אהמממ...היי.....

אהמממ...היי.....

כנראה שקצת בכי ופה ושם הבטחות יכולות להביא לך מחשב חדש... כמובן אחרי שאני דאגתי לוירוס של המחשב.. אבל לא נורא אני נזק, אז ראיתי את ה ``כן אנחנו דואגים`` ``איפה את`` :) אז אני פה.. עם שבוע הקקי או שנת הקקי מבצב רוח ``מרומם מתמיד`` עם ציניות שעולה על כל דימיון.... ובנימה אופטימית זו (yey) אני.

A-naT

New member
ללללללליייייייייירררררררננננננניייי

לללללללליייייייייררררררררנננננננייייייייי הנה את!!! מצאתי אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי!!!!!!!!! ..פושעת!! (צועקת עלייך חזק חזק) ככה את נעלמת לי?! ככה הפלא לא זמין אף פעם?! ככה את נותנת לי לדאוג לך?! בלי בושה?!?!?!?! תשלחי לי למייל טלפון שאני יכולה להשיג אותך בו, ומיד! [email protected] אוף התגעגעתי אלייך... -אה, ותתחדשי על המחשב ;-) - אוהבת עינת

ילדונת~

New member
ילדה יפה ומדהימההההההה שלי

איך התגעגעתי אלייךךךךך שיאו איזה כייף לראות אותך אני כל כך מאושרת עשית לי את הסופ``ש אין לך מושג כמה דאגתי לך ילדה שלי אני חולה עלייך אוהבת עד אין סוף שולחת לך צרור חיבוקים ונשיקות כפרתי אל תעלמי לי ככה יותר בחיים ככה התקפת לב את רוצה לגרום לאחותך??????????????????????????? אוהבתתתתתת

לירני!

חזרת אלינו! ברוכה השבה...התגעגעו אליך פה. ודאגו - כפי שאת רואה. חסרת לנו. ולי. תתחדשי על המחשב החדש. לפעמים ה``חידקים`` האלו יכולים להועיל...

ייייייייייייייייייייייייששששששששששש

את כאן.. אני לא מאמינה.. כל כך התגעגעתי ... אוהבת אותך כל כך.. איפה את חמודה שלי.. וואו.. עכשיו הכל כמעט מושלם.. כל הילדים חוזרים אל הקן.. נא להתקין אנטי וירוס כמו שצריך בבקשה.. שזה לא יחזור.. איך את חמודה שלי? מה שלומך.. אשמח אם תשאירי לי הודעה באי סי.. כדי לשמוע יותר פרטים.. שולחת חיבוק ענקי ואת אהבתי.. אני

למעלה