אהממ.....

or 343

New member
אהממ.....

רציתי להתייעץ אתכם...אין לי מושג איך הגעתי לפה, לא משנה... בקיצור, אני בת 17 וחצי (בינואר 18 ) העניין הוא...אף פעם לא היה לי מישהו. וזה לא שזה דחוף לי. אבל אני כל הזמן מתאהבת באנשים שלא יודעים את זה, וככה זה הולך מעצמו , וזה נורא כואב גם. אבל בזמן האחרון כולם שואלים למה אין לי חבר, רוצה שאני אשדך לך מישהו..? וכו' ואני לא ממש יודעת מה אני רוצה מעצמי...אני חושבת, הרי אני רק בת 17 ויש לי עוד זמן לזה כל החיים...לאהבה...למצוא אותה, אבל אז אני חושבת אולי צריך לנצל את הרגע? כי מי יודע מה יהיה מחר? מה אני צריכה לעשות? פשוט לחכות שהזמן יעשה את שלו...? ולמה אנשים כ"כ לוחצים?

rastotman

New member
אני חושבת שאת מוכנה-

אל תחסמי את עצמך, תיקחי את הסיכון ותנסי משהו אמיתי.

סקס כמובן ../images/Emo13.gif

סתם.. לא.. היא התכוונה שאת מוכנה לקפוץ למים, להעיז קצת ולהכנס לקשר. או לצאת עם אנשים.

sovlanit

New member
בוקר נפלא,

טבעי להתאהב בגילך חדשות לבקרים. לכי עם תחושותייך. כניעה ללחץ חברתי לא תעשה אותך מאושרת יותר. אהבה אמיתית וטהורה בוא תבוא. לא צריך למהר ולכפות על עצמך זוגיות... תהני לך מהגיל,מחופש הבחירה ומנעורייך. חיים טובים

../images/Emo42.gif../images/Emo62.gifאור חמודה../images/Emo29.gif

את כותבת שאולי את צריכה לנצל את הרגע כי מי יודע מה יהיה מחר אבל זה משפט שתופס לגבי כל דבר. אז עכשיו אני אטוס לסיבוב מסביב לעולם כי מי יודע מה יהיה מחר. אנשים לוחצים.אז מה?תתעלמי.תעשי את הדברים בקצב שלך. את לא צריכה להוכיח כלום לאף אחד. ואם זה לא דחוף לך שיהיה לך חבר אז למה אתה לחוצה מזה כל כך? תזרמי מה שנקרא תזרמי עם הדברים...דווקא כשלא מצפים מוצאים מישהו.

ניני5

New member
or 343 אני מבינה שאת בנויה רק

לחבר אחד רציני. שאולי גם תתחתני איתו. תשאלי את עצמך האם את רוצה להכיר עכשיו את בעלך לעתיד? האם את מוכנה לזוגיות בוגרת? לא כדאי לצאת סתם עם בן רק בגלל שהסביבה לוחצת. את יכולה לומר לכולם שעדיין לא מצאת את הבן המתאים, ואת לא מחפשת במיוחד, יש לך סבלנות שהוא יגיע בזמן הנכון. הם בטח חושבים שמשהו לא בסדר איתך, אבל את אל תחשבי כך על עצמך. את ממש בסדר גמור. לכל אחד יש הקצב שלו לעשות מעברים בחיים. מה יקרה מחר? אותו דבר מה שקורה היום פחות או יותר. את ממשיכה ללמוד, כתה י"ב אני משערת. בגרויות, אחר כך צבא ושם תכירי מישהו נחמד בלי לחץ. ואחר כך טיול לחו"ל, לימודים גבוהים, עבודה, חתונה, ילדים, שוב עבודה, חברים, משפחה. זה מה שקורה בדרך כלל, אלא אם כן את יפה מאוד רזה וגבוהה, ויכולה לפצוח בקריירת דוגמנות. אז חייך יהיו אחרים. ואז אף אחד לא ילחץ עליך, חוץ מעיתונאים שירצו צילומים שלך.

or 343

New member
תודה לכולם!! ../images/Emo140.gif

בהחלט החכמתי מדבריכם... אני משערת שאני פשוט אתעזר בסבלנות, שום דבר לא בוער כרגע חוץ מבגרויות באמת........ ולניני- דוגמנית אני בטוח לא אהיה! אבל לא נורא, אני מעדיפה מסלול חיים רגוע

ניני5

New member
אור, הייתי אומרת לך בכלל להוציא את

זה מהראש. לא לחשוב על זוגיות או בנים, בגלל לחץ חברתי. פשוט לעשות מה שאת צריכה לעשות עם ראש שקט. כשתהיי מוכנה נפשית, המיועד שלך יגיע בלי להתאמץ בכלל והכל יהיה פשוט, מובן וקל. ככה זה עובד מבחינה רוחנית. העיקר לא לדאוג בכלל. תראי לסובבים אותך שאת לא מודאגת, והם יפסיקו להציק לך. ידעתי כמובן שאת לא דוגמנית. את דוגמת הדוגמנית נתתי כדי שתביני שלרובינו יש בערך אותו מסלול, המסלול הרגיל. רק ליוצאי דופן יש מסלול אחר. לכל אחד יש את הדרך המיוחדת שלו בחיים, כל אדם הוא יחיד ומיוחד.

אושרת28

New member
כולכם הוצאת לי את המילים מהפה

אז אור בהצלחה שיהיה לך ובאמת תעשי מה שבא לך וזה בלי לתת דין וחשבון לאף אחד.

איל באש

New member
ברוכה הבאה אור ../images/Emo23.gif

קיבלת תשובות ועצות נהדרות לא ותר לי אלא לחזק את כולם
בהצלחה

למעלה