אהלן....

לירון25

New member
אהלן....

היום האכלתי את הנחש באוגר חמוד ומיסכן. לפני שהאכלתי אותו הוא היה בתוך המחבוא שלו. התעצלתי להפוך את כל הטרריום להוציא את הכדים ואת העציצים וכל זה אז פשוט נתתי לו להריח את האצבע שלי שהייתה כבר בריח של אוגר טעים ועסיסי (טעות איומה) וחטפתי נשיכה אחו שרמוטה קפצתי 10 מטר וכל השטיח בחדר היה דם. בקיצור אחרי שניגבתי את היד הוצאתי מהאצבע כניראה שן ממש קטנה שכניראה במהלך הנשיכה ניטלשה לו. והשאלות.. 1. ניגרם נזק? 2. תוך כמה זמן זה גודל? אם בכלל תודה רבה... נ.ב מטעויות לומדים.

hod4

New member
שלום

אחי אל תידאג לא יקרה כלום מקסימום תקום בבוקר עם נקודות כוחולות ושיער ירוק חחחחחח סתםם... יהיה לך שריטה קטנה וזה יעבור חוץ מיזה לדעתי אתה לא צריך להוציא את כל הדברים מהטרריום ולנסות להשיג עכברים בימקום אוגרים ועוד משהו תן קצת פרטים על הנחש

לירון25

New member
חחחחחח

אחי לא התכוונה לישאול אם ניגרם לי נזק התכוונתי לישאול אם ניגרם נזק לנחש.. הנחש- בואה קונסירקטור זכר אורך 1.20 +-

לירון25

New member
דרך אגב

אני מוציא את כל הדברים מהטרריום כי אני שונא שהעכבר מיסתובב בטרריום ככה והוא מלכלך ומחרבן ועשוה פיפי ככה אני ישר מביא לו אותו מול הפנים והנחש ישר נותן לו בראש.. וגם שהעכבר מיסתובב ככה בטרריום הוא משאיר ריח וזה משגע את הנחש. חחח חשבת שאני מפחד על עצמי חחחחחח הנשיכה לא כואבת. זה פשוט מאוד מבהיל שהנחש כזה תמים ורגוע ופיתאום הוא מזנק. לא ניהיה לי כלום יש שריטה קטנה לא רואים בכלל.. אבל כמו שאמרתי..ניראה לי שנטלשה לו שן אחת קטנה קטנה בקושי רואים אותה.

rcarbone

New member
קופסאת פלסטיק נוספת

קודם כל כמו שאמרת לומדים מטעויות הדבר שאני יכול להמליץ לך עליו כדי שהעכבר לא ילכלך לך את האקווריום (גם אני שנאתי את זה שהם היו מחרבנים לי על כל המצע) זה פשוט לקחת מיכל פלסטיק, מספיק גדול עם ריפוד עליו (אני משתמש בנייר סופג) ופשוט כשאתה רוצה להאכיל אותו תאכיל אותו בתוך המיכל הזה ואז תעביר אותו חזרה לטרריום. חוסך את כל הטררם שהעכבר משאיר אחריו

ירח21

New member
חחח כן זה באמת מבהיל...

שכלב נושך אותך (תוך כדי משחק) זה יותר כואב אבל לא שמים לב ,אבל שנחש נושך אותך זה מלחיץ ! חחחח

בiטן

New member
חח נכון זה קרה לי עם הבואה

בערך אותו סיפור.. האכלתי אותו והוא אכל ונשארו לו עוד 3 עכברים ורציתי להזיז משהו בטרריום באתי להזיז ובום נתן לי ביס חח

hod4

New member
אחי זה לא ממש טוב להאכיל

נחש בעכבר או חולדה חי למרות שמדובר בבואה שיכולה לימחוץ אותו בלי בעיה הנחש עדיין יכול לקבל ביס או שריטה שזה יכול להביא לזיהום אז בפעם הבאה תהמם את העכבור או שתהרוג אותו

ירח21

New member
אני בעד עכבר חי....

לדמות להם את הטבע מה יש לכם אנשים ... ומה בטבע הם לא נפצעים? ואם כן אז הסיכוי הוא קטן ... נו באמת למי כבר קרה דבר כזה שהוביל לבלאגן????

Itamar Levy12

New member
הגישה הזאת

לא נכונה-בערך כל דבר שונה מבטבע,אצלך בטרריום זה לא בטבע וחוץ ממחזור חיים שנתי(כלומר טמפ'/לחות וזמנים של אור שאתה צריך לתת יש כאלה שגם את זה לא עושים)כלום לא אמור ליהיוצ כמו בטבע. עכבר חי זה לא הבעיה אבל חולדה חיה בוגרת(ועם בואות גם עוברים את זה לארנבים/שרקנים) להאכיל בחי זה רעיון ממש לא טוב חולדה בוגרת זה חיה חזקה ונשיכה שלה יכולה לפצוע נחש מאוד. וזה קרה להרבה אנשים ד"א.

לירון25

New member
איך אני יכול להרוג את העכבר לפניכן?

תענו לי במסרים שהרגישים פה לא יקפצו.

לירון25

New member
אני אמרתי שאני מוציא את כל הדברים

בטרריום על מנת שהעכבר לא ילכלך לא יעשה פיפי וקקי אז מה ניראה לך שוהא היה מת?

hod4

New member
תחזיק את העכבר בזנב ותידפוק

אותו בקיר ככה הוא ימות

kingsnake

New member
לתפוס בזנב ולדפוק בקיר....

לא רעיון טוב יש פעמים שיש הרבה גם ואיכססס גועל, הדרך הכי טובה שאני משתמש בה היא תפיסת העכבר בזנב לשים על משטח כלשהו ולשים שתי אצבעות על הצוואר ולמשוך לא עד כדי כך שתקרא אותו לשתיים אבל תשמע קליק ותראה שהעצבים שלו מזיזים את הרגל האחורית שלו מהר.... ד"א אני לפעמים מפנק את המתכדרים ונותן להם משהו חי, לא חולדות רק עכברים כי אני מודע לכך שחולדות הם בעלי חיים חזקים מאוד ואחרי ביס מאחד כזה אני לא ישכח את הכאב... ואני לא רוצה שהנחשים שלי יעברו את אותו כאב....

למעלה