אהלן סקרנית 86 ../images/Emo54.gif
סליחה
אבל אני לא מאמינה שמישהו עדיין חושב להשתמש בשיטת הימים הבטוחים השיטה הזאת יכולה להיות בטוחה רק כשלאחר שאת בודקת מתי הביוץ שלך ואת יודעת בודאות מתי הוא מגיע שהוא מגיע באותו הזמן אז את יכולה להשתמש בימים הבטוחים אחרת
מה שעוד לא ברור לי למה לקיים יחסי מין ללא אמצעי הגנה בהנחה שהריון אינו דבר רצוי בשלב זה, הרי רק מהלחץ של הגבר לדאוג לגמור בחוץ כבר נפגמת לו ההנאה וכך גם שלך, למרות שנכון אולי ההנאה יותר גדולה ללא קונדום או גלולות אבל לא תמיד הגברים יכולים לשים לב לכל טיפה שיוצאת להם מהפין לא שאני מזלזלת בכם
אבל בלהט היצרים וערבוב הנוזלים הגופניים קצת קשה להיות מרוכז כל כך בנוזל הזרע שלכם ושלא יקשקש לך
שהוא לא אוהב את תחושת הקונדום היום הקונדומים כל כך דקים, כל עוד את לא מוכנה להיות אמא ובלי קשר אמצעי המניעה הם בד"כ גם אמצעי הגנה מפני מחלות וכדומה אפילו הוכחתי לבחור אחד היחיד ששכבתי ללא קונדום הוא היה די לחוץ הנאתי נפגמה למרות שגמרתי מכך שהוא פחות נהנה, ובפעם אחרי זה ששכבנו לא רציתי להסתכן שוב השתמשנו בקונדום והוא כל כך נדהם על ההבדל שהוא היה יותר רגוע והוא טען בפני שמזה זמן רב שהוא לא הצליח לגמור מחדירה וגינלית
(חוץ כמובן מהעובדה שאני מדהימה במיטה
) הוא היה בטוח שיש לו בעייה והייתה מעט לחץ לא סייע לו
, בכל מקרה לדעתי כל עוד אין שהיא כבר זוגיות ארוכת טווח או שאת מוכנה להיות אמא זה לשחק עם הגורל ובעיני זו חוסר אחריות בהצלחה תהני שגיתא