אהמ אהמ

zvozda4ka

New member
אהמ אהמ../images/Emo15.gif

בגלל שאני מנסה לכפר על זה שלא הייתי המפגש פורום הקודם....בא לי לעשות עוד אחד... בחנוכה! ולא אכפת לי הוא יהיה בלב המפרץ....אם אתם יכולים להגיע ברכבת לעזריאלי אתם יכולים להגיע ברכבת ללב המפרץ.... אני מקווה שלא תעשו לי הברזה קולקטיבית,אה?

icודליה

New member
תראי

מבחינתי, המרחק.. אוי אוי המרחק. אבל אם אני רואה שמספיק באים, אז אני אעשה את ההשתדלות, וכמו שאמרתי לך בטלפון אני אפתח במסע שיכנועים. ודבר שני, אני לא מתכננת משו מיוחד בחנוכה, במיוחד לא תאריך שידוע כבר מעכשיו. אז מי שהוא עושה משו בתאריך מסויים שישרשר לפה.. ויעלה לצ'אט, שנדבר על זה. יאללה!

rAmikube

New member
אם יהיה...

אני יבוא...אבל אין כל סיבה שזה יהיה בעזריאלי... לפי שעתי איזה שבועיים מראש (בקרוב, כן, זה יבוא מתישהו) איפה ומתי. לפי שעתי, כל אחד ירשום את המקום והזמן שהוא מעדיף. כמובן, שעדיף שאף אחד לא יכתוב: "בשעה שבע בבושר מתחת לבית שלי", אלא במקומות יותר גדולים ומרכזיים. אני בכל אופן, חושב ומעדיף את עזריאלי כי זה בעצם המרכז ורובן פה הם מהמרכז ואין כל סיבה שניסע לחיפה (אוויר נעל שם, לא?)

zvozda4ka

New member
אל תהיו רעים!

אם זה יהיה בעזריאלי אני בטח לא יבוא... וזה לא פייר! חוצמזה........................................... יש רכבת לשם! מה הבעיה לבוא ברכבבת לחיפה במקום לעזריאלי? זה לא כזה ביג דיל...

rAmikube

New member
נכון, אבל

בשביל זה לא את תחליטי ולא אני אלא כולם יחלטו, כנראה לפי הצבעה... דמוקרטיה!!

zvozda4ka

New member
ברור........../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

יודע מה? לא אכפת לי! אם יהיה בעזריאלי אני יהיה שם! אני לא הולכת להפסיד שתי מפגשים...ברצף..

icודליה

New member
כמו שאמרתי!

אנשים - להתייחס לזה ברצינות. יש איזשהו תאריך שאתם יודעים שלא תוכלו? מה דעתכם על יום שלישי, ה23, כ"ח בכסליו.

rAmikube

New member
שבועיים לפני

לא חודשיים לפני (מממ..עוד 40 יום חנוכה?! באמת?!?!)

למעלה