אהלן

ocean boy 22

New member
אהלן

טוב התחלתי לעבוד בשירות לקוחות. לצערי רק אחרי תחילת ההתלמדות (פרטנית), במהלך חתימת החוזה נודע לי שישנה התחייבות למינימום שנה. קצת היססתי, כי הלכתי דווקא למקום העבודה הספציפי הזה (במקום אורנג', סלקום, הוט וכל החברות הגדולות) כי אין קורס ולא חשבתי שישנה התחייבות (גם לא נאמר לי על כך כלום). אני לא כ"כ מבין את עניין ההתחייבות במקומות קטנים יותר.. כאילו, מי אמר לי שתמצא חן בעיניי העבודה? אני צריך להישאר בכוח, רק בגלל קנס מעפן? ובנוגע למקום עצמו, ביום-יומיים הראשונים עוד נראה סבבה, עכשיו כשאני מכיר יותר את האנשים ואת הדינמיקה, ממש לא מוצא חן בעיניי.. מדובר במקום לא גדול, בשירות לקוחות יש לא יותר מ-5 אנשים, שעובדים שם כבר מלא זמן, אני החדש ואני מרגיש ממש לא מחובר - לא מבחינה מקצועית ולא מבחינה אישית. גם הבוס מתבדח איתם וכו' ואותי לא ממש משתף, זאת הרגשה מאוד לא נעימה. כאילו זה לא שיצאתי מקורס עם עוד 10-20 אנשים חדשים, באתי לבד למקום עם המון ותיקים (שעובדים שם כמה שנים) חדש דנדש לבד. מה דעתכם?

אזרח111

New member
דעתי היא ....

שמטעויות לומדים. הפעם טעית ונפלת, לפעם הבאה תלמד להיות יותר בררן וקפדן ותקרא את כל האותיות הקטנות. בעניין זה שאתה מרגיש חדש, אתה כבר לא בכיתה א', תן לזמן לעשות את שלו, עם הזמן אתה תשתלב,ויום יגיע ואתה תהיה הוותיק ותראה עובדים חדשים וצ'ונגים מגיעים. אף פעם לא נאלצת להתמודד עם סיטואציה דומה בחיים?

איך השכר?

את תתחברי עם האנשים, זה באמת בקטנה. אם יש אנשים שעובדים הרבה זמן, כנראה שהתנאים בסדר, לא?

לגבי הנושא ל הקנסות-

ככה זה עובד כמעט בכל מוקדי שירות הלקוחות- בגלל שהם יודעים שלאנשים יש נטייה לברוח על ימין ועל שמאל מהעבודות האלה אז הם מציבים כתנאי התחייבות לתקופה מסויימת וקנס גבוה במקרה של הפרת ההתחייבות, כדי לנסות להרתיע אנשים מלברוח מהעבודה. מה שכן לא תמיד זה עובד כי להרבה אנשים לא אכפת לשלם קנס גבוה, העיקר לעזוב את העבודה כמה שיותר מהר. במוקד בו אני עובדת למשל היו אנשים שעוד במהלך ההכשרה שעברו כשהתקבלו לעבודה כבר החליטו לעזוב... לגבי הבעייה השנייה שאתה מציין של חוסר השייכות- אני חושבת כמו שאמרו פה כבר לפניי שאתה באמת צריך לתת לזה קצת זמן, הרי בסופו של דבר רק התחלת לעבוד שם, ולא חסרים נציגים שלוקח להם קצת זמן להשתלב שיהיה לך בהצלחה בהמשך

ocean boy 22

New member
תודה..

לא יודע.. לדעתי עבודה זה כמו מערכת יחסים - לא תמיד יש התאמה, אין מה לעשות. אני לא אומר שצריך ישר לברוח, אפשר לנסות, והכי הרבה החזקתי מעל 8 חודשים בטלמרקטינג (סיוט! לא להתקרב לטלמרקטינג!) אבל סבלתי מכל רגע. הכסף היה טוב. למה אני צריך להתחייב לעבודה שאף פעם לא עשיתי (אין לי מושג בשירות לקוחות)? אם לא ימצא חן בעיניי? אני בעונש? לא עברתי קורס אפילו, אז איזה קנס? טוב חפיף. עברנו את השואה, נעבור גם את זה.

למעלה