אהלן

SystemBoy

New member
אהלן

טוב אנשים זה נחמד שאנחנו כותבים הודעה של "היי נכנסתי!!" אבל בואו נמשיך משם:) ולכן אני מביא לפה משהו שמאוד ידוע באתר של המחוז שלי ( ת"א ) המשחק - "רק כי שרון מתפדחת" אין קשר בין השם למשחק עצמו זה פשוט משהו של הפורום אצלינו הרעיון הוא מאוד פשוט משתתף ראשון שואל שאלה של או X או Y כלומר לדוגמה: תפוז או בננה? הבנדם שאחריו מחליט מה הוא מעדיף יותר וכותב את התשובה שלו לדוגמה: בננה ואז נותן שאלה חדשה אז אני אתחיל מי שהבין יופי מי שלא... יבין בהמשך אני בטוח שתתפסו את זה מהר:) שאלה: סירופ שוקולד או סירופ מייפל

gorck

New member
דני....

מחשב או טלויזיה.... טל טוב שבאת, הייתי פה לבד כל השנים!

gorck

New member
סרט....

מחר או מחרתיים? איזה כיף שפתאום כל המחוז פה...

SystemBoy

New member
מחרתיים

כי למה לדחות למחר מה שאפשר לעשות מחרתיים? עצלנות שליטה! מי יותר רשע: שרדר או קריינג? (כן מחוז ת"א, אני יודע ששמתי את אותו דבר הרגע גם במחוזי, לא להציק)

linoreinstein

New member
קריינג. פיף. ../images/Emo3.gif.

הממ. אבא חורג או אמא חורגת? [נו, זה מה יש].

gorck

New member
אבא חורג. אמא חורגת...

כי זאת תוכנית מצחיקה.... מועדון לילה / ארץ נהדרת?

yara derei

New member
מועדון לילה!!!

כי זה עם עפר שכטרררר חחחחח מממ....ים או הרים?!

yara derei

New member
חחח איזה כייף לך..

לנו בב"ש המסכנה אין לא את זה ולא את זה חחחח אני הייתי הולכת על שוקו=] אממ... זריחה או שקיעה?!

yaara tiku

New member
שקיעה

כי נורא קשה לקום לזריחה .. למרות שבזמן האחרון אני הולכת לישון נורא בסמוך לזריחה .. פיף נוקיה או סמסונג ?

linoreinstein

New member
בתור אחת שפעם נורא לא סבלה נוקיה

ועכשיו יש לה נוקיה בעצמה, ופעם היה לה סמסונג, אני חייבת לציין שנוקיה ממש מוצלחים, מתרגלים אליהם עם הזמן. לפטופ או מחשב רגיל? [בשימוש יומיומי כמובן].

The Did

New member
סלולרי ../images/Emo95.gif

כי יש בו סנייק XD סיני או יפני
(לנועזים במיוחד- תאילנדי)

gorck

New member
ילד מטומטם....

(שיר ילדים מצחיק שלימדו אותי...) סיני, ההיצע גדול יותר.... ים/בריכה?

למעלה