*אהם אהם* Guess who´s back!!

star_female

New member
*אהם אהם* Guess who´s back!!

D: כן כן... חזרתי... אחרי חודשים מיוסרים שהייתי חסרת-מחשב... סוף סוף חזרתי! הגיע הזמן, לא? אז.. נורא התגעגעתי! ברצינות! זה היה מאוד קשה... ובטח יקח לי קצת זמן לחזור לעניינים... ואני אצטרך למצוא תמונות חדשות (צרבתי את הקודמות, כמובן, אבל אני מפחדת להוריד משם דברים מחשש לוירוסים...).. אבל אני אעשה כל מה שאני יכולה! D: אני פשוט שמחה לחזור... ואני חייבת תודה ענקית למאיה-צ´אן שעזרה לי עם המחשב{ה} (דרך אגב, קוראים לה הינה-צ´אן ^^ ) ובלעדיה לא הייתי כאן (מול המחשב שלי, באינטרנט) היום! *מחבקת את מאיה*

Morphia

New member
*^.^*

*מחובקת* היי, בשמחה, הייתי עושה את זה שוב (הנשמה מפה לפה, שוקים חשמליים, הכל)

Goggle Girl

New member
מה, מה, מה זה?! איזו התעלמות!

*מחבקת את טלי* ברוכה השבה! ^_^_^_^_^_^_^_^_^

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gifיש,חזרת!!התגעגעתי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

את יודעת שממש התגעגעתי אלייך?את יכולה לשאול כמה פעמים ובכמה הודעות כתבתי את זה,שאלתי גם את מאיה מה קורה איתך ובאמת שממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חיכיתי שתחזרי, חסר לי הכיף שבהפצצות איתך, חסרו לי ההודעות הארוכות והמעניינות שלך, היה לי ממש(כן,שוב המילה הזאת
)חסר לא לראות הודעה ממך בשרשור החצי שנה לפורום ובשרשורי תמונות אחרים(כמו חג המולד)וכמובן אני יודעת שב17.2 יש לך יומהולדת(גם לאחי הקטן,זה רק עוזר לי לזכור, בלי קשר שכתוב לי...)ומה היינו עושים הפצצה לכבודך ולא היית רואה אותה?אני מוחה בתוקף!!! בכול אופן אם לא הבהרתי את עצמי טוב עד עכשיו אז אני שמחה לאללה שחזרת עכשיו יהיה יותר כיף ומעניין
נ.ב. אם בא לך האייסיקיו שלי עובד(פחות או יותר)stata 104134598 ואת כמובן מוזמנת להיכנס(וגם כול מי שרוצה,רק תציגו את עצמכם).... ממש נפלא שחזרת(מה שלא היה ברור עד עכשיו...
) היום הזה רק הולך ומשתפר(קודם קיבלתי בשורה משמחת נוספת
)

star_female

New member
D: *מתרגשת* התגעגעו אלי!

מאיה אמרה לי ששאלת עלי ^^; אבל לא ידעתי שכתבת גם בהודעות! ^^ אני מרגישה.. מוערכת ^^ תאמיני לי שגם לי היה חסר לראות את שרשור חצי שנה לפורום (ראיתי אותו במקרה כשהייתי במקום אחר עם אינטרנט) ולא להגיב... וגם את הימי הולדת והשרשורי תמונות האחרים.. ועכשיו אין לי תמונות (לא לאורך זמן.. ברגע שאני אשלים כל מה שאני צריכה (לא הודעות פורום, אני לא עד כדי כך מטורפת) אני אלך לחפש תמונות חדשות!) אהם, בכל מקרה, אני נורא שמחה לחזור באופן כללי, וגם נורא משמח אותי שהתגעגעת אלי! D: גם אני התגעגעתי, לכולם!

star_female

New member
*מחבקת בחזרה* גם אני התגעגעתי!

איזה כיף! עוד אנשים התגעגעו אלי! לגבי השרשור דייקן, זה יהיה קצת קשה כי אין לי תמונות כרגע ^^; עוד כמה ימים...

miaka

New member
שרשור דייקן? *_*

תקראו לי when it's done, סי?
וברוכה השבה, טלי ^^

למעלה