אה, כן, ועידכונים
אז ככה, עברנו דירה לבית (בית) לפני שבוע בדיוק ואניעדיין בהלם. מהכל. מההובלה וכו´ ההובלה היתה כל כל מהירה שלא הספקתי להסתגל לרעיון... הכל עבר בחי-הזק... ומייד התחלתי לפרוק ארגזים רק שעדיין לא סיימתי... יש לי כאן עוד איזה 10 לא פתוחים וזה משגע אותי אבל מתקדם בקצב די טוב יחסית כי היו בערך 40 ארגזים... הקיצר אניכ אן לבד, בי ה"מיועד" נסע לו לפריז (כן כן) לאיזה כנס והייתי מה זה בהסטריה של להשאר לישן כאן לבד, אבל בינתיים הכל בסיידר... ואין זמן לכלום הכל מלא רוצות כל הזמן ומזל שהיה חג...כי יכולתי להתמקד בתוך הבית...ולענייני החתונה: קודם כל קראתי את חלק א של שיר וזה מה זה מרגש וראיתי את התמונות המהממות יש לומר של אתל, שהיתה כלה פשוט יפיפיה! עדיין לא ראיתי את התיאור של שריתערן...חוץ מזה אני עם עדשות מגע חדשות שמנסה להתרגל אליהן, חוץ מזה במפתיע היתה לי מדידה ראשונה ביום ראשון וזה מה-זה ריגש אותי וגם לא היו לי הערות או משהו כזה כך שזו היתה חוויה נעימה... מה עוד? אין לי מושג. מתחיל להיות לחץ מכיוון המוזמנים והמשםחה לשלוח הזמנות...רק שעדיין אין... אולי מחר אקפוץ לארטא הזה. נראה מה יש להם. והיום (חמישי) יש בלילהמסיבת רווקות לחברתי על החוף בחיפה... והתעוררתי שטופת זיעה לעצם המחשבה שאוטוטו גם אצלנו הכל תופס תאוצה ואני פשוט בחוסר כוחות גמור ומרגישה כל השבוע הארחון איך המערכת החיסונית שלי על סף קריסה... מנסה להתחם בזה ומקווה לצליח...מה עוד? מישהי ערה כעת? יללה אני ממשיכה לקרא את ההודעות מהשבוע האחרון..