אהמממ.. אשרי המאמין

דספרדו..

New member
אהמממ.. אשרי המאמין

סתם תקווה שהתגשמה {בעצם לא סתם בכלל} האוויר התמלא בכתמי צבע ואור נקודת האור הקטנה שלי גדלה והפכה למפל אור מרצד לאבן שואבת לישות מפכה לחיים אחרים ל.. לחלום שהתגשם?! אני עדיין עומד ומתבוסס בבוץ עדיין מרגיש את הרוח הקרה בעורפי חלומות הביעותים לא שכחו לגמרי.. העולם הישן מתחיל להתפורר הקסם שהיה בו נעלם ללא הקסם העולם נשאר רק נחמד , תו לא. מתבונן על הדרך שעברתי מופתע כמה קצרה היא למעשה וכמה נראתה ארוכה נכון שהעלייה לא מקלה.. אבל רואה את סוף הדרך עומד ללא מילים, רואה עולם חדש בהתהוות רואה את הפלא את הקצב המהיר את הבנייה לא מאמין שעולם חדש זה הוא העולם הפרטי שלי חששות ממלאות אותי, רודפות אותי שימחה מהולה בפחד השאלה מרחפת מסביבי, האם זה עולמי שלי באמת? העולם כאילו נתפר על פי מידתי עולם גמיש, חמים מזמין.. זוהר באור רך אני מאמין באלילת המזל שלי, העולם הזה הוא שלי, שלי!!!

דספרדו..

New member
אגב תקוות...

אהמממ.. משהו מאוד מוזר הסתכלתי לתוך תוכי.. לא משהו רציני {לא לדאוג..סתם כזה} חיפשתי.. ניסיתי לאתר איפה התקווה/ות הגדולות שלי מה אגיד לכם! סאמק, אין לי בכלל תקוות גדולות כל התקוות שלי הינן קטנות כאלו {שלא להגיד רגילות, פאק} מה זה אומר לעזאל?? התברגנתי או {אולי} התבגרתי? דברים פשוטים שכאלו.. כמו אם רע לי אז שואף לטוב.. {צפוי אה?} אם עמוס לי שואף לרוגע כשכואב לי שואף למרפא טוב טוב, יודע! עדיין צפוי פייר?? ביננו..?! או שאני סתם אדם קטנטן חסר שאיפות של ממש {ששש.. בטח שאני לא ראבק!} או ש.. את התקווה הגדולה שלי הגשמתי! {ברור שאפשרות ב` אגב} ומה להגיד לכם.. לפני זה חשבתי הנה תתגשם השאיפה הזו..ואז מה? אבל פלא רבותיי {בחיישפלא} ברגע ששאיפה גדולה שכזו מתגשמת..החיים נראים לא רע בכלל {לא רע=מעולה} מכירים את החרדון {הלטאי} הוא שמשתזף לו בשמש.. מידי פעם קופץ להרביץ איזה זבוב או חטיף אחר בחיי שככה אני מרגיש.. מתנמנם לי קצת בחיים, עולה שלבים {מקווה שעולה} לאט לאט..כבר לא ממהר.. חתכ.. זולה אז מכל הבבל``ת שלי מה המסקנה???? תשובה:הלוואי על כולנו שנגיע לשאוף את השאיפות הקטנות הללו.. באמת כייף!! נ.ב. חייב וידוי קטן/גדול ששאיפת הזכייה הגדולה בלוטו לא ממש התגשמה עדיין אבל איך אומרים אני אופטימי..אהמממממממ זהו רק טוב?! ברור שכן, ביי...נתים B-)

דספרדו..

New member
עוד אגב אחד.. {אגב אחרון אני מבטיח

ברור שכל הנ``ל מוקדש לשאיפה שלי! {טוב, טוב היא גם התקווה} נ.ב מי באמת רוצה להסתבך עם תקווה הגיונית שכזו אה? מחייך.. סתם סתם רוח הקשקשת אתם יודעים. וגחלילית!! אוי ואבוי לך אם גוערת בי או משהו B-) אגב {אז שקרתי וההוא לא היה האחרון} מעדיף את ה ``או משהו`` אם כבר...אהמממממ

דספרדו דו דו דו.....

אני גוערת??...רק כשממש צריך!!! ;-) וכרגיל...אוהבת את כתיבתך ושמחה לשמוע שיש לך תקוות והרי לא ממש חשוב הגודל שלהן...העיקר שהן קיימות ומידי פעם גם מתמלאות!!!! וכן אתה בהחלט מתבגר..או אולי מזדקן?! 8-p אבל אל דאגה זה רק מוסיף לך חן נוסף..כלומר לכתיבתך.... מקווה שכל יום תתגשם בשבילך תקווה אחת קטנה, בינונית או גדולה !! שא ברכה ורק טוב!!

Mאיה

New member
החיים הטובים...

אבל חושבת שכל הזמן צצות להן תקוות חדשות. הרי יש לנו "עיניים גדולות"...ולמי שיש ספק בנידון,שיבדוק קצת בהיסטוריה,אדם וחוה בגן עדן. (כן,אני יודעת,לעולם נאשים אותם!
אגב,האיקונים פשוט מדליקים!
(הייתי חייבת להתעלק והביא כמה דוגמאות...)

למעלה