אהלן,

PitZzahat

New member
אהלן,

אני מחפשת בנרות להקות שמשלבות פ'אנק עם רוק. אני יודעת שההגדרות לא כל כך מסתדרות יחד כי רוק זה יותר מקצבים של 2 על 4, ובפ'אנק מגוונים הרבה יותר, אבל הכוונה היא למוזיקה תזזיתית ומקפיצה אבל עם יותר גיטרות, תופים וסוג של רעש. אני לא כל כך מצליחה להסביר את עצמי אז אני פשוט אתן כמה שירים שדי עונים לי על ההגדרה, ואני ממש אודה אם תכירו ותכתבו להקות או שירים בסגנון דומה. Incubus - Deep Inside The Strokes - Between Love & Hate (נחשב פ'אנק?) Incubus - Summer Romance (Anti-Gravity Love Song) INCUBUS - Psychopsilocybin טוב נו, אני מחפשת להקה כמו היציאות הפ'אנקיות של אינקובוס אם לומר את האמת. hit me

Freak Power

נסי את "Turn on Tune in Cop out". אחלה אלבום. עוד להקה שעושה שילוב בין רוק לFאנק היא מרסדס בנד...רק שהיא עושה אותם בשירים נפרדים.
השיר הכי קרוב, לדעתי, שהם עושים שילוב זה "מלך הראפ של ירושלים". זהו, תהני!

MenDelSonspirit

New member
פריק פאוור לא כ"כ הייתי שם בתור

פאנק רוק אבל יש לך כמובן את רד הוט צ'ילי פפרס שקולעים להגדרה כמו גדולים

PitZzahat

New member
מעדיפה לא לשמוע את רד הוט הישנים

הם מזכירים לי תקופה לא טובה. אבל תודה. (סליחה מראש אם נשלחו שתי הודעות. תפוז מוזר.)

zoioz

New member
מממ

led zeppelin soul coughin (מקווה שאיתתי את זה נכון) izabo cake the president of the u.s.a living colour infectious groove

dweck2k

New member
פרימוס!

ממממ עשית לי חשק! מזמן לא שמעתי את החבר'ה האלה. אין כמו Sailing in the sea of cheese! פעם חגי מהלהקה שלי השמיע לי את Nuclear Rabbit שזה לא בדיוק פ'אנק אבל ממש מזכיר את פרימוס. דוויק

למעלה