אהלן

vitasia1

New member
אהלן

אני חדש פה בפורום אני רואה את הסדרה הזאת כבר הרבה זמן, עונה 6 בס"ג-1 ועונה 3 באטלנטיס, ממש כיף לפגוש אנשים שגם רואים את הסדרה הזאת כי היא לא מוכרת בארץ חחח ובנוסף עד היום לא ידעתי שקיים הפורום הזה.

Freemee

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

מקווה שתהנה ותשתלב יפה. ד"א, אם אתה רק בעונה 6 בס"ג-1 אז מחכות לך עוד עונות משובחות, צפיה מהנה

deathcaster

New member
הממממ... לדעתי עשית טעות

היית צריך לחכות עם אטלנטיס עד שהיית מגיע לסוף עונה 7 של סטארגייט ואז היית נהנה הרבה יותר מאטלנטיס.

Nogmor

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

ומזל טוב על גילוי הפורום, אני מקווה שהוא והאנשים השוהים בו ישמשו לך לעזר ולנפילה חזקה יותר של אהבה אל הסדרה.

בועז 126

New member
vitasia1 ברוך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif

מקווה לראותך בפורום וה אחי חבל מאוד שלא ראית את כל העונה שביעית ואחר כך התחלת עם סטארגייט אטלנטיס בכל אופן אני מאחל הנאה מלאה אושר מהסטארגייט sg-1 ואטלנטיס בועז מהקריות

סלמאק

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo72.gif

קודם כל, אתה לא לבד. כולנו הרגשנו ככה. אין אחד מאיתנו שלא חשב שהוא היחיד בעולם שרואה את הסדרה. בסוף מגלים כי זו הסדרה עם הפורום הכי חי ברשת
אז תתכבד:
ושיהיה לך בהצלחה עם הצפיה בפרקי העונות שפיספסת. (אה, ואל תדאג בקשר להקבלה בין אטלנטיס עונה 1 ל-SG-1 עונה 8. תמיד אפשר לעשות צפיה חוזרת כשיגיע המועד המתאים, אתה תופתע לגלות כמה דברים היו שלא הבנת עד עכשיו.)

מ א ג ר ט

New member
לא מוכרת???

חחחח... טוב זו סדרה ממש ממש מוכרת ואתה כבר תגלה את זה בקרוב. תהנה בפורום!!

vitasia1

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif ובקשר לאנטלנטיס

כשהתחלתי לראות ס"ג-1 אטלנטיס כבר היה בעונה 2 ובגלל שכלכך אהבתי את ס"ג1לא יכולתי להתאפק מלא לראות גם את אטלנטיס.

למעלה