אהממממ...

אהממממ...../images/Emo6.gif

הפליט שב לביתו.לצערי לא הייתי מחובר למעלה מחודש חוצמזמן קצר שהסתכם אולי בכשעה במשך כל התקופה. מקווה שנעשה חדש ימינו כקדם ונפיח רוח חיים בפורום החשוב הזה כבעבר. בירושליים בדקתי בכלי זמר את הטיירוס2 (24 אלף ש"ח). ההבדל בין הPSR3000 לטיירוס החדש למעט השואו החיצוני בעיקר שהוא מציע,לא מצדיק את המחיר המופרז.כך דעתי העניה בכ"א

אליסף12

New member
ברוך השב!!!!

עכשיו אחרי שחזרת וגם שאר עם ישראל לבתיהם, חוזר המצב רוח לנגן ולהשתתף בפורום שמחים מאוד שחזרת בשלום.

בןשחר

New member
גם אני בדקתי את הטיירוס

שהיתי בחו"ל לשבועיים ויש שם חנות של כמו כלי זמר ניגנתי במשך דקה על הטיירוס כלי מעולה אבל לא הספקתי לבדוק את המקצבים. והמחיר בערך כמו בארץ.

bomba6

New member
הלוואי והמחיר היה כמו בארץ...

אישית, אני חושב שהTyros2 מתעלה בשקט על PSR-3000... איכות הצליל בו היא מהמעלה הראשונה, מקצבים מדהימים ומה לא... אולי בשביל המשתמש הביתי השינויים האלה לא באים כ"כ לידי ביטוי, אבל למי שמופיע- הנאה צרופה. בכל אופן, בנוגע למחיר: האתרים בחו"ל מוכרים את הגירסא הבסיסית (ללא מערכת הרמקולים וללא הסטנד) ב-$3,495.00, שהם בערך 15,300.00 ש"ח... אני לא יודע איך הוא נמכר בארץ, אבל נגיד ו-24 אלף זה המחיר עם רמקולים. עדיין בחו"ל אתה לא תגיע לזה (סביבות ה-18,000.00 ש"ח). PSR-3000 נמכר ב-1500$, בלחץ. ה-1500 נמכר ב-999$.... בארץ יקר, מה לעשות..

מקצבים

יש בשפע באינטרנט.לדעתי הנקודה היא יותר במנוע הצליל.הפוליפוניה שווה.הקלידים בטיירוס יותר פטישיים.אהממממ...המחיר..המחיר..

אליסף12

New member
הלוואי ויכולתי להחליף את

ה 1500 ב 3000. ה3000 יספיק לי בהחלט ל 5 שנים לפחות.

לא צריך להגזים

גם ה1500 הוא כלי מצויין. ההבדלים ר' אליסף הם לא בשמיים. אם תדע לתכנת אותו כמו שצריך,תוכל להפיק ממנו את המיטב

אליסף12

New member
תודה,אבל יש בינהם הבדל

משמעותי בדברים מסוימים שחשובים לי(הכי חשוב זה ההבדל בבסים גם הרגילים-הבדל משמעותי,כי לפעמים אני צריך לנגן בס אקורד באירועים וגם הפסנתר והמצילות ו...)לא משנה,בזמנו ובעיתו. רציתי לשאול שאלה 1. למה התכוונת ב:"לתכנת אותו כמו שצריך"? 2. יש ברשותי המון מקצבים שווים חב"לז מכל האורגנים שעוד לא הופיעו בפורום וגם מקצבים מקוריים מטיירוס עם סיומת prs וכו' רק צריך להוסיף בסוף נקודה sty והם עובדים כמובן שה 3000 יקבל אותם יותר יפה כי אצלי לפעמים אני צריך לבחור צלילים מהמאגר אצלי כדי שהם יעבדו אצלי,ממש שווים אני אעלה כמה דוגמאות כשאהיה בבית.האם יש אפשרות להעלות אותם לפורום איכשהוא כדי שיהיו לשימוש הציבור?(יש לי בערך 200 מגה מקצבים שכמובן עוד לא הספקתי לעבור על כולם).

אין כמעט הבדל בין הבסים הפסנתרים

ושות'. שוב. תכנות נכון,יביא לתוצאות טובות. יש אולי כן הבדל בעומק של הליווי האוטומטי אבל אם נסדר אותו נכון וב1500 על אפשרויות המיקס שלו,ניתן לסדר את העסק כמו שצריך,התוצאות יכולות להיאת מצוינות! בהמשך ב"נ אני אעלה לכאן מקצבים ורגיסטרים מוכנים כדי להמחיש במה מדובר. גם ב3000 בדיוק כמו ב1500 ייתכן בהחלט מצב שאתה מעלה מקצבים והתוצאה היא זוועתית.מדוע
כי מדובר באותות MIDI שהאורגן לא קרה אותם לפי הסדר שלו.למה הכוונה? יש מצב למשל שסט תופים שבאורגןX הוא יושב על מספר מסויים ובימהה הוא יתורגם לסט אחר.זו הסיבה שזה נשמע לא טוב.לאחר שהורדנו מקצב לאורגן,יש לעבור ערוץ ערוץ ולהתאים אותו לצלילים של האורגן שלנו.אחרי שהעסק נשמע טוב,יש לשמור את המיקס החדש ברגיסטר או אז נוכל להעלות תמיד את התצורה הנכונה בכל עת בלי שנצטרך שוב ושוב לתכנת מחדש את המקצב.סיומת הרגיסטרים כקובץ ב1500-3000 הוא RGT להבדיל מהPSR1000-2000 שהסיומת היא RGS. פתחתי לך תיקיה באלבומי הפורום.תוכל להעלות לשם קבצים מכל סוג כולל קבצי ZIP שים לב שכל פעם שאתה מעלה משו שגודלו לא יהיה יותר מחצי מגה. אתה יכול להעלות בנפרד כמה קבצים שאתה רוצה.לשתף ולהשתתף
http://www.tapuz.co.il/albums/forumgalleries/display/addFile.asp?g=16913&id=1433

אליקו151

New member
נניח ואני רוצה להעביר מקצבים

מזרחיים ערבים מה PSR1000 מכלי זמר אני יכול כאילו המקצבים שמובנים באורגן?

אליקו151

New member
כל המקצבים שיש שם זה מזרחים

ואני רוצה אבל מקצבים שיהו קצת מקצבים לחפלות חינות וכאלה יש שם כאלה?

למעלה