אהמ אהמ...

Yaniv-DC

New member
אהמ אהמ...

שתי כלבות בגן עדן הא? נפצח בסיפור קצרצר. כשכלב רודף אחריכם בלוע פעור, תחכו שינשוך או תברחו? אז העקבות אינסידנט קטן שקרה לי בכיתה ד´ שבעקבותיו כמעט הוצאתי בעל כורחי מועד הורים (עוד משתמשים בבדיחונת הזו?) למדתי שמכלבים נושכים בורחים. אבל, עכשיו יש 2, ולא סתם כלבים, אלא כלבות. כל אחת מהכלבות האלו באה אלי מכיוון אחר, ובעודי רועד ומפוחד מהנשיכה, הן דווקא התחילו ללקק. ותדמיינו לבד כמה זה נעים כל אחץ מכיוון אחר
אז הנה, שבתי. שלומות למכרי, שלומות לאלו שלא. כמתנת הכירות מחודשת אני מצרף לכם תמונה. הציצו בה, נסו לגלות מה לא בסדר. אחרי כ-40 עד 60 שניות (לא ממש תזמנתי) מתחילים להופיע רמזים. אושר ועושר לכל!

my self

New member
אוי../images/Emo5.gif

הדוד הפוץ מאמריקה (לא דוד ביולוגי, אבל בעל תכונות של כזה) שלח לנו את זה לפני כמה חודשים. אולי הוא חשב שזה יוסיף לשארם שלו. במפתיע, זה האיץ את האפקט ההפוך. כשתוכנת האימייל חורשת וחורשת וחורשת, והאימיילים משתהים, אנחנו יודעים - הנה עוד מקבץ במשקל שני מגה עם תמונות של הנכדה המ-ה-מ-מ-ת שלו. לא, הוא לא שמע על כיווץ. במילים אחרות, יניב, השתדל עוד 20-30 שנה לא להיות דוד פוץ מאמריקה
.

Yaniv-DC

New member
בשאיפה... עוד 20-30 שנה

אני לא אחייה באמריקה. לגבי הפוץ, שלח לי מסר עוד 20 שנה, ונראה מה קורה

לירונר

New member
שיחנק מי שיצר את התמונה הזו ~../images/Emo70.gif~

התקף לב קיבלתי !!!!!!!!!!

אהההההההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לעזאזל
אני שמוע לי מוזיקה, מנסה להסתכל מקרוב מה לא בסדר בתמונה (כלומר יותר קרוב למסך ולרמקולים) ופתאום... נו אתם יודעים כבר מה קרה...

למעלה