אהלן!!!

אהלן!!!

אני חדש בפורום...וקורא כבר זמן מה פה... יו איך אני שונא את ההודעות האלה של החדשים, ועכשיו זה אני:/!!! בכל מקרה אני מאוד מאוד מעריך את אלאניס, ותמיד ראיתי אותה כזמרת הכי מוכשרת שקיימת מבחינה מוזיקלית(בין אם זה כתיבת שירים, הופעה על במה, איכויות השירה שלה, ולחנים). האלבום JAGGED LITTLE PILL תמיד נמצא אצלי בפלייליסט, והוא תמיד מחזיר אותי אחורה כמה שנים, אחד השירים הבולטים בו לדעתי הוא- FORGIVEN, למרות שבטח אינו הפופלארי מהאלבום, אך הוא מדגיש איכויות של אלאניס שלראשונה נתקלתי בהן רק בשיר הזה, ובאלבומים שבאו אחריו, במיוחד ב"אמ טי וי אנפלאג". השיר האהוב עליי מכל הלאבומים שלה, והיחיד שתמיד תמיד יצליח לרגש אותי מחדש הוא- I WAS HOPING, בגירסאת האנפלאג, לדעתי זהו שיר מדהים!!!!! בכל אופן מקווה להשתלב פה די מהר... ואולי גם ללמוד ממעריצים יותר וותיקים כמה דברים על אלאניס שאיני יודע.. האמת היא שאני לא יודע עלייה כמעט כלום, אני סה"כ שומע את המוזיקה שלה כ4-5 שנים, ויש לי 4 אלבומים....

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

הייתי ממליץ לך לקרוא את פינת שיר השבוע של אמיל, בטוח תמצא שם כמה דברים שלא ידעת

Rוית

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

הכינוי שלך נשמע כמו משהו שאמיל יבחר
לנו זה לא משנה כמה שנים אתה שומע אותה או כמה אלבומים יש לך, העיקר שתהנה מהמוזיקה ולא פחות חשוב - מהפורום
תהנה בפורום, אני מזמינה אותך גם להסתכל במאמרי הפורום ולגלות עוד קצת דברים על השירים שאתה אוהב.. אהה ואגב - מה השם שלך??

Jagged chaos

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני אמיל. אישה לגמרי מוכשרת..
גם לפי דעת רוב הפורום forgiven הוא השיר הטוב ביותר מ-Jagged little pill (זה משתנה כל הזמן אצל כולם אבל...
) אני מאלה שאוהבים יותר את Supposed former infatuation junkie.. אבל לבנות תורה שלמה על האלבום הזה
..
I was hoping לפני שבועיים היה שיר השבוע.. ואם זה השיר הכי אהוב עלייך אז תוכל למצוא פה==>>http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=432&msgid=67389222 הרבה פירושים, תרגומים ועובדות עליו.
ברוך הבא

תודה רבה לכולכם...:)!

במאמרי הפורום כבר הסתובבתי בעבר, אבל נחמד תמיד לבקר שם שוב..:) אמיל תודה רבה על הקישור לI WAS HOPING, נחמד לדעת עליו קצת יותר, למרות שאישית בכל שירי אלאניס ובשירים באופן כללי אני אוהב לתת פירוש משל עצמי שמקשר אותו איכשהו על החיים שלי, אני משאר שרובכם עושים כמוני.. אני ממש מרגיש כאילו אני עושה עבודת מחקר על אלאניס או משהו, פתאום אני קורא הרבה דברים עלייה וכאלה...אבל מאוד שמחתי לגלות שהיא צמחונית! כמוני....כל הכבוד לה...:) אז סתם קצת עליי, אני בן 18 וחצי מהמרכז, אוהב מוזיקה טובה ומכור ל"מופע האימים של רוקי"(יש עוד כאלה פה???), צמחוני כפי שציינתי, וזהו כעיקרון אם יש עוד שאלות, מענות או בעיות אתם מוזמנים לשאול ולדרוש תשובות! אגב את שמי אני מעדיף לא להגיד...:/

AlanisJunkie

New member
Even smiling makes my face ache...

ברור!!! מופע הקולנוע של רוקי!!! It's just a jump to the left And then a step to the right With your hands on your hips You bring your knees in tight But it's the pelvic thrust that really drives you insane, Let's do the Time Warp again! פעם הייתי באחת ההקרנות בקולנוע כוכב ברמת השרון, היה מדהים!!! מת על הסרט, על השירים, על הדמויות. ולגבי אלאניס, אני בטוח שתהנה פה ויהיה לך כייף בסביבתנו - לא תמצא באף פורום מסביב אנשים עם איכויות כמו שיש כאן - בהבטחה!

Rוית

New member
מסכימה עם יוסי ועוד רוצה להוסיף-

אתה מוזמן להצביע לתחרות פרסי אלאניס מוריסט 2005
(נעוץ בראש הפורום, לא תוכל לפספס
)

A l a n i s

New member
ברוך הבא^^

אני גפן >< יאא אתה צמחוני.. אני גם אהיה עוד שבועיים בערך.. (אמא מעצבנת)

אמממ מה?

מה אמא שלך קשורה לזה שתהיה צמחוני??? חחחח.. בכל אופן נתתי הרגע את קולי לפרסי אלאניס מקווה שהשפעתי במקצת עם הדעות שלי לגביי המוזיקה שלה... ושוב תודה לכל המברכים אותי...אתם חמודים!!

למעלה