אהלניקו קצר

אהלניקו קצר

מבעד לשרעפים מבעד למסכה מעבר למודעות אהלן גדול לכולם. הייתי וחזרתי קצת שונה קצת אפוף אבל עם הרבה סחורה חדשה
חיבוקיישן לכולם הייתם חסרים. שמרתם על הנקיון פה? לא נשבר כלום? הלכתם לישון בזמן? יופי... נראה לי שעכשיו אפשר לצאת קצת לחופש ארוך יותר... הסתדרתם מצויין בהעדרי. סלמאת!

הממ... את מי רואים פה מי? ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

יו.... איך היית חסר! אז מה? מחר הכל יהיה טרי? תתחיל חדש? אחר? דנדש?
ו.. תגיד.. ההרים גבוהים יותר בדרך חזרה? אז רגע לפני שמסתדרת פה השורה של לחיצות הידיים.. נגיד בשקט שלום. ברוך הבא.
ובוקר מלא באור

חתמההההה..... ../images/Emo25.gif

מה קרה? עוד מפעילים את הפורום הזה בשעות כאלו משונות? חידושים פה.... תשמעי. ההרים.... לא משו. רק קצת ירוקים. במיוחד במדרון הצפוני. אבל יפו... איפה תמצאי עוד יפו כזו שנושקת. ברוכים הנמצאים שומרת הסף. תודה תודה על ה-
ויש עוד
אחד גדול מפה שנכבה את הג´ט לג?

אלדר

New member
אז החלטת לחזור אלינו אחרי

גלות של כמה זמן ארוכה מאוד......... ברוך שובך אנא....... והיית מאוד חסר!!!!!!! שלך אלדר

על בית ותחושה

אהלן אלדר
מה... אסור לחבק בנים פה? זה מחלק המוסר? תשמע... אין כמו תחושה של בית, כמו פה... שהכל יציב ומסודר ומאורגן ונוח וחמים. ואיפה נזכרים בתחושה הזו? - שם... כשהסירים מקרקשים, הדברים נופלים עם כל סיבוב מיותר, המגירות נפתחות ונטרקות עם כל רמזור, המקלחת מוצפת והשירותים עולים על גדותיהם כי שכחת לרוקן בלילה את ה"סיר"... אבל סיכמנו שאנחנו אנשים של התנסויות לא ככה???? סלמאת אלדר - אפשר לאחל לך משהו למחר? תרשה לי? אור, מור וקינמון :)

אלדר

New member
לא אמרתי אי אפשר לחבק בנים

אבל אני לא מכניס איקונים אף פעם פשוט ככה אני... ועוד דבר תודה על מה שאחלת לי למרות שזה לא יעזור בכלל את הכאב החדש שיש בי עכשיו אי אפשר להוציא אותו........ הוא יצא בקרוב וישאיר חלל ריק בתוכי... אז עד אז אני לא יוכל להרגיש טופ....... שלך אלדר

יש ספר מקסים...

קוראים אותו פינוקי הולך לגן. שם התנין, הקוף, הצב ועוד-לא-זוכר-מי מברכים את הכלבון פינוקי על הצטרפותו לגן. היי פינוקי... שלום שלום

יופיאל

New member
אין כמו הבית...

היי איש... טוב לראות שחזרת
אתה משב רוח רענן... אגב , אתה מוזמן לבקר בעוד בית... באור ואהבה , יופיאל המלאך

הופה... איזה קידום יופיאל!

שלום שלום גם לך אורח נכבד... איזו השקעה.. איזה אתר.. איזה יופי.. מי ומי דרי הפורום הזה?

באמתחתי...

שק של סנטימנטים ... נוגעת.. כיף לראות אותך פה... יש לי מלא דברים חדשים... חומר כזה... אבל פרה פרה... צריך לעבד כדי לא להגיע איתו גולמי מדי. זעזועים שכאלו.

אילה.

New member
כאן כאן, מעלייך ומתחתייך...

נזהרת לא להציץ יותר מדי... מה שלומך, מותק? התחלת שנה? רגל ימין? הולכת בתלם?
ואני... אני כאן... אני כדור הפינג פונג הזה שטס ומתנפץ לו בין הקירות בתנועה בלתי פוסקת... בא לך לתפוס אותי רגע?
אילה

deep ocean

New member
שלום שלום!! :))))))

מה שלומך? איך אתה מרגיש עכשיו בשניה זו כאשר אתה קורא את ההודעה שלי? ובאופן יותר מדוייק-איך היה בחו"ל והאם זה השפיע על האנרגיות שלך? נשיקות מיכלי

שמחה ואהבה :)))))))) מיכלי!!!

זה בדיוק מה שאני מרגיש כשאני קורא בשניות האלו את ההודעה שלך מיכלי. איך היה.. הממ... אינטנסיבי משהו. 1800 מייל של נהיגה בקרוואן ענק. מתח עצב כעס חוסר אונים - מעט מהרגשות שליוו אותי באותו מסע, והטלפונים ההיסטריים מהארץ שרצו להודיע לי הודעות בהולות ועגמומיות. והאנרגיות.. בהתאם. נפלו להן. ועכשיו העבודה כדי להעלות אותן חזרה. ואתמול היתה הבדיקה השגרתית הראשונה אחרי הטיפולים
ישבתי עם כמה אנשים שהיו בדיוק במצבי. והם עדיין תוהים. ופוחדים. ושמחתי להראות להם שאפשר וצריך לשים זיין על הכל. ולשמוח. ולאהוב. ולתקן מה שצריך תיקון בחיים. כי הם בני מזל שקיבלו איתות כזה, והם יהיו שמוקים אם לא יבינו אותו. איך האנרגיות אצלך? איך את מרגישה? נשיקות, חיבוקים. וחיוך ענק. איש כזה.

למעלה