אהלן!

NexusGuy

New member
אהלן!

שלום אנשים! אמא שלי מאוד תומכת בכל העסק הזה של הפאנג שואי וככה נחשפתי לזה. בעוד שאני פחות מאמין בקטע של האנרגיות הפנימיות בצורה שהיא הסבירה לי שככה עובד הפאנג שואי, מצאתי הרבה דברים חיוביים בזה, כי בתכלס, זה עובד. הבית, החדר, כשמסדרים לפי זה, באמת נראים טוב יותר ונעימים יותר וככה אני הגעתי אליכם בשביל שתעזרו לי מעט, כמה שתוכלו ואם תרצו: החדר שלי בעייתי, משום שהוא לא מסודר טוב ומשדר בעיקר חוסר אופי כרוני, והגעתי למסקנה שהוא צריך שינוי דחוף. את הרהיטים ( שכוללים אגב, ארון, רמקוליים רצפתיים, מיטה ומדפים ) אני כבר אסדר לפי עצתה או שיותר מאוחר אפנה אליכם שוב, אך כרגע אני יותר בעניין הצבעים. טווח הצבעים שאני רוצה לצבוע הוא מבורדו, מג'נטה כהה ועד כתום כהה - שום צבע בהיר... אני רוצה חלק מהחדר לצבוע בצבע אחד ואת החלק האחר בצבע שני שיתאימו או שישלימו ( לא יודע איך זה בדיוק עובד ). ממש הייתי רוצה שתמצאו לי איזושהי עיצה לגבי הצבעים ומיקומם... דלת החדר נמצאת על הקיר המזרחי בפינה הדרומית שלו, לידה ישנה דלת לשירותים ומקלחת, חלון ישנו בקיר הצפוני ( הכיוונים הם בגדול ) ו... זהו. אם זה משנה, נולדתי סביב 21:30-22:00 של יום ה-21/02/85. תודה רבה לכל המתעמקים, מקרב לב
יום טוב - עמית!

דנה A

New member
ברוך הבא!

הי עמית, שמחה לשמוע שאתה פתוח ומתחיל להתעניין בפנג שואי. ישנן מס' אסכולות בתחום וישנם יועצים העובדים עפי' חלק מן השיטות, וככל שמעמיקים בידע כך עובדים עם יותר טכניקות. סידור החדר עפי' טכניקות בסיסיות מדבר על מיקומים רצויים של מיטה/ספה/שולחן- לעומת דלת החדר, או בהתחשבות בחלונות החדר, טכניקות מתקדמות יותר ממקמות רהיטים אלה במיקומים עפ'י הצירוף האנרגטי הקיים באזור. המפה האנרגטית של המבנה - נבנית עי' הצלבת תאריך בניית הבית עם הכיוון המצפני המדוייק של חזית הבית. כך נולדת המפה האנרגטית של הבית, ומשם ניתנות ההמלצות היכן המיקום הטוב ביותר למיטה וליתר הרהיטים בחדר, וההמלצות לצבעים. לגבי ההמלצות שאוכל לתת לך בנושא צבעים - מאחר וחסר לי המידע שציינתי, אוכל להמליץ להשתמש בצבעים נייטרלים, בהירים ואמליץ להמנע מצביעה בצבעים ממשפחת אלמנט האש, אדום, כתום, בורדו וכד'. שימוש בצבעי אש ניתן להמליץ רק לאחר בדיקת הבית ומפתו האנרגטית. אתה יכול להוסיף ייצוג מהאש עי' הוספת אלמנטים דקורטיביים, למשל כריות, תמונה וכד'- אך גם בכמות סימבלית. אני משערת כי אלו אינן התשובות אותן ציפית לקבל, אתה מוזמן להעלות שאלות נוספות, ולהמשיך להעמיק בנושא יום נפלא
דנה אהרון

למעלה