אהם.

Kps

New member
אזהרת טרול

הדרך הטובה ביותר להתמודד עם טרול היא למנוע ממנו תגובות ותשומת לב.

cobainos

New member
וגם קוראים לך עליזה,וגם את גרה

במדינת עולם שלישי:ראשון לציון

Kps

New member
סיפור הארנב והבואש

ארנב אחד בא לבואש מאחור ומסתיר את העיניים שלו עם הידיים. הארנב: נחש מי? הבואש: תן לי רמז. הארנב: אני קטן ומהיר. הבואש: אההה זה קל, אתה ארנב. הבואש גם רצה לשחק במשחק הזה. הוא בא מאחורי הצב ומכסה את העיניים שלו עם הידיים. הבואש: נחש מי? הצב: תן לי רמז. הבואש: יש לי פסים ואני מסריח. הצב: אההה זה קל, אתה רוסי.

Kps

New member
כן, אבל על רוסים זה גם מצחיק...

ארנב אחד בא לבואש מאחור ומסתיר את העיניים שלו עם הידיים. הארנב: נחש מי? הבואש: תן לי רמז. הארנב: אני קטן ומהיר. הבואש: אההה זה קל, אתה ארנב. הבואש גם רצה לשחק במשחק הזה. הוא בא מאחורי הצב ומכסה את העיניים שלו עם הידיים. הבואש: נחש מי? הצב: תן לי רמז. הבואש: יש לי פסים ואני מסריח. הצב: אההה זה קל, אתה רוסי.

cobainos

New member
שכחת את הטרנינג בקטע של הפסים

ככה שמעתי את זה וזה היה הכי מצחיק אגב גם הגירסה עם יגאל עמיר מצחיקה,פעם ראשונה שאני שומע

זה בכלל הולך ככה.

ארנב אחד בא לבואש מאחור ומסתיר את העיניים שלו עם הידיים. הארנב: נחש מי? הבואש: תן לי רמז. הארנב: אני קטן ומהיר. הבואש: אההה זה קל, אתה ארנב. הבואש גם רצה לשחק במשחק הזה. הוא בא מאחורי הצב ומכסה את העיניים שלו עם הידיים. הבואש: נחש מי? הצב: תן לי רמז. הבואש: יש לי פסים ואני מסריח. הצב: זה שאתה רוסי לא אומר שאתה צריך ללטף לי את הישבן.

זה בכלל הולך ככה

ארנב אחד בא לבואש מאחור ומסתיר את העיניים שלו עם הידיים. הארנב: נחש מי? הבואש: תן לי רמז. הארנב: אני קטן ומהיר. הבואש: אההה זה קל, אתה ארנב. הבואש גם רצה לשחק במשחק הזה. הוא בא מאחורי הצב ומכסה את העיניים שלו עם הידיים. הבואש: נחש מי? הצב: תן לי רמז. הבואש: יש לי פסים ואני מסריח. הצב: אהה זה קל, אתה הבואש.

MajorWinters

New member
אתה בכלל נולדת לאהוב../images/Emo19.gif

פעם הבאה שאתה מדבר תזכור: עדיף לשתוק ולהחשב כטיפש מלפתוח אותו להוכיח שאתה רוסי!

N1ck0

New member
זה בכלל לא הולך ככה

הבואש שואל את הצב: "מי אני?" אז הצב משיב לו: "יש לך סוודר, אתה מסריח, אתה בטח רוסי!"

למעלה