*אהם אהם*

Mooa-Numi

New member
*אהם אהם*

• הא! Finnelly here! ולא לתקן שגיאות!ו Mooa-Numi / דוליז [מצורף קובץ 21.] ו√ פיינלי, סוף סוף, פתחתי לעצמי את הפורום. הא-מה אתם אומרים? גאים בי אני מקווה! אין לכם מושג מה זה דוליז? סתכלו בהודעת פתיחה. אני מקווה שתשתתפו הרבה פה, שתשתגעו לכם פה על כל סוגי הדוליז (אם זה מיני, פרפס, וונדרקינס או אפילו הפייריז), ותפרסמו כמה שיורת דוליז חדשות, תכנסו לאתרים חדשים, והכי חשוב תהנו! שלכם בברכת הדוליז סיונרה! מיכל [The Doliez Master] 16:42 24/12/01

missT

New member
מזל טוב ענקי לנו!!!

חצי שנה לפורום!!! אני רוצה להודות למיכל, שהביאה את הפורום עד הלום, שסבלה את כל החדשות והחדשים, את כל הקיטורים, מחיקות, שירשורים, אי שירשורים, ושאר זיוני השכל שהיו ועדיין יש. כל הכבוד למיכל על ההשרדות המופלאה!!!

רגע...חצי שנה לפורום?../images/Emo19.gif

גם אני חצי שנה בפורום, כי אני פה מהיום הראשון!

beni11

New member
ואני פה ביום הראשון!../images/Emo6.gif

מזל טוב לפורום ושימשיך כך

Mooa-Numi

New member
אה ועוד משו-

לא לנצל את השרשור. לא רק שהוא יורחק, גם תמונות לא עולות לי...

Hugs a Kisses

New member
חחח ../images/Emo49.gif

אני פה כמה חודשים אין לי מושג כמה, מישהי מוכנה לבדוק?

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב לכולנו ובייחוד ל-
[יצא עקום בטירוף, אני יודעת
] תודה על הכל חמודה

Dracos Love

New member
מזל"ט ../images/Emo108.gif

בע אני הולכת להכין דולי במיוחד בשביל השרשור

Tinke®Bell

New member
אני הצטרפתי לפורום ב-25\2

חודשיים ויום אחרי פתיחתו. זאת אומרת שאני בפורום.. מחר 4 חודשים

BliNky

New member
אאאאאאאאההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה
חצי שנה אנחנו פה כבר סובלות אחת את השנייה... שאני חושבת על זה, נראה לי שבלי הפורום השנה היתה עוברת הרבה יותר לאט...

מזל-טוב!!!../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

מזל טוב לכווווווווווווווולם למרות שאני חדשה אני חייבת לומר שאני כבר התמכרתי וואי הפורומים האלה כל כך ממכרים!!!

dia doll

New member
מזל טוב!!!!!!!!../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אין לי מושג כמה זמן אני כאן...

למעלה