אהלן

soulbird

New member
אהלן

נתתני את מחשבי היקר כדי שיחליפו לי ל XP .התחלתי להרהר לעצמי מה ניתן לעשות ללא הנת מצאתי את זה.

שבילים

New member
בואו ננסה להוסיף

עוד דברים שאפשר לעשות במקום לגלוש (וננסה גם לעשות אותם
) לצאת לטיול רגלי. ללכת לים. לנקות את החדר/הבית שכבר התמלא בשכבות של לכלוך אחרי שהזנחנו אותו בגלל הגלישה. לקרוא ספר. לכתוב (עם עט ונייר כמובן). לצייר (על בריסטול ועם צבעים אמיתיים) המשיכו לשרשר כל מה שעולה בדמיונכם...

לשקוע עמוק בתוך ציור. לצייר ולצייר

ולצייר ולצייר ולצלול לתוך הציור ולראות המון ספרי אמנות והמון תערוכות ולדבר מעט מאד ולהוציא את כל האנרגיות על ציור ועל מוסיקה ולשיר

soulbird

New member
מאדאם ול איי מג´ן

הזכרת לי נשכחות אני הרבה שנים עשקתי בפיתוח קול ., אגב עוד מששהו לפני הרבה שנים שהייתי בארצות הברית פיספסתי הופעה בסנטרל פרק של מאדאם בתרפלאי (לא נוראה במקום זה ראינו הופעה של מוזיקה חסידית) ו גם שהייתי ב Disney world הייתה שם תחנה בשם emagination עם מיייקל ג´קסון

e-magine

New member
soulbird ../images/Emo32.gif

אני יודע שיש בארה"ב חברת הפקות מוזיקה שנקראת e-magine ןכנראה גם איזו חברה שעוסקת בהדמיה, עם אותו השם. אני לא מתיימר להמציא את המילה אך בהחלט רואה בה מעין מותג שלי באינטרנט הישראלי, כי השם הזה היה רשום כיוזר שלי גם בiol גם בוואלה, גם ב
וגם אם איני טועה, בנענע. בחלק נהם לא ניתן היה לרשום עם מכף, וברובם אני לא משתמש, אך אם הפורטלים האלה לא מחקו, זה עדיין שלי.

e-magine

New member
ג´ון לנון הנצחי

כתב imagine ולא e-magine´ כמו שהצרפתים אומרים: vive la petite diference...
או בשפתנו: יחי ההבדל הקטן

e-magine

New member
../images/Emo32.gif לכל מי שכותב לי ../images/Emo15.gif

אנא שימו לב, אל תכתבו לי כלום לאימייל הישן שלי בהוטמייל, רק לאימייל שמופיע בפורום, כי ההוטמייל סתום ואני לא מסוגל לפתוח אותו, היום פתחתי קצת והייתי צריך למחוק עשרות מיילים,

למעלה