עכשיו עמוס מסתובב כמו זומבי.. תוהה באוויר.. מעניין אם זה אלקול.. אממ זה בטח שמוליק!! אממ נעים מאוד.. אהלן בנים-שמוצה עם פתיחה בומבסטית חחח אלקול מסתתר מאחורי העמוד.. בודק מי ניראה חשוד.. ואז מגיח ואממ "היי לכם.. אתם מפורום סוס?" "לא מה פתאום!" אהה זה לא אתם.. טוב ביי
עמוס לא הלך!!!!!!!!!!!!!! חחחחחח אבל הם יהיו כמו כבשים שם בלי רועה!! איך יכולת?? אז היית עולה על הקורקינט ובא!! חחחח יואו!! בוא נבקש מהנהלת עזריאלי לשדר לנו לכאן תמונות פנורמה בלייב מהחזית של הקולנוע LOLLLLLL בטח ניראה זוגות עיניים מפוחדות ונקישות שיניים של פחד או עצבים.. ואז יראו כל מיני ילדים.. כל אחד הולך לדרכו עם פרצוף תחת LOLLLLLLLLLLLLך חחח טוב סתםם..
ספרו ספרו ספרו!!!! ואנחנו רוצים תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם יודעים? ביקשתי מהנהלת הקניון לצלם לי את הכניסה של הקולנוע ואז ראו את עמוס מסתכל ימינה ושמאלה ונמלט לעבר המדרגות חחחחח סתםםםםםםםם בעעעע רוצים תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שבן הביא אותי לשם ללא ידיעתי! חטיפה! לא היה לי מושג על מפגש של פורום סו"ס [למדתי את זה היום, תודה אלקול!] וכשאנחנו בתחנת רכבת, בן אומר לי "עכשיו, הסיבה שבגללה הבאתי אותך לפה היא כי יש מפגש פורום..."