אהלן

tiptiponet

New member
אהלן

קוראים לי טיפטיפונת וזרקו אותי מהבית ... אפשר למצוא פה מחסה מהגשם ??

fantom

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo47.gif

ברוכה הבאה לבתנו הקט והצנוע יש כאן חברה נהדרים נקבלך בחמימות יתרה יש לנו אפילו תזמורת גדולה אני למשל נבחרתי לנגן על הטרבוקה והתופים ולפעמים על העצבים......סתםםםםםםםם אז מחסה מהגשם פה תמיד תקבלי בתוספת קפה ועוגה של אפרת מנהלתנו היקרה והיא אופה עוגות שחבל על הזמן רק ספרי לנו על עצמך מעט וקדימה לעבודה

tiptiponet

New member
מעט על עצמי ....ההמממ..

אני לא מוצאת את מקומי בעולם כרגע ... טיפטיפון ואני ניפרדנו ... מונגה זרק אותי מגבו ואני לבד ומפחדת .... וסתם צריכה מקום לשפוך את הלב ושאנשים יצחיקו אותי

fantom

New member
אפשר גם לדגדג??? ../images/Emo47.gif

יש כאן הרבה אך לחייך רק תעכבי ומצטער על הפרדות אני בטוח שההפסד כולו שלהם

tiptiponet

New member
אז הנה בדיחה

לחימום האוירה השנה 2032 אבא ובן עוברים ברחובות ניו יורק .. האבא אומר לבן " לחשוב שפעם פה עמדו מגדלי התאומים " הבן לא מבין ושואל את אביו " מהם מגדלי התאומים ??" האב מחייך לבנו ומסביר " מגדלי התאומים היו שני מגדלים ענקיים שהיו פה ב 2001 עד שערבים הרסו אותם " הבן מסתכל על אביו ואומר " ומה זה ערבים ??? "

fantom

New member
בראש וראשונה ../images/Emo47.gif

לי כמובן ואחר כך ליקיריי וקרוביי

fantom

New member
הרשימה ארוכה מאד ../images/Emo47.gif

זה מתחיל עם כל חברי פורום ישראלים בחול עובר לפורום על כוס קפה וכך הלאה

letter55

New member
נכון. וזה ממשיך במיים

ושבתם מיים בששון ממעחנה הישוה מים מים מים הי הי הי

אפרת.א

New member
היי טיפטיפונת:)) אני רואה שהחבר´ה

טיפלו בך יפה - ברוכה הבאה...
בית הקפה שלנו פתוח בפנייך לרווחה! שיהיה לך שבוע טוב:))

שרי 43

New member
לא רק בזמן גשם.....

גם בזמן שרב, באביב ובסתו את מוזמנת במאור פנים לשתות עימנו כוס קפה ולטעום ממגוון העוגות הנפלאות, לחלוק עימנו מחשבות, רגשות, כעסים, שמחות, אהבות ומה לא...... ברוכה הבאה

letter55

New member
כוס coffee אני בדרך...

כשאת אומרת, אני מתקשר תמיד עונה לי, יותר מאוחר ואני בגרוןניחר, בסדר אהובה פרפטום מובילה חזור וחזור ואת כל כך יפה, כן, מגרה ואני מלא תשוקה וערגה ורק רוש עקוד מגישה העטיפה של חיוך מפתה

קאזנובה

New member
שכחו אותי בבית

טיפטיפונת אל נא תעצבי כי גם לך כבוד עצמי טיפטיפון אותך עזב אך העולם הוא נחל לא אכזב טיפות רבות פה יש ולך אסור להתייאש אי שם מחכה לך טיפטיפה שגם הוא זקוקה ללטיפה ובעזרת סבלנות והרבה מוח תוכלי איתו את טיפטיפון לשכוח

letter55

New member
לא שכחו אותך =חבר= חיפסתי שיר

הגמדים מוצאים מקלט האגדות צלילים כהים פוסעים אט אט אל תוך הלילה באור לבן האחורי דלתות כבדות שם בבתים גבוהי קומה העיר סגורה לה חוזה לך ברח חוזה לך ברח הלילה הוא אפל כל כך כתב יענקליה רובליט

גם אני מוסיפה ברכה...להגיעך לקפה...

החבורה כאן נפלאה... כל איש ואשה... עושים טוב על הנשמה... ונכנסים עמוק לתוך הורידים... עם השירים הנהדרים... האהבה...שמרעיפים... חוכמת החיים...של כל האנשים... שעומדים מאחור ותומכים... כולם חברים...כמו שכתוב בספרים... ולא הייתי רוצה להחליפם... גפ עם אקדח שלוף ומוכן... אלה הם החברים...שאותך אליהם מכניסים... באהבה...בחיבה...בידידות...בהרבה הומור...ושנינות... ולפעמים קצת רוח שטות... אז ברוך בואך... מכורה לאהבה.

למעלה