אהלן... מי עושה את החצוצרה בג€"All of my love"ג€ ? מישהו מבחוץ?
T ttttttttttttttttt1 New member 28/5/06 #1 אהלן... מי עושה את החצוצרה בג€"All of my love"ג€ ? מישהו מבחוץ?
A AeroTom New member 28/5/06 #2 אם אני לא טועה ג'ון פול-ג'ונס עושה את זה על הקלידים בעזרת ה-Mellotron, שיכול לדמות כל מיני כלים מוזיקלים, כולל כלי נשיפה.
אם אני לא טועה ג'ון פול-ג'ונס עושה את זה על הקלידים בעזרת ה-Mellotron, שיכול לדמות כל מיני כלים מוזיקלים, כולל כלי נשיפה.
Z Zeppelin in veins New member 28/5/06 #3 אם כבר עלה הנושא... שמתם לב שאין בכלל שימוש בפסנתר בשירים של זפלין?
M Mena Rea New member 28/5/06 #4 ... אתה מתכוון שאין פסנתר, אלא קלידים? כי ג'ונסי פרקטיקלי מחלק את הזמן שלו לפעמים בין קלידים לבאס.
Z Zeppelin in veins New member 29/5/06 #5 אורגן ודאי ששמתי לב שיש. בהרבה שירים מפורסמים שלהם יש. אבל פסנתר נטו אין..
A AeroTom New member 29/5/06 #6 משער שהיה להם נוח וגם הלך להם טוב מאוד עם ג'ונסי על הקלידים תמיד. אז לא הייתה להם סיבה לחשוב על פסנתר. ג'ונסי על הקלידים פשוט הלך מצויין תמיד.
משער שהיה להם נוח וגם הלך להם טוב מאוד עם ג'ונסי על הקלידים תמיד. אז לא הייתה להם סיבה לחשוב על פסנתר. ג'ונסי על הקלידים פשוט הלך מצויין תמיד.
A AeroTom New member 29/5/06 #8 ג'ונסי משתמש בקלידים שם בפסנתר כזכור לי הם לא השתמשו...בקלידים הכוונה היא ל-אורגן שלו כמובן.