*אהם אהם*

star_female

New member
*אהם אהם*

היי
אז ככה, הקורס נגמר, מה שאומר שיש לי כמה ימי חופש לפני שאני חוזרת לצבא... אז אני אהיה פה טיפה יותר. ^^; (ויש גם סיכוי די סביר שאני אחזור כל יום הביתה במהלך השירות ^_^) אז הנה כמה דברים שציירתי ולא יכלתי לסרוק עד אתמול (בגלל שלא היה לי סורק או לחילופין בגלל שרק אתמול ציירתי אותם ^^; ) ותודו לעדי על הסורק (וגם תאשימו אותה על רוב הציורים
)

star_female

New member
פריוויו קטן

לאחד מהפרקים הבאים של "שני צדדים למטבע"... (יש למה לצפות!)

star_female

New member
... גרסה צבועה

דרך אגב, ליסטה, הכנסתי את הציורים לגלריות אז את לא צריכה להתאמץ. ^^;

star_female

New member
...

נסיונות להצללה (היה לי משעמם סוף שבוע אחד) רק חצי מהציורים קשורים לדיג'ימון אז סליחה מראש ^^;

niena

New member
אווו!!!!!

יפה מאוד! אהבתי את האחרון במיוחד! ^_^

Digi Lista

New member
טלי../images/Emo140.gif

מה קורה?
אני שמחה לראות אותך כאן,אהבתי לאללה את הציורים(שמרתי) את רוצה להכניס אותם לגלריה או שאני אכניס?(עם שמות...)
עד מתי החופש שלך?זה מגניב לחזור כול יום הביתה(זה משהו שאישית אני מעדיפה,אומנם יש לי עוד הרבה מאוד זמן אבל...)

star_female

New member
ליסטה ^_^

דבר ראשון, תודה לכל מי שהגיב *^^* לגבי הציורים, אם את יכולה תכניסי אותם את (אני עדיין צריכה לברר איך עושים את זה ^^; ). שמות לא נורא קשה לנחש, לפי הסדר: חיבוק דאיקן, צ'יבי קוג'י, צמות 1, צמות 2, צ'יבי קוג'י וטאקויה, הצללות. אני בחופש עד ה-3 לפברואר שזה יוצא יום שלישי עוד 10 ימים.

star_female

New member
גרסה צבועה... (אני פרודקטיבית היום)

הגזמתי עם האפקטים קצת... ^^;

Goggle Girl

New member
נצלו"ש! עזרו לי!! ;;

כולכן זוכרות את התמונה שפירסמתי די ממזמן שאמרתי שערכתי וזו הייתה תמונה של קוג'י וקואיצ'י מתנשקים? יופי. כולכן שמעתן את השמועה הזדונית שבמקור איזומי הייתה באמצע? מצויין. למישהי יש את התמונה המקורית? ;; היא אבדה לי וזה משגע אותי כי רציתי לערוך שוב... בבקשה...

למעלה