אהל הכי סבבה זה ש...

ענבלאדי

New member
אהל הכי סבבה זה ש...

הוא הולך להעביר סדנא של ISIS WINGS שזה הכי סבבה כי אין הרבה בארץ שרוקדות עם זה, (אני לא נמנית איתם...
) בכל מקרה יקר או לא יקר זו הולכת להיות חוויה נהדרת.... "ענבאלדי" - ענבל זוהר בית ספר לריקודי בטן רחובות

לא קצת מיושן כל האייזיס הזה?

זה קיים בשוק כבר למעלה מ5 שנים (שאני מכירה לפחות!) כל המיצגים בארועים עם כנפי האייזיס מבדי אורגנזה אולטרה ציבעוניים בגיהוץ "פליסה" וגזור כמו 2 משולשים. ממש פאסה.

ענבלאדי

New member
נאווש.....

מתוקה אמיתית שלי אומנם הכנפיים אולי מעט "פאסה" אבל......תוד שהם עושים רושם מדהים בכניסה לאירוע שהרקדנית מגיעה ....וחוץ מזה הכנפים שאני רוקדת איתן הן לא מאורגנזה אלה מבד קצת יותר עבה ואטום כך שהם באמת קצת שונות ממה שרואים במיצגים כפי שאת מתארת...... ושוב אני טוענת שכמו יין טוב הן רק משתבחות עם הזמן....תלוי בדימיון של הרקדנית כמובן
ענבאלדי - ענבל זוהר בית ספר לריקודי בטן

ובכל זאת: more of the same !!!!!!!

או במילים אחרות מ-צ'-ע-מ-ם...
אבל שוב זו רק דעתי הלא מחייבת.

עוד אוסיף:

אני ממש אבל ממש מעדיפה לראות רקדנית ששולטת בצעיף ורוקדת איתו כוראוגרפיה שלמה יפה ומעניינת מאשר "רושם". זו הבעיה של ריקודי הבטן בארץ. הם הפכו יותר ל "רושם". אני מחפשת את הדבר האמיתי. את הריקוד . את הכוראוגרפיה. את השימוש באביזר. מה יהיה הפטנט הבא? במקום ריקוד מקל ירקדו עם מטרייה? ופתאום יפתחו אותה כי זה יותר "מרשים" ? ומה עושים אחרי הרושם שמחזיק בדיוק 3 דקות?? מה אז?

ענבלאדי

New member
לנאווה....../images/Emo4.gif

לא מסכימה איתך, אני עדין חושבת שיש בזה משהו קסום ושונה........ולא היית חייבת להיות כל כך עוקצנית...

ליילה 1

New member
../images/Emo45.gifהיי נאוה

גם אני לא ראיתי בכך עקיצה אלא הבעת עמדה ,ואפילו הצלחת להצחיק אותי בתאורי המטריה שלך. 'צטערת שלא יכולתי לבוא אתמול לשעור, אני קצת חלשלושה. שומרת את כוחותי למסיבה שלך בפלקה בשבוע הבא. מקווה שהמערכת החיסונית שלי תתחזק עד אז. להתראות בקרוב

למעלה