אהממ..הסיפור שלי

1פנינה1

New member
אני שוא אותך !!!!!

ובעזרת ה' כל פעם שתכתבי כאן, תגרמי לי לכתוב את הרצף הבא: ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה ארור יהוה אם את רוצה עוד כאלה, אין בעיה בכלל, רק תכתבי...

סתם שאלה...

אולי תסבירי לי את פשר הסמלים בחתימה שלך? מה הקשר בין מטוס,דג,וחמסה? לי זה נראה כמו לאכול דג מלוח על עוגת שוקולד ביום כיפור אחה"צ...

babylon_a1

New member
נראה לי...

שההוא אכל משהו קצת יותר גרוע מדג מלוח בעוגת שוקלד

או ש...

הוא אכל (זאת היא נדמה לי) את אותו המתכון ביום כיפור אבל על מדרגות ארון הקודש בבית הכנסת. ומה שקרה אחרי... חבלות חמורות. לך תדע...

BatHell

New member
../images/Emo45.gif

צודקת. למה הכל צריך להיות מוגדר?? (אגב... אני ברחתי כל עוד נפשי בי מפיזיקה לביולוגיה, שיהיה לך בהצלחה... אבל שששששש לא בחופש!). כן, מדברים על זה המון (בכל זאת, לא סתם הפורום נקרא "יוצאים בשאלה" ולא "דיבורים בכיף"...). סלט?... חופשי. בשביל זה אנחנו פה. יומטוב :)

ש חף

New member
הלוה סיון!

קודם כל ברוכה הבאה לפורומינו! את נורא מזכירה לי אותי [בימי האולפנית...] ככל שמתבגרים ועובר הזמן יודעים לאיזה כיוון זה הולך פשוט תזרמי עם ההרגשות שלך עד שתגיעי למקום שתהי שלמה ויהיה לך טוב. ואצל הדתיים אין סמים כמו שאצל החילוניים אין.

JOHN LENNON1

New member
god

god is a concept by which we measure our pain i will say it again god is a concept by which we measure our pain (john lennon )

את בטוחה שאת בת 15?

תתחילי מהר לכתוב יומן (וכשתהיי בת 22 והוא יהיה בסט סלר, את לא תשכחי מי יעץ לך לעשות את זה. נכון?!)

Le Fay

New member
צ'מע, מתעצלת ללכת להוסיף ../images/Emo45.gif אחרי

כל ההודעות שלך, אז או שתהיה פחות חכם, או קבל כאן
(ו-
) גורף. דיל?

למעלה