבוגר.. הוא בדק מסמכים, רשם פרטים וכו ואמר: "בהצלחה." התחלתי לנסוע, הלך לי כל כך חלק כמו שבחיים לא הלך! קצת ימינה, קצת שמאלה, תעשה פה חנייה ברוורס.. ונגמר הטסט! כל כך מהר וכל כך טוב
התלמיד שאחרי עלה, אבל הוא כבר סיפור אחר.. נוותר עליו. יותר מאוחר התקשר אלי המורה ושאל אולי איך היה, אמרתי לו שהיה ממש חלק וטוב לדעתי! הוא אמר לי להתקשר אליו ב15:00 לקבל תשובה [רק ב15:00??? השעה עכשיו 9:00!!]. הלכתי לבי"ס.. 3 שעות והגעתי הביתה.. הדקות עוברות לאט לאט, אני מחכה ל15:00, ופתאום, שעה לפני, בשעה 14:00 הטלפון צלצל. על הצג מופיע שמו של המורה. אני עולה בקול קצת מגמגם והוא אומר לי: "אור, מזל טוב, עברת." כולי שמח ומתרגש!! אמרתי לו תודה על הכל, הוא איחל לי בהצלחה.. ואז התחיל להסבב טלפונים לכולם