אהם אהם... גם לי יש יומהולדת היום. אבל למי אכפת נכון?!?!?!?!?!!?! נעלבתי
D DanaDuck New member 26/5/05 #1 אהם אהם... גם לי יש יומהולדת היום. אבל למי אכפת נכון?!?!?!?!?!!?! נעלבתי
נ נועה גלוסקא New member 26/5/05 #2 יוווווווווווווווווווווווו לא ידעתי! סליחה (פדיחות....) מזל-טוב מתוקה! ואל תעלבי! לא שכחתי אותך! אני לא שוכחת אנשים שאני אוהבת!!!!! אז שיהיה לך יום הולדת שמח מאוד! שכל חלומותייך יתגשמו! ושוב.. סליחה על ההצתה המאוחרת... באהבה!!!!
יוווווווווווווווווווווווו לא ידעתי! סליחה (פדיחות....) מזל-טוב מתוקה! ואל תעלבי! לא שכחתי אותך! אני לא שוכחת אנשים שאני אוהבת!!!!! אז שיהיה לך יום הולדת שמח מאוד! שכל חלומותייך יתגשמו! ושוב.. סליחה על ההצתה המאוחרת... באהבה!!!!
T TopModelיפעת New member 26/5/05 #3 חחחח..מזל-טוף!!! צריך להוסיף את זה ללוח אירועים של הפורוםםם..! עד 100 כ-20! שכל חלומותייך יתגשמו.. רק בריאות והצלחה בכל מה שתרצי
חחחח..מזל-טוף!!! צריך להוסיף את זה ללוח אירועים של הפורוםםם..! עד 100 כ-20! שכל חלומותייך יתגשמו.. רק בריאות והצלחה בכל מה שתרצי
B Bassיסט New member 26/5/05 #5 מזל טוב מתוקונת!!!../images/Emo65.gif עד 125 לבוגרת הפורום!!! תמשיכי פשוט להיות כמו שאת!!! המון בריאות אושר ועושר ובהצלחה עם כל מה שתעשי!!! ממני: רון!
מזל טוב מתוקונת!!!../images/Emo65.gif עד 125 לבוגרת הפורום!!! תמשיכי פשוט להיות כמו שאת!!! המון בריאות אושר ועושר ובהצלחה עם כל מה שתעשי!!! ממני: רון!
י ירדן והדיסקו New member 26/5/05 #6 המון מזל טוב דנה! עד 120 או יותר [איך שיתחשק לך], והמון בריאות ואושר. שיהיה היום הולדת הכי נהדר. [ושנה הבאה לומר לי, שאני אוכל להוסיף ללוח אירועים...]
המון מזל טוב דנה! עד 120 או יותר [איך שיתחשק לך], והמון בריאות ואושר. שיהיה היום הולדת הכי נהדר. [ושנה הבאה לומר לי, שאני אוכל להוסיף ללוח אירועים...]
נ נועה גלוסקא New member 28/5/05 #10 בארץ נהדרת../images/Emo6.gif הראו שוב את גבעת חלפון אינה מתפנה! מה לא ידעת?! אוי!!!!!!!!!!!!
נ נועה גלוסקא New member 29/5/05 #13 פעם ראשונה שראיתי את זה! כי כשזה היה ביומטוב נרדמתי... בכל אופן זה היה ממש מצחיק אבל נקרע לי הלב כשראיתי שאין לך אוויר מלסחוב את ג'ודי... ראו עליך!!!
פעם ראשונה שראיתי את זה! כי כשזה היה ביומטוב נרדמתי... בכל אופן זה היה ממש מצחיק אבל נקרע לי הלב כשראיתי שאין לך אוויר מלסחוב את ג'ודי... ראו עליך!!!
D DanaDuck New member 31/5/05 #17 חחח... עשינו את הטייק הזה כמה פעמים. אז כן. די נתפס לי הגב מזה. אבל אחרי שנגמר הטייק, התיישבתי בכיסא במקומה
חחח... עשינו את הטייק הזה כמה פעמים. אז כן. די נתפס לי הגב מזה. אבל אחרי שנגמר הטייק, התיישבתי בכיסא במקומה
נ נועה גלוסקא New member 31/5/05 #18 ../images/Emo45.gifהכי טוב! אפילו אמא שלי התלהבה:"מה באמת?! זו אחת מהפורום? תראי לי מי זאת?" חחחחחחחחחח...
../images/Emo45.gifהכי טוב! אפילו אמא שלי התלהבה:"מה באמת?! זו אחת מהפורום? תראי לי מי זאת?" חחחחחחחחחח...
P Peach 18 New member 27/5/05 #8 ../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif
ע עדנונית New member 29/5/05 #12 מזללללללל טובבב בובה ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
P papal New member 29/5/05 #14 חיכיתי כבר שמישהוא יכתוב את זה!! ראית את האי מייל ששלחתי לך ? מזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללללללללללללללל טוווווווווווווווווובב עד 120!
חיכיתי כבר שמישהוא יכתוב את זה!! ראית את האי מייל ששלחתי לך ? מזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללללללללללללללל טוווווווווווווווווובב עד 120!