אהלן ...

• פותח הנושא S018
  • פורסם בתאריך

S018

New member
אהלן ...

מה המצב? אני חדש כאן. אני רועי בן 20. עד היום הייתי רק עם בנות ובשנה האחרונה מתבשל איזה רצון לנסות משהו חדש. אולי בגלל שבשנה האחרונה בנות עשו לי כמה קטעים מסריחים :) בכל מקרה, אני משרת בקרבי מה שאומר שאני לא בבית לצערי... אני מתכתב מהפלא ובגלל זה אני מקווה להשתלב ושתיהיו נחמדים ואולי תעבירו לי תזמן כאן בכיף... ממש ... :)

resputin

New member
היי בחורצ'יק

מה שלומך? ברוך הבא :) לא נורא, השחרור קרב :p מה גם, אני בטוח שביציאות (המועטות משהו) הביתה אתה יכול להתארגן על איזו מסיבה או פאב של גייז, לצאת, לחוות קצת, אולי להכיר משהו חדש ומעניין.

S018

New member
תראה...

ביציאות המועטות שלי יש לי בקושי זמן לחברים והמשפחה. חוצמזה שאני גר רחוק יחסית מ``הסצינה`` ואני גם לא רואה את עצמי הולך לכזה מקום. טוב לי בארון. ממש לא מתאים לי שמישהו ידע על ההתנסויות החדשות שלי... הכל דיסקרטי...

James Hammerton

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני לא בעד לפסול אפשרויות, אבל אם אתה רוצה לנסות רק כי בנות עשו לך קטעים מסריחים אז לא בטוח שהנסיונות שלך יהיו מוצלחים. חוץ מזה שגם בנים יכולים לעשות כמה וכמה קטעים מסריחים...

S018

New member
למה יש לי תחושה ש...

אתה מדבר מניסיון אישי :) סתם... בכל מקרה אני צחקתי. הלוואי וזה סתם היה שטות בראש אבל כנראה שלא. אני כנראה נמשך גם לגברים

ברוך הבא

אני אורפז בת 16 תהנה כאן

spt Peper

New member
זה מזכיר לי משהו

רוממה.. ירושלים... מיקוד 91071.... או יה..... השיר של זאפ לראשון לפני איזה מאה שנים... חחח סתם נזכרתי בזה אני לא מאמין שאני אפילו זוכר תמנגינה

למעלה