אהלן אני חדשה זוהר,15,ב"ש מקווה להשתלב
M MilkShack New member 3/9/06 #2 כל החדשים באים בגלים ברוך הבא אני מור ואני שולט וכולם צריכים לסגוד לי ולקרוא לי אדוני
D danush המקורית New member 3/9/06 #3 וואי חצוף..חח גם אני חדשה פה.. קוראים לי דנה בת 18 וחצי מירושלים.
M MilkShack New member 3/9/06 #5 לא אמרתי שזה רע X__X אל תפרשי לא נכון.. פשוט כל פעם באים הרבה חדשים בבת אחת ולא אחד אחד.. אז סתם אמרתי את זה.. לא בקטע של "מה הם באים @#" =]
לא אמרתי שזה רע X__X אל תפרשי לא נכון.. פשוט כל פעם באים הרבה חדשים בבת אחת ולא אחד אחד.. אז סתם אמרתי את זה.. לא בקטע של "מה הם באים @#" =]
A Aline In Chains New member 3/9/06 #8 ../images/Emo129.gifסוףסוף מבאר שבע! חשבתי שרק אני וליה גרות בחור הזה.:] ברוכה הבאה מותק איזה מקיף את!? P: [אםאתאומרתמקיףו'אנייורהבך!]
../images/Emo129.gifסוףסוף מבאר שבע! חשבתי שרק אני וליה גרות בחור הזה.:] ברוכה הבאה מותק איזה מקיף את!? P: [אםאתאומרתמקיףו'אנייורהבך!]
ב בייבי כבש New member 4/9/06 #14 יויויו חשבתי שאין אנשים נומרלים בבארשבע, אני לומדת במקיף ב'[אנילא דוסית]
P PsycHo GirL oO New member 7/9/06 #30 אה ועוד משהווו!!!!!111 הממ סתם שאלה כה? באיזה ביתספר יסודי היית?!
P PsycHo GirL oO New member 4/9/06 #9 הייהייהיי זוהר! שלומות אני ליה גם מבארשבע! בארשבע שולטת.. [ טוב נו..היא לא :| ] איזה מקיף את?! אה והשתלבות נעימה כמובן!!!1
הייהייהיי זוהר! שלומות אני ליה גם מבארשבע! בארשבע שולטת.. [ טוב נו..היא לא :| ] איזה מקיף את?! אה והשתלבות נעימה כמובן!!!1