אהלן

Just Adi

New member
אהלן

התחלתי להתעניין בסטף, איפה אפשר ל'קנות? ללמוד.. סדנאות? פרטים כלשהם..?

Just Adi

New member
תוספת

מצאתי בבויום ג'אג (http://www.buyoomjug.co.il/items.asp?id=8) אפשרות לקנות איזה אורך מומלץ למתחילים? 90 / 120 / 140 ושוב פעם... אשמח לעוד פרטים

poiboi

New member
לא כדאי את הסטאף של בויום

כדאי שתתחיל עם סטאף אש ופשוט אל תדליק אותו, כי אחר כך זה סתם יקר.או שתקנה מקוסמוס (אבל זה בטח ממש יקר שם) או שתזמין מהום אוף פוי.

poiboi

New member
מקל מטאטא לא טוב לכלום

חוץ מסתם לסובב בצד. זה כמו שאני אגיד לך להתאמן על 7 כדורים עם תפוזים

gjook

New member
לא מדיוק...

זה בערך שקול , לללמוד 3 כדורים עם תפוזים..., שלפי דעתי זה אפשרי.....

poiboi

New member
אמרתי 7 כדורים

והתכוונתי שאולי אפשר את הבסיס עם מקל מטאטא אבל אתה בחיים לא תצליח לעשות תרגילים יותר קשים, כמו קונטאקט סטאף, עם מקל מטאטא כי אין לזה משקל. בקיצור אל תדברו על דברים שאתם לא מבינים. זה כמו שאני אגיד למישהו ששווה לו לקנות דיאבלו ביץ' כי אני מצליח עם זה מעלית, זריקה והצלפה.

yvirus

New member
אין לך מושג כמה שאני מסכים איתך

ולכן אני ממליץ לו להתאמן בנתיים על מקל מטאטא, בשביל לרכוש את הבסיס. אני למדתי לעשות 2 כדורים ביד אחת עם אבנים בים. לפחות בשביל ההתחלה - לדעתי לא צריך להשקיע פיננסית, כל עוד הוא לא צריך את זה. אחרי שירכוש את הבסיס יחליט אם זה מתאים לו - ואז יחליט אם להשקיע וכמה

yvirus

New member
*לה. רק עכשיו ראיתי את המשך השרשור

אז את יכולה לראות את המלצתי כבטלה.

Just Adi

New member
אז כמה דברים :)

א. אני בת, פעם באמת הייתי טומבוי אבל אני רגילה שפונים אלי בתור נקבה :) ב. בקשר למי שאמר על המקל מטאטא, יצא לי קצת להתאמן עם מקל מתכת, ניסו ללמד אותי בכל מקרה ואני בכוונה רוצה משהו קצת יותר מקצועי וקצת יותר טוב. תודה רבה על ההמלצות!

poiboi

New member
סליחה...

לא הסתכלתי על השם... הקישור הראשון זה סטאף 3 חלקים וזה ממש טוב. השני זה סטאף רגיל,קצת פחות טוב אבל זה כמעט חצי מהמחיר.

poiboi

New member
שיותר נוח להסתובב איתו

להסתובב ברחוב עם מקל באורך מטר וחצי זה לא ממש נוח, אבל אם זה לא מפריע לך אז תקני רגיל

garini

New member
אני קניתי מהם עכשיו שלושה סטאפים

שניים קצרים לדאבל סטאף ואת הסטאף הארוך שלושה חלקים. איכות מעולה מעולה מעולה, תענוג לשחק. אבל באמת יקר. קחי בחשבון שעל כל דבר שעולה מעל 50 דולר יקחו לך במכס 150 שקל POIBOY שתדע גם אם עוד לא יצא לך ללמוד את זה לבד:) חוץ מזה זה יגיע תוך שבועיים מקסימום ואת זה אני אומר אחרי הרבה הזמנות שעשיתי מהם, זאת אחלה חנות. אם את רוצה סטאף אש טוב זה או להכין לבד או שזה יקר.

poiboi

New member
כנס...

לוקחים לך במכס כסף אם זה משהו יותר ארוך ממטר או משהו כזה. לא שילמתי כלום על הסטאף 3 חלקים (הזמנתי את זה לחבר)

cdman

New member
לא ממליץ

על הסטאף 3 חלקים...מנסיון....הוא מתברג לך החוצה תוך כדיי סיבוב

garini

New member
בינתיים זה בסדר

יש לי חבר שגם לו השלושה חלקים עשה בעיות - הלכה אצלו הגומיה. אני הסקתי מזה שצריך לטפל בו כמו שמטפלים בכל ציוד יקר שמשמש לעבודה. להקפיד על הידוק טוב כשמשחקים, לנקות אותו מדי פעם, לא לקחת לים וכו'... אני מאמין שהוא יחזיק אצלי, בעזרת השם. לגבי המכס - הם אמרו לי שעל יותר מחמישים דולר לוקחים מכס אבל אם אתה אומר שזה קשור לאורך אז אני מוכן לקחת בחשבון שההיא מהטלפון לא ידעה על מה היא מדברת, כי הדאבל סטאפים הם קצת יותר ממטר והם גם היו בחבילה...

garini

New member
אני מהאזור שלך

אם בא לך ללמוד בסיס בסטאף אש אז בשמחה.

למעלה