זה 84 מתוך 84 כתוב שם למטה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 29/2/04 #21 זה 84 מתוך 84../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif כתוב שם למטה
ק קיטיקט New member 29/2/04 #22 אהבתי מאוד!! כל העיצוב מאוד יפה ומושקע..כל הכבוד אורלע!! במיוחד טוב החלק של הפילמוגרפיה :] מה שכן נצטרך להוסיף יותר קישורים ודברים..אבל זה אחר כך בינתיים זה נראה אחלה.
אהבתי מאוד!! כל העיצוב מאוד יפה ומושקע..כל הכבוד אורלע!! במיוחד טוב החלק של הפילמוגרפיה :] מה שכן נצטרך להוסיף יותר קישורים ודברים..אבל זה אחר כך בינתיים זה נראה אחלה.
¥ ¥EleVatioN¥ New member 29/2/04 #25 טנקסססססס../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif וברור אני עוד אוסיף דברים!
I Im The Sun New member 1/3/04 #27 ניחשתי איזה 3 וקיבלתי 84!! "הציון שלך הוא:84 אתה מכיר את אנג'לינה מעולה! כל הכבוד! ->הציון הכי גבוה הוא 84 "
ניחשתי איזה 3 וקיבלתי 84!! "הציון שלך הוא:84 אתה מכיר את אנג'לינה מעולה! כל הכבוד! ->הציון הכי גבוה הוא 84 "
ת תקווה4 New member 1/3/04 #29 אתר ממש מעולה!! ובאמת מזל טוב על האתר@! זה אחלה אתרר ודרך אגב אני חדשה ואני מתההה על אנג`לינה ג`ולי !!!!!!!!!
אתר ממש מעולה!! ובאמת מזל טוב על האתר@! זה אחלה אתרר ודרך אגב אני חדשה ואני מתההה על אנג`לינה ג`ולי !!!!!!!!!