אהם אהם...

פהpumiky

New member
אהם אהם...

טוב גם אני רוצה לשלוח דברים מצחיקים...אז הנה...זה לא מצחיק..אבל משעשע משהו... כמה טוב להיות אישה? 1. את לא צריכה לדאוג לאיברים מסוימים כשאת יוצאת מהבריכה. 2. נולדת עם יכולת ברוכה להיות אכזרית, ואת לא מתביישת להשתמש בזה ! 3. דו"ח משוטר זאת אופציה. 4. בדייט הראשון לא צריך ארנק. 5. את מבינה את העונג שבשופינג. 6. מצב הרוח השבועי לא תלוי במשחק האחרון של מכבי ת"א. 7. בכיתה ו' הבנים מוכנים למכור את אמא שלהם, כדי להיות איתך 7 דק' בגן עדן. 8. בגיל 13 את לא נשמעת כמו צפרדע גוססת. 9. אם בא לך להתנהג כמו ילדה קטנה, כולם יחשבו שזה חמוד ולא דבילי. 10. מותר לך לבכות ליד אנשים. 11. בשירותים את לא צריכה להתאים את עצמך לגובה המשתנה. 12. סקס תלוי ברצון שלך, ולא באברי המין שלך. 13. כשאת שואלת מה השעה, זה רק בגלל שאין לך שעון. 14. אחרי הורדת שיערות בשעווה, גם הכלא הסורי לא יצליח להוציא ממך סודות מדינה. 15. להיות בתולה בגיל 20 - גורם הערכה ולא חרם סביבתי. 16. את יכולה למשוך סקס יותר מ - 3 דקות. 17. אין לך הצורך להוסיף "אחי" אחרי כל מילה. 18. חברות שלך לא מקדמות אותך בצ'פחות ידידותיות על הכתף. 19. את כבר יודעת ומבינה למה המציאו את הדיאורדורנט. 20. מורות תמיד יאהבו אותך. 21. כתב היד שלך לא נראה כמו שיחזור מקיר מערה מצרית מהמאה הראשונה לפנה"ס. 22. את לא פוחדת ממחויבות. 23. מחשבה על בעיטה במפשעה לא גורמת לך לעוות את הפנים באימה. 24. אין לך היכרות עם טקסי המדידה בסרגל של גיל 16 .. . . 25. אין לך איברים שמתעוררים לפנייך בבוקר. 26. את לא יכולה להכניס מישהי להריון. 27. בדמעות תתחמקי מהכל. 28. ההתפתחות המנטאלית שלך לא נעצרה בגיל 16. 29. בעלך ימות לפנייך. 30. לשחק בברבי זו לא סטייה מינית. 31. רק את יודעת איך נראות מקלחות נשים מבפנים. 32. בילוי עם חברות הוא יותר מכדורגל, בירה, גרעינים וגרעפסים. 33. תמיד תדעי שאת האמא הביולוגית של הילד שלך, ומי האבא האמיתי שלו . . . 34. לעולם לא ערכת תחרות "מי יורק רחוק יותר". 37. הנעליים שלך לא מריחות כמו כלב שעליו השלום.

OpieQ

New member
אם הכל כלכך טוב....

למה אתן בוכות כלכך הרבה ...!?

sb4

New member
אני חושב שאת קצת טועה...

פה ושם יש קצת דברים שהם לא במקום... למשל: "את לא צריכה לדאוג לאיברים מסוימים כשאת יוצאת מהבריכה"?!?! אני חושב שאתן כן צריכות לדאוג להם.. בייחוד כל הבנות המשופצרות/מאובזרות/מצויידות או כל מילה אחרת שתמצאי להן.. ומצב הרוח השבועי לא תלוי בתוצאה של משחק כדורגל אלא בתוצאה של הפרק האחרון של אנטונלה/ימי חיינו/וכו' מורות לא מעדיפות בנות יותר, הן פשוט מעדיפות בנים פחות... (ואמא שלי מורה, אז אני יודע) בנות יכולות להתחמק מהכל בעזרת הדמעות, אבל אנחנו נעדיף שתעשו זאת בעזרת המחשוף... בילוי עם חברות = שופינג.. וזהו... אנחנו לא יודעים איך מריחים הנעליים שלכן כי בד"כ אנחנו נחנקים קודם מכל הכימיקלים שיש לכן על השיער.... ואני כבר רואה איך שהחברה הולכת לסקול אותי כשהיא תחזור, אז אני אפסיק עכשיו....

פהpumiky

New member
אני לא כתבתי את זה...

אבל....איך בדיוק ולמה אנחנו צריכות לדאוג לאיברים מסוימים כשאנחנו יוצאות מהבריכה? ומצב הרוח השבועי לא תלוי בשום אנטונלה או מה שזה לא יהיה...לדעתי זה בכלל תלוי במחזור אבל חפיף ... ומורות...בטח שהן מעדיפות בנות...כמו שאתה אמרת ...הם מעדיפות בנים פחות אז זה אומר שבנות הן מעדיפות על בנים....הא! ובקשר למחשוף...לפעמים מתחמקים עם מחשוף ולפעמים עם דמעות...(למרות שאני בכלל לא מסכימה עם זה..) הבילויים שלי באמת לא מסתיימים בשופניג...בולשיט. וגם בנים שמים כימיקלים על השיער אפילו יותר מבנות.... וזהו...

sb4

New member
מה?!?!?!

1: תראי לי נערה אחת שיוצאת את מהבריכה, ולא מעבירה עליה בדיקה כדי לראות שכל החתיכות בד (כביכול בגד ים) נמצאות במקום... 2: אנטונלה ושאר הדוגמאות שנתתי זה כל מני טלנובלות מפגרות.. ובחייך, תסתכלי על כל הליצני חצר האלו שמתחילות לבכות בגלל שמישהו בגד במישהי בפעם האלף ומשו... ואני מצטער, אבל "ליצן חצר" פשוט לא נשמע טוב בלשון נקבה 3: ושוב, מורות לא מעדיפות בנות.... 4: חבל שאת לא מסכימה על העניין עם המחשוף.. לא סתם, בצחוק.. 5: בתור אחד שהיה עם שיער ארוך אני יכול להגיד בבטחה שאתן שמות פול דברים בשיער..... בהחלט יותר מאיתנו ואני שמח לשמוע שהבילוי היחיד שלך זה לא שופינג.. זה הופך אותך למספר אחת... וזה.. ערב טוב.. שנה טובה.... ובתאבון

GS2003

New member
תשובות

1. אנחנו לא באמת חושבים 10 פעמים לפני היציאה מהבריכה 2. גם כמה מחברי הטובים ביותר 3. יש לי אופנוע. גם בשבילי דו"ח זה עניים אופציונלי 4. ויזה 5. גם אני 6. לא רואה כדורגל לא אוהב את מכבי ת"א 7. לא בדיוק...אני פשוט די אוהב את אמא 8. לא מציאותי 9. לא, יחשבו שזה דבילי ויגידו לך שזה חמוד כדי שלא תיפגעי 10. גם לנו מותר אנחנו פשוט יודעים מה יחשבו עלינו אח"כ... 11. לא באמת משנה אלא אם אתה ממש ננס 12. ה"איבר" רק נותן חיזוקים מנטלים. הכל עניין של רצון. 13. לא הבנתי... 14. תעשו לי טובה...בכלא הסורי היית ? 15. הערכה אצל ההורים שלך אולי... 16. גם אנחנו. שוב עניין של רצון. אנחנו בעד "קבלנות גומרים הולכים". 17. לפחות אנחנו לא מוסיפים סיפור שלם אחרי כל מילה 18. חבל...חבל שאתן כאלה רגישות ש"צ'פחה" כ"כ כואבת לכן... 19. את קוראת לנו מסריחים ?? 20. זה בסדר, זה הדדי. גם אנחנו לא אוהבים מורות. 21. אני רוצה לראות את הבחורה שתגיד לי שהיא לא מבינה אות אחת בכתב שלי... 22. על "קבלנות גומרים הולכים" כבר דיברנו ??? 23. גם לי לא. זה גורם לי לחשוב על מה אני יעשה לאידיוט שינסה ! 24. צר לי. זה מיתוס. 25. מה איכפת לי ? שיקום לפני. כל עוד הוא לא מעיר אותי איתו... 26. ואתן לא אלה שאומרות כל הזמן שילדים זה שימחה ??? 27. מוכח כנכון 28. גם שלנו לא. היא רק יוצאת לחופשה עד הגיוס. 29. יופי, כי כשהתחתנתם היית קטנה ממנו ב-5 שנים בערך... 30. וואי ! ברבי ! איזה כיף ! איזה צ'ופר ! או שלא... 31. יש לי חדשות בשבילך... 32. ועל זה נאמר..."כל אחד והכיף שלו"... 33. למי איכפת ?? 34. אני מקווה שאת מבינה שזה סתם משחק ילדים. אין באמת גביעים ואליפויות השכונה... ולסיכום - צאו מהסרט !

פהpumiky

New member
לקחת את זה קשה......./images/Emo13.gif

זה בסדר..גם אני לא מסכימה עם זה...סתם משעשע..

למעלה