אהממ..... יש לי שאלה

PLAIN OL ME

New member
אהממ..... יש לי שאלה

לפני כמה שבועות (בערך חודש+) מישהי שאני מכיר אמרה לי (זמן קצר אחרי שאמרתי לה שאני בי) שזה מוזר כי אני לא נראה לה כזה... היא אמרה ש"סליחה על הבוטות, אבל אני מריחה הומואים מקילומטר..." (היא למעשה די הומופובית, אבל לא על זה אני מדבר) היא אמרה שהתחושות שלה תמיד היו נכונות עד כה בנושא, אבל דווקא במקרה שלי לא... היא אמרה שלא היה להצ מושג שאני בי, למרות שאני כן... ועכשיו לשאלה שלי - שמעתי בעבר על אנשים שיש להם גיי-רדאר, אבל - האם הוא מאתר רק הומואים או גם בי? ולצורך העניין - בהנחה שיש טיפוס מסוים שאופייני להומואים (אתם יודעים, הסטריאוטיפ של ההומו הנשי... בלה בלה בלה), האם יש טיפוס בי? כלומר, באופן כזה שאפשר לדעת כשמישהו בי רק על פי ההתנהגות והמראה שלו?

sarah

New member
אממ ../images/Emo13.gif

אני חושבת שזה מאוד מסובך וקשה מאוד- מפני שאם מישהו מהתנהג בצורה הומואית נורא קשה לשים לב שהוא גם מתנהגת באופן קצת סטרייטי (מסתכל על בנות וכו') ולהיפך- מישהי שאומרת לי "תראי איזה חתייךךךך" ומזילה ריר תוך כדי זה, יהיה לי קשה לשים לב אם היא מתנהגת עם בנות באופן קצת מעורר חשד. ובכל זאת אפשר להבחין בכך, אבל זה לוקח הרבה יותר זמן- כי צריך להבחין ב2 תופעות במקום 1. הגיידאר צריך יותר זמן להחליט
סביר להניח שקל יותר לטעות בביסקסואלים כGAY לגמרי ולא להיפך, אלא עם כן הוא מנסה להתנהג באופן ארוני. הממ. באעבה, שרה

Ophel McNeil

New member
האמת שלי יש גיי-ראדר, ../images/Emo117.gif

והוא עובד גם על ביס (הרבים של בי?
), למרות שבמקור הוא מכוון בפול עוצמה על הומואים....
ועכשיו ברצינות - כן, אפשר לדעת על מישהו שהוא בי. זה מעט יותר קשה, כי אתה לא סגור על הנושא עד הסוף, אבל יש רמזים שהבן אדם נמשך לשני המינים, ולא קשה לקלוט אותם פעמים רבות, גם אם הוא מנסה להסתיר.

TwelveEyes

New member
זה כל היופי בלהיות בי...

אין לנו טיפוס סטריאוטיפי. אותנו לא תזהה מקילומטר יותר טוב מאשר תזהה אותנו מסנטימטר
לכן אנחנו לא נקלטים על הגיידאר של מרבית האנשים. כשיצאתי מהארון בפני חברים, התגובות היו ברובן "מה?!?!?!?! את?!?!?!?!", לא מהומופוביה אלא מהלם מסויים
ותבין, אלה אנשים שאני איתם לא מאתמול ולא משלשום, כך שמבחינתי אם יש משהו שמוכיח את טענתי הנ"ל - זה זה.

sarah

New member
סטריוטיפ של ביסקסואל

זה מעלה לי תהיה על איך סטיראוטיפ של ביסקסואל יכול להיות?
או שאולי זה בלתי אפשרי, כמו אממ...להמציא סטריאוטיפ לאנשים שאוהבים את בריטני ואת מרלין מנסון.. אה, בעצם, מה שזה אומר, זה שסטריאוטיפ של ביסקסואל צריך להיות חרמן מאוד. :) באעבה, שרה

FreakOnALeash

New member
יש סטריאוטיפ לאנשים כאלה

כמדומני- Poser Goths
ושרתי, יש אותם בכמויות!!! הסטריאוטיפ שמעלה לי המילה 'ביסקסואל' מתחבר עם כאלה שמנסים\רוצים להיות אנדרוגינוס... כי אז זה כ"כ שם שלא לא שם שזה בעצם ברור מאליו?
בכל מקרה, סטריאוטיפ. אנחנו לא אוהבים סטריאוטיפים...(?)

גם אני קיבלתי תגובות דומות

גם אני בי וגם חבריי היו מופתעים כשסיפרתי להם. אני חושב שאפשר לזהות ביסקסואלים כוון שיש להם את חלק מתכונות ההומואים, אבל העיקרון, אני לא מאמין בגיי דאר. ז"א זה קיים אבל זה לא בטוח. יש סטרייטים (סטייליסטים?) שנראים אוחצ'ים לגמרי אבל הם סטרייטים ויש הומואים שנראים גבריים לגמרי אבל הם הומואים... זה מורכב, אי אפשר לשפוט על פי המראה. אני לא חושב שיש סטריאוטיפים מובהקים של ביסקסואלים, אבל הסטריאוטיפים של ההומואים קיימים אצל הביסקסואלים. טוב נו אני מסבך את עצמי עכשיו...

FreakOnALeash

New member
רוב האוחצ'ות סטרייטים, לא? ../images/Emo3.gif

ויש את האוחצ'ות שהם 'סטרייטים'... שהם בעצם בי. ויש את קליקת 'האדם מטבעו ביסקסואל..אני בעצמי לא שכבתי...' טוב, די.

Blackice

New member
המ...

זה לא בדיוק, "מראה" בלבד. זה שילוב של כל מני דברים. אצלי, הגיידאר מתבטא באופן מיידי, עם מפגש ראשון עם האדם- שיש תחושה שהוא לא סטרייט; לא יודע בדיוק מה בזה גורם לחוש.. לא רק מראה או לבוש או התנהגות.. סוג של אוויר מסביב לו... ואחרי זמן מה, אם טרם זיהיתי, יש סיבוב 2 של ראדאר שאוסף נתונים של התנהגות, אופן הסתכלות והתיחסות על אנשים וכו', שמעלה את התחושה. הסיבוב השני אצלי יותר נדיר אבל יצא לי יותר פעמים לבחון את נכונותו..
ואני מאמין שבי אכן נקלטים פחות טוב על הראדאר.. אבל זה משתנה. הווריאציות כה גדולותת שלומר משפט כזה זה טענה הסתברותית בלבד. לגבי סטריאוטיפ בי.. אני לא חושב שהוא קיים. אולי, טיפונת, בבנות פסיאו-ביסקסואליות (אינטיליגנאטים היום הה?
), שיוצאות בטענה שהן בי כי זה ככ"ך טרנדי היום.. אז אולי אצלם אפשר למצוא קו סטריאוטיפי כזה... אבל אני לא חושב שבבי אחרים. אני מאמין, ככלל, שאצל כולם יש משו מיני לשני המינים... בי הם אנשים שהתייחסו לזה מספיק בכדי לכנות את עצמם "בי" , ולקחת את החלק הזה ברצינות. לכן מה שמבדיל אותם מכלל האנשים חלש יותר ממה שמפריד הומואים, למשל, משאר האנשים. ארז נ.ב. המ.. אני חושב שאני קצת נקלט על ראדאר של אנשים... ואני בי.. וחוץ מאנשים שהכירו אותי שנים, או כאלה שלא פגשו אותי (אינטרנט וכו') אני לא חושב שאנשים יותר מדי הופתעו..
ארז

למעלה