אהלן!

Zot ani 1

New member
אהלן!

שלום וערב טוב!. יש לי שאלה... לגבי תחליבי סבון נוזלי לרחיצה אינטימית, כמו "פמינה" למשל. שמעתי כמה דעות חלק בעד וחלק נגד. יש האומרים שזה טוב ומחטא לאזור שלמטה ויש הטוענים שהסבון הורג גם את החיידקים המועילים שאמורים להיות שם ובכך יוצר יובש, האם זה נכון? היתי רוצה את חוות דעתכן ונסיונכם האישי..

ToryMaster

New member
בעיקרון זה נכון

הגניקולוגית שלי [וכמה אקראיים שיצא לי לדבר איתם] ממליצה על זה בעיקר לבחורות שיש להן בעיה של פטריות חוזרות ונשנות, אבל לא כל כך לבחורות שאין להן בעיה שם, כי כמו שאמרת, זה אכן מפר את האיזון המקורי של האיזור.

אוריק3

New member
הנה לך פתרון מצויין...

החדירי אחת לשבועיים כף יוגורט ביו לבן פשוט לואגינה...ואת מסודרת. היוגורט מוריד את רמת החומציות ולא פוגע בחיידקים הטובים אלא ברעים בלבד..

ממולץ מאוד!!../images/Emo45.gif

אני עשיתי את זה כשהתחיל לי מין זיהום- וזה היה בסופ"ש ולא היה שום רופא באופק וזה פשוט הציל אותי..... אפילו הרופאה היתה מופתעת שעברתי את הסופ"ש בלי כאבים כמעט........

EdisonGirl

New member
../images/Emo6.gif קחי דיאט מוקצף בטעם פירות יער

שלי אהב את'זה! (יוגורט?! שם?! באמת?!)

רציני ביותר :)

זה עזר מאוד מאוד מאוד מאוד.......... (((:) אף פעם לא ניסיתי טעמים- השתמשתי בהכי טבעי, הביו הזה..

ToryMaster

New member
ביוגורטים יש חיידקים חביבים

כאלה שמאוד מאוד עוזרים לשמור על האיזון בגוף בכלל ובנרתיק בפרט.

Zot ani 1

New member
תודה על התגובות..

ושמעתי כבר פעם על עיניין היוגורט... אבל השאלה..איך? איך בדיוק עושים את זה..? זה נשמע לי מוזר.. מה להכניס ואחרי כמה זמן לשטוף.?

כך אני עשיתי:

לקחתי עם האצבעות מנה חביבה של יוגורט והכנסתי ממש טיפה פנימה (כי אצלי הכאב היה ממש בכניסה ולא פנימה יותר) ואחרי שהרגשתי שזה יחסית במקום, ולא נוזל מידי, ושכיסיתי את המקומות השורפים, שמתי תחתונים עם פד של מחזור ללילה, והלכתי לישון.... בבוקר קמתי, שטפתי הכל במים חמימים וסבון- וזהו, כמו חדש... :)

שגיתא

New member
היי זה נכון ולא ../images/Emo193.gif../images/Emo54.gif

לא מומלץ כל כך להשתמש בזה על בסיס יומיומי אני משתמשת בזה כשאני מרגישה שמתחיל להציק לי משהו לעיתים בנוסף על טיפול רפואי
שגיתא

למעלה