אהממ בא לכם להיכנס?

אהממ בא לכם להיכנס?

מה קורה? הכל טוב? טוב חאלס שטויות הקיצר פתחתי השבוע בלוג (לא בלוג TV אלא בלוג) והכנסתי שם כמה דברים שכתבתי יהיו עוד עידכונים אבל זה ייקח זמן כי יש המון אז כנסו ביינתים תביאו חוות דעת ותגידו אם כדי להמשיך לכתוב ולפרסם או לפרוש לדוקים זהו LOVE U ALL (חוץ ממך!) http://blog.tapuz.co.il/bigb88

כפיתוש מתוקה שלי

אהובה שלי מקום 7 שלי תחת חמדמד שלי בטח שאני יודע מי את מתי את באה לבקר אותי בבסיס?

אהממ אהממ

הקפצהההההההההההההההההההההההה אהממ הלך לי הגרון קיצר כנסו תגיבו ותהנו

אה עוד משהו

אם יש שם משהו שלא נראה לכם בעין או שמפריע לכם אישית אז ככה כל מה שנכתב שם נכתב ממני וכמו שכתוב מתחת לכותרת אז זה הכל מהלב מפריע לכם אישית? אל תגיבו יש לכם משהו להגיד על הסיגנון כתיבה שלי אתם מוזמנים בכיף לטוב ולרע מריבות לא יהיו בבלוג שלי! כל הודעה שתרמוז להסתה או משהו כזה תימחק יום יפה והמשך שבת נעימה לכם

Sexy MF

New member
מכירים את אלו שיצאו מקרית מנחם

והפכו לקוקסינלים ? באנה שכחתי להתקשר אלייך !!! חיחיחי

כנס כנס ימפליץ קוטג' בוחש בשוקו

א' אני מעיר גניםםםםםםםםםםםםםםםםם ברור? לא קרית מנחםםםםםםםם עיר גניםםםםםםםםםם אני מהנורית! דבר שני מהנורית אי אפשר לצאת קוקסינל כפרע עיר גנים זה בדם ובנשמה! דבר שלישייייייייייייייייייי שתוק יהומו לובש סרטים בשיער משתמט זבל שלא יודע להתקשר לאנשים למרות שהוא מבטיח! חכה חכה אותך לתיף תיף הקיצר כפרע חולה עליך ואל תעצבן אותי למה אני יודע איפה אתה גר חבל אני יגיד גם לאורן איפה אתה גר עיר גנים אימפריה! וירושלים מלחמה!

Sexy MF

New member
אוקיי ... לאור האיומים הנ'ל :

מספר הטלפון של אביינשנש הוא : 0 5 4 5 7 בלה בלה בלה נשאר לכם רק עוד 99,999 אופציות חיחי חעחע חוחו חעעעעעעעע!

למעלה