אהמ!אהמ! היוווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםם
R RinRan New member 18/8/02 #2 יייייייששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
יייייייששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
C Chloe New member 19/8/02 #3 אתם לא תאמינו מה קרה לי כמעט פיספסתי ת´פרק אבל לא אנשים ת´נצלו תשרשור.....(אבל לפני זה אני צריכה להזהיר אתכם... אל תלכו לראות ת´סרט המפגר והאדיוטי ´גולדממבר´)
אתם לא תאמינו מה קרה לי כמעט פיספסתי ת´פרק אבל לא אנשים ת´נצלו תשרשור.....(אבל לפני זה אני צריכה להזהיר אתכם... אל תלכו לראות ת´סרט המפגר והאדיוטי ´גולדממבר´)
P PURPLE CHICKEN New member 19/8/02 #4 ../images/Emo8.gifמזל שרק כמעט!!! וד"א- תלכו לראות את "גולדממבר"!!! סרט ממש מצחיק!!!! אין לי בעיה עם זה שלא אהבת אבל כולם (כולל אותי) אמרו לי שזה סרט ממש מצחיק- אז...
../images/Emo8.gifמזל שרק כמעט!!! וד"א- תלכו לראות את "גולדממבר"!!! סרט ממש מצחיק!!!! אין לי בעיה עם זה שלא אהבת אבל כולם (כולל אותי) אמרו לי שזה סרט ממש מצחיק- אז...