אהממ... עזרה... אני מצטער לשאול את זה אפילו.... אבל אני צריך מקרו שעושה עיגול (round) בC....
O Orbi New member 19/1/05 #1 אהממ... עזרה...../images/Emo163.gif אני מצטער לשאול את זה אפילו.... אבל אני צריך מקרו שעושה עיגול (round) בC....
אהממ... עזרה...../images/Emo163.gif אני מצטער לשאול את זה אפילו.... אבל אני צריך מקרו שעושה עיגול (round) בC....
V vinney Well-known member 19/1/05 #2 בחייאת... #define round(a) {\ int temp = (int)a;\ if ((a - temp)<0.5f)\ a = temp;\ else\ a= temp+1;\ }
בחייאת... #define round(a) {\ int temp = (int)a;\ if ((a - temp)<0.5f)\ a = temp;\ else\ a= temp+1;\ }
O Orbi New member 20/1/05 #3 אהממ... כן אני יודע(לגבי הבחייאת).... פשוט עשיתי את זה בצורה קצת שונה בלי משתנה עזר וזה לא כל כך הלך לי, אז החלטתי לפנות לעזרה ולדלג הלאה.... אל תחשוב עליי רעות... זה היה מספיק קשה לרשום את זה גם ככה...
אהממ... כן אני יודע(לגבי הבחייאת).... פשוט עשיתי את זה בצורה קצת שונה בלי משתנה עזר וזה לא כל כך הלך לי, אז החלטתי לפנות לעזרה ולדלג הלאה.... אל תחשוב עליי רעות... זה היה מספיק קשה לרשום את זה גם ככה...
V vinney Well-known member 20/1/05 #4 זה בסדר ../images/Emo13.gif מה ניסית לעשות ? תעלה לפה, אולי אפשר לפתור את זה...