אהלן

• פותח הנושא D1s
  • פורסם בתאריך

D1s

New member
אהלן

מה קורה כולם? הנה אני יושבת לי במכללה... חזרתי לפני שבוע ללימודים, שבוע שנראה כמו חודש... ויש לי שעה פנויה אז קפצתי לבקר תחברים הכי טובים שלי:) וסתם לכתוב, כי בא לי לכתוב. אחרי חודשיים של שקט, הייתי הבן אדם הכי מאושר בעולם. הייתי בבית, עבדתי,הרווחתי קצת כסף אז יכולתי לנסוע לטייל בארץ קצת מה ששנה רציתי ולא יצא (בחודש אחד 3 פעמים צפון ופעם אחת אילת נראה לי מכובד:)), חזרתי להתאמן, יצאתי עם חברים שלא ראיתי שנה... והכי חשוב, היה לי שקט מכל הנושא שהטריד אותי שנה שעברה. הגעתי הנה, בחשש שמא זה יחזור, כי בפעם היחידה שראיתי אותה בחופש זה חזר... הכעס, החוסר, הכל..., אך להפתעתי הצלחתי להמנע מזה... אפילו היה לי שבוע יחסית טוב, אומנם אין שלום ואין יחס, כשיש קרבה יש שנאה באויר, אבל הייתי מאושרת שזה לא מפריע לי... עד שלשום, דווקא סופ"ש כשאני בכלל בבית, חלמתי בלילה על המכללה... ועל מה שהיה שחסר שם עכשיו. ופתאום להבין שבאמת קשה לי... קשה לי להיות פה, ולהתעלם. קשה לי להיות פה ולקבל את היחס הזה שלא מגיע לי. קשה לי להיות פה ולדעת שאין פה אף אחד בשבילי... שאני שוב לבד.. שוב האושר שהיה מתחיל להעלם ואני לא יודעת איך לשמור אותו... כמובן שהפסקתי להתאמן, אני כבר לא רואה תחברים, אין לי כוח לנסיעות, אני מגיעה הביתה בסופ"ש ואני רק ישנה ועצבנית על זה שאני עייפה ולא יוצאת. וכו' וכו' וכו'... בכל מקרה... הגיעו החברה של הלימודים... אז אני עפה מפה..., אני אכנס בהזדמנות (או מחר ואם לא אז רק בסופ"ש) ואמשיך... כי היה לי עוד לכתוב ולא סיימתי:) תודה ביי בינתיים

JudyWn

New member
בסה"כ נשמע שעוברת עליך תקופה טובה

ושקצת מעונן
לך כרגע... בעצמך כתבת ש"אחרי חודשיים של שקט, הייתי הבן אדם הכי מאושר בעולם". נראה לי שאת סובלת מהמחלה הפולנית
. מה זה "המחלה הפולנית"
או, טוב ששאלת. המחלה הפולנית זה לחפש מה לא בסדר בתמונה כשהכל זורם על מי מנוחות. ואז מתחילים לחפור ולמצוא בעיות גם במה שאין. אני מאחלת שה
תזרח לך בבטן בקרוב.

D1s

New member
לא בדיוק...

אני ממש לא מחפשת מה לא בסדר... אני דווקא תמיד מסתכלת על מה כן בסדר, ואם משהו לא בסדר על איך להפוך אותו לבסדר..., פשוט כל הכאב חזר בבת אחת... בשבוע הראשון הצלחתי להתמודד איתו ועכשיו זה נהיה יותר ויותר קשה מרגע לרגע. איך שחזרתי דרומה, ללימודים, חזרתי להיות א' הדיכאונית ולא המאושרת שהייתי כל החופש..., מאלף ואחת סיבות, אבל זה בעיקר... היום קיבלתי את התמונות של היום הולדת שחגגנו ביחד שנה שעברה, והסתכלתי עליהן בעיניים דומעות, איך הייתי מאושרת אז, איך היה טוב, שמח, היה פשוט מדהים, ואיך זה לא יחזור בשנה הזאת ולא בטוח שבכלל. פעם ראשונה שהייתה לי חברה אמיתית, מישהי שבאמת איכפת לה ממני ודואגת, ולא סתם כמו שאר החברים. ובגלל שטות מטומטמת זה נגמר, כי היא החליטה שלא מתאים לה הקשר איתי יותר... ולי כואב, וכואב... אז היא החליפה אותי באחרת, חברה יותר טובה ממני, שיודעת יותר ממני, ששם יותר ממני, ואני? אני נשארתי לבד... אז כן, יש לי חברה אחת בלימודים, אבל היא חברה "רגילה", לא כיף לי איתה כמו שהיה לי, היא לא שם בשבילי כשאני באמת צריכה... אני לא יכול הלספר לה דברים כמו לה... אני חס וחלילה לא מתלוננת עליה! היא מקסימה... אבל זה לא מה שהיה לי. ואני? אני שניה כועסת, שניה סולחת שניה נמצאת, שניה בורחת שניה מקווה, שניה מיואשת. אבל הכי לא מבינה... ולמה עדיין מאמינה? למה אני בכלל רוצה? כשאני רואה אותה ישר כואב לי חזק בפנים, חסר לי הקשר, אני מתגעגעת למה שהיה..., כשהייתי בחופש ולא הייתי בדרום 4 חודשים הפצע התחיל להגליד... אך עכשיו הוא נפתח מחדש... ואני לא מצליחה לעצור את הזרימה שלו. ואם כל כך נפגעתי? והיא בעצמה אמרה במילים האלו: "אני לא רוצה קשר איתה יותר" (איתי), אז למה אני עדיין רוצה? מקווה? חולמת? חושבת? היום היה יום קשה... בסה"כ היה יום טוב, שמח, אבל זה התמיד נמצא בפנים פתאום היא החליפה איתי 4.5 מילים... וזה עשה לי טוב, ורע... חזרתי הביתה בוכה, היה לי קשה להתמודד עם זה... ולהחליט ולדעת לאיזה כיוון לקחת את זה... איך אחרי תקופה של קיץ, של רק טוב, אושר, שמחה... איך בשניה, היא חזרה לי לחיים וכל שמחה שיש, כל אושר, כל טוב קיים, ישר אני רואה אותה מול עיני ומכאיבה לי בתוך תוכי... וישר במקום האושר שהיה, קיים אושר עם כאב חד בפנים.... הכי מוזר, שבשלושה ארבעה ימים אחרונים התחלתי לחלום בלילה עליה והחברה ש"החליפה" את מקומי, וזה מוזר, כי עם ב' אני מסתובבת כל היום, ואותה אני בקושי רואה... פתאום התחלתי לחלום על הקשר שהיה והתקווה שחזרה. בכל מקרה... למי ששאל מה היה... תאמת שרציתי לשים קישור למה שכתבתי פה פעם שעברה אבל זה לא ממש עבד, אז אנ יאעשה העתק הדבק ותסלחו לי שאפתח עוד הודעה... תודה אני

D1s

New member
הנה ההודעה מה17.7

טוב, יש לי המון המון שאני רוצה להוציא... החלטתי לחזור הנה, שזה המקום היחידי שבאמת אפשר להגיד הכל בלי שבאמת יכירו אותך וישפטו אותך על כל מילה שתוציא. אני לא יודעת מאיפה להתחיל, 3 חודשים שאגרתי וממשיכה לאגור דברים. בעיקרון מדובר בשני נושאים עיקריים. אני סטודנטית במכללת ספיר, למי שלא יודע איפה זה, זה תקוע בלב הקסאמים ליד שדרות. (נחזור לזה בהמשך) טוב, אני אשתדל לעשות את זה קצר ולצמצם כי יש לי מלא דברים.. שבטח לא יענינו אף אחד גם ככה, תחילת השנה הייתה זוועתית, עברתי מהמרכז לדרום, למקום חדש, לבד, למכללה חדשה, אנשים חדשים, מסגרת חדשה, הכל חדש והכל לבד. אחרי 3 חודשים שכבר הייתי על סף פרישה מהלימודים, התחברתי עם אחת הבנות בכיתה, פעם ראשונה שקשר התחיל מהצד השני ולא ממני, במשך הזמן הקשר הפך לחברות, ופתאום הבנתי שהיה בזה סוג של הגשמת חלום, שתהיה לי חברה טובה. (כמה שזה נשמע דבילי, זה משהו שנורא חסר לי). לצערי במשך הזמן הבנתי שהיה שם קצת מעבר, שהיה סוג של משיכה... כמובן שלא אמרתי כלום, העדפתי להמשיך ולהשאיר את הקשר הזה כי זה משהו שעשה לי מאוד טוב, אמרתי לה מספר פעמים שבזכותה אני שם, היא מה שהחזיקה אותי שפויה ועזרה לי להמשיך ולא לעזוב, וגם שהקשר שלנו נורא חשוב לי. לפני 3 חודשים, הקשר שלנו התחיל להתרופף מסיבות שונות והיא החליטה לעשות שיחה כדי לפתור את הענינים, במהלך השיחה היא הבהירה לי שהקשר שלנו נורא חשוב גם לה ולכן היא עושה את השיחה, כדי לפתור את הבעיות שהיו. כשסיימנו לפתור (או כך חשבנו לפחות) את הבעיות שבגללן הייתה השיחה המשכנו לדבר, שתינו ידענו שהיה לנו נושא משותף, ששנינו היינו פעם בטיפול פסיכולוגי, והחלטנו שאם כבר התחלנו לדבר נמשיך, ונשתף. כמובן שאחרי מאבקים עצמיים אני הראשונה שפתחה את הלב (ולא, לא אמרתי לה שום דבר לגביה), ואז היא דיברה, והסתבר שהיא מאלו שמסובכים בנושא ההומולסבי..., והיא מאלו שמכחישים ולא מוכנים לקבל. היא אמרה שהיא הסכימה לדבר איתי כי היא שמעה אותי מדברת והיא ידעה שאני אקבל את זה. מה שהיא לא ידעה, זה שאומנם זה הדבר האחרון שחשבתי שאשמע ממנה, אבל זה משהו שבתוך תוכי ידעתי, שיערתי, ורציתי לשמוע ממנה... לצערי הרב השיחה המשיכה במשך מספר ימים דרך האינטרנט, שם היא הכריחה אותי להגיד את מה שלא רציתי להגיד, ורמזתי לה, ואני בטוחה שהיא הבינה. מאז הקשר לא היה אותו קשר, במשך חודש היה קשר של און אוף, והבנתי שהיא צריכה את הזמן שלה כדי לעכל את זה, אבל לא חשבתי שזה יגיע למצב כזה, אני לא אספר את כל הסרטים של השלושה חודשים, מה שיצא בסוף זה שהיא לא מדברת איתי, בכלל, לא רק שהיא לא מסוגלת להסתכל לי בעיניים, היא לא מסוגלת להסתכל עלי בכלל. עכשיו מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה, זה לא שאיבדתי מישהי שאהבתי בצורה כזו, זה שאיבדתי את החברה הכי טובה שלי, שייחלתי לה כל הזמן, שהייתה שם איתי כל התקופה. נכון, אנשים אומרים, אם היא לא שם וברחה אחרי שדיברתם (אף אחד לא יודע על מה...) היא לא הייתה חברה אמיתית. אז למה לי קשה לקבל את זה? אני יודעת שאף אחד בעצם חוץ ממני לא יכול להבין כי אף אחד לא מכיר אותנו... אבל למה אני לא מבינה? אני לא מצליחה לקבל את זה כי זה פעם ראשונה שאני לא מצליחה להבין משהו! מה זה אומר? שהיא לא הייתה חברה באמת? למה היא לא מוכנה לשתף אותי במה שעובר עליה? למה היא נעלמה לגמרי? בכלל היה לה איכפת ממני או שדמיינתי הכל והשליתי את עצמי? עכשיו איכפת לה? יותר מידי שאלות עלו כל ה3 חודשים האלו... לפני מספר שבועות החלטתי להרפות מהנושא, כמובן שמאז, ה3 חודשים של דיכאון, בכי וחוסר תפקוד השתנו, והחיוך חזר לפנים וכבר באותו היום היו מספר דברים טובים. אך עדיין יש משהו בי שלא מוכן לשחרר! שעדיין רוצה את התשובות שלו, שרוצה להבין! עכשיו כשחופש ואני לא רואה אותה אז כמובן שיותר טוב לי, אבל חסר לי וכואב לי שתקופה כל כך ארוכה עכשיו לא אראה אותה... בעיקר אם לא אחזור ללימודים שנה הבאה. שזה מביא אותי לנושא הבא:) למי שלא התייאש לקרוא עד עכשיו... כפי שכבר אמרתי, אני לומדת בשדרות. כמובן שבמשך השנה סבלנו מהקסאמים ומהשחר אדום, שאפילו היה יותר נורא בהתחלה. אחרי שנפל קסאם לא רחוק מחדרם של חברים שלי נכנסתי לחרדות איומות ומאז כל שחר אדום הייתי בפאניקה לא נורמלית, למזלי הייתה שוב תקופה "שקטה" יחסית, עד לפני מספר ימים... זה התחיל בקסאם שהרג בחורה בנתיב העשרה, שהייתה סטודנטית במכללה..., והמשיך ביותר מ30 קסאמים שנפלו הכי קרוב שנפלו עד היום, עד היום רוב הקסאמים היו נופלים בשדרות, ומשום מה הם התחילו להתקרב יותר ויותר. בסוף שבוע הזה, כמובן שהייתי במרכז, אך מעודכנת כל הזמן, נפלו יותר מ5 רקטות בלב המכללה, ועוד כ15 לפחות באזור המכללה ואזור מגוריי שם... מאז לא יכולתי לישון או לתפקד, גם כשהנני במרכז... אתמול היה לי מבחן, וכל הסופש לא תפקדתי בידיעה שאני חוזרת ללב הקסאמים, כמובן שיום ראשון בבוקר מיד אחרי הגעתי וגם לפני, ספג האזור מספר רקטות, שוב באזור המכללה ואזור מגוריי..., בשניה שהיה שחר אדום נכנסתי לפאניקה לא נורמלית, חיבקתי את החבר והתפללתי, ואף פעם זה לא היה ככה, הפעם ידעתי שזה הולך להיות קרוב... אם פעם ידעת שהרוב רחוק אבל קיים סיכוי שיהיה קרוב, הפעם ידעת ש98 אחוז שכל קסאם שנורה נופל קרוב, כמובן שהיה קרוב ומיד לאחריו עוד שחר אדום, עוד התקף חרדה, עוד בכי שלא נגמר, וקסאם שנפל בכניסה למכללה... אני יודעת שאף אחד מכם לא יכול להביו, גם אני הייתי מאלו, שחיים במרכז ושומעים על עוד קסאם ועוד קסאם שנופל, וממשיכים הלאה, אולי אומרים מילה או שתיים, אבל אתם יודעים שזה רחוק מכם ושאתם רחוקים, אתם לא יודעים בכלל מה זה בעצם, מה זה אומר, מה עובר על האנשים שם, אין לכם מושג מה זה לשמוע את השריקה של הקסאם חולף לכם מעל הראש, אין לכם מושג מה זה לשמוע את מערכת הכריזה אומרת "שחר אדום, שחר אדום" אין לכם מושג מה זה הפאניקה הזאת, שאין מקלט ואין לאן לברוח, ויש לך 20 שניות לעמוד ולהתפלל ולחכות לבום ולהתפלל שיהיה רחוק, אין לכם מושג מה זה לשמוע מאיית השניה לפני הפיצוץ את שריקת הקסאם כשהוא קרוב לאדמה ועומד לפגוע ואז אתה יודע שזה אומר שהוא קרוב, מאוד..., אין לכם מושג מה זה לשמוע את הבום, הפיצוץ, שמיוחד אך ורק לקסאמים, ולהרגיש את הכל רועד מסביב... ואז לפרוץ בבכי שלא נגמר, שבס"הכ רציתי להגשים חלום וללכת ללמוד את מה שתמיד רציתי... ולא חשבתי שאצטרך לחיות ככה, בפחד, להיות אחת מהם, מאלו שאף אחד לא מבין, ולאף אחד לא איכפת מהם, עכשיו נשאר מבחן אחד... שצריך איכשהו לעבור, נשאר החבר, שגר בדרום, האם להשאיר אותו לבד? הרי להיות שם אני לא מסוגלת... האם להמשיך עוד שנה שלמה ללמוד? ולסיים את התואר? ולהמשיך עם הכיף שסוף כל סוף נהיה, סוף כל סוף התרגלתי לשם... או שאחרי ההתנתקות המצב יהיה יותר גרוע? אם עכשיו כל פצמר\\קסאם שנורה יש לו סיכוי של 70 אחוז לפגוע, אז אחרי ההתנתקות כל יריה נמצאת בטוח ה100 אחוז פגיעה... לחשוב איך אני מבינה בנושא... איך פתאום אני מכירה כל מקום מאלו שנופלים בהם הקסאמים, יודעת איפה זה נמצא, ומי גר שם... אחת שבכלל הייתה במרכז המרוחק... ועכשיו לא מוצאת את עצמה כבר שנה, ולא יודעת מה לעשות מפה הלאה.. האם לוותר על החלום, של ללמוד ולצאת עם תואר.. ולוותר על כל מה שעברתי השנה... או להמשיך ולסבול את הפאניקה שלא נגמרת, החוסר אונים, כדורי ההרגעה, חוסר שינה... טוב, תודה למי שהמשיך וקרא עד הסוף:) הייתה הקלה להוציא משהו... לילה טוב לכולם! (ולא לחלום על "שחר אדום")!

ImmortalSoul

New member
טוב מה שאני הולך לומר ישמע קצת

מוזזזזזזזזזזזזזזזזרררררררר . אבל אני רוצה לברך אותך בזה שאת נמצאת איפה שאת נמצאת. אני יודע ,מה הדפוק הזה רוצה ממני? בטח את חושבת . אבל מנסיון אישי גם אני הייתי במצב הזה עם חבר שתיים ויותר וזה חזר על עצמו מלא פעמים והיו תקופות שחשבתי שאני דפוק כבר ומה יהיה איתי . כן כן בגלל שטויות ולא שרבתי איתם פשוט נעלמו לי מהחיים וזה הטריף לי תדעה . מה שאני יכול לתת לך מהנסיון הוא את המקרה האחרון של קשר בן 8 9 שנים בה דרכנו נפרדו , והיינו עושים הכל ביחד מדברים על הכל אותם חברים אותו דבר קשר מדהים . וכשזה נגמר הייתי קצת בבאסה מצאתי תצמי לבד בלי אף אחד . התחלתי ללמוד לימודים אקדמאים ולא יודע איך פתאום מצאתי תצמי מדבר עם מישהו והקשר היה סבבה לא מדברים על הכל ואת יודעת זה ההרגשה שאני מתאר שיש לך עם החברה הנ"ל שאת מכירה היום . בכל מקרה תשמעי לסיפור אל תסגרי רגע רגע ..... הקיצר בשיחות סיפרתי פה ושם לא בפרוט של מה שהיה והוא אמר לי אני יודע שאתה אדם שלא אוהב אגו אבל צריך טיפה ממש טיפה כדי לומר לעצמך שדי לא מגיע לך לסבול ומגיע לך חברים שיכבדו אותך . עשית הכל התנצלת למרות שזה לא הייתה אשמתך הכל אבל לפעמים צריך לדעת לקבל ולא רק לתת . והנה מצאתי חבר חדש שאפשר לדבר איתו על הכל . לא עברו חודשיים והחבר נעלם לי מחיי היום יום ופעם ב אנחנו מדברים והנה שוב הייתי בבעיה של מה יהיה אוף עוד פעם חחחחחחחחחחחחחחחחח ואז קלטתי סוף סוף קלטתי . החיים לא דורשים שנהיה תלויים באחרים אלא למצוא כמה שיותר חברים ,אז אם אחד נדבר יותר על מצב מסויים עם אחר יותר על מצב אחר וככה יהיה לנו טוב נלמד לקבל את מה שאנשים מציעים לנו לא משנה מי הם .ולאט לאט נראה שבעצם אנחנו מדברים עם כולם על כל הדברים שבחיינו. יהיו כאלה שנצטרך להתרחק מהם וכאלה שנחבור אליהם יותר . ואת בטח שואלת למה המזל טוב שאיחלתי לך ? אז זו הסיבה את התעוררת לשינוי, לחיים חדשים עצם הכאב מעורר אותך ועכשיו את יודעת שהכח להכיר ולהתחבר לכל מיני אנשים בידיים שלך ואני בטוח שמפה והלאה ההתמודדות הזו עם הכאב תוביל אותך רק לטוב שכן בעבר רק ברחת מהתמודדות שכזו גם אני הייתי בדעה שיש חבר אחד ואז גיליתי שיש יותר לפעמים אני בקשר טוב עם כולם ולפעמים רק עם שתיים או אחד אבל עדיין לא מנתק קשרים והכל סבבה לא משנה מה אמרו ואיך אמרו התחלתי לקבל אותם כמו שהם . אז באמת שיהיה לך בהצלחה וכל טוב ואם תרצי לשאול עוד דברים אני פה את יכולה לשלוח הודעה אישית יוצא ואני מסתכל לפעמיים ורק לפעמיים על האתר פה . שוב שיהיה בהצלחה...........

D1s

New member
תאמת

שאתה ממש צודק..., זה נכון וזה ידוע, אבל כנראה שפשוט באמת קשה לי לקבל את זה..., אני מאלו שלא היו להם יותר מידי חברים בחיים, אז עד שהיה לי מישהו שהיה שם כשהייתי צריכה אותו היה לי נורא קשה לקבל את זה שהיא החליטה סתם ככה שבא לה לקום וללכת. אז אחרי 4 חודשים התחלתי לקבל את זה כי חוץ מלקבל את זה אין לי מה לעשות בנידון. הבעיה היא זה שחזרתי ללימודים, אז קצת קשה לי ואני רק מקווה שזה יעבור..., כי אני פה, באותו מקום, אבל לבד... וחוץ מלהזכר בדברים שהיו קשה לי שוב להפתח לדברים חדשים ואנשים חדשים, אני שוב מפחדת להתחבר עם מישהו, אני שוב מפחדת להפגע כמו שנפגעתי. ותודה רבה:) התגובה שלך עזרה לי מאוד:)

ImmortalSoul

New member
אני שמח זה הצעד הנכון

את תתמודדי אני יודע שכן תני להם צא'נס לכל אחד וזה לא בדיוק לתת להם צא'נס זה לתת לעצמך. שיהיה בהצלחה.....

JudyWn

New member
אני לא לגמרי מבינה ../images/Emo140.gif

נדמה לי שבאיזשהו שלב במערכת יחסים שלכן כחברות היא לחצה עליך לגלות לה ואת סיפרת לה שאת מתעניינת בה בצורה רומנטית. עד כאן צדקתי
אם זה הסיפור - אפשר להבין אותה. היא נלחצה וברחה. הפחיד אותה הרעיון שמישהי שהיא חברה טובה שלה רוצה יותר. אל תכעסי עליה, תנסי להבין אותה. איך את היית מגיבה אם המצב היה הפוך - אם את לא היית מעוניינת והיא הייתה מפילה את זה
עליך ככה פתאום
לא כל קשר מצליח לעמוד בכל מהמורה. הפעם זה לא עבד. אני מאחלת לך שתמצאי חברה טובה שכן תקבל אותך.

D1s

New member
לא בדיוק

היא ממש לא לחצה עלי לגלות שום דבר, זה עלה במסגרת שיחה שהתנהלה... ובכלל זה עליה לגביה לא לגבי, לגבי אין לי מושג עד היום אם היא בכלל יודעת או לא כי לא אמרתי לה במפורש. ואם זה היה ככה אז מן הסתם הייתי מבינה אותה... אם הייתי יודעת מה הסיבה הייתי מקבלת אותה אבל כל מה שאני רוצה לדעת זה רק את הסיבה למצב הזה שהיא שונאת אותי פתאום.

D1s

New member
התלבטתי... ועדיין מתלבטת

אם לכתוב פה שוב... אני כותבת פה רק כדי להוציא קצת... אני מאוד מקווה שזה לא מפריע לכם יותר מידי:) סתם היה יום קשה... מוזר לי כי יחסית השנה הזאת והלימודים הרבה הרבה יותר כיף והרבה יותר קל ממה שהיה שנה שעברה וממה שחשבתי שיהיה השנה... רק זה מפריע לי, למה אני לא יכולה להנות מהלימודים כמו שצריך? הקטע המוזר שאני לא מרגישה אליה אפילו טיפה ממה שהרגשתי אז... אז למה עדיין כל כך איכפת לי ממנה? למה אני עדיין נואשת לזה שהיא תתיחס אלי ושנדבר? למה אני עדיין רוצה שנחזור להיות חברות? אחת החברות המשותפות שלנו התערבה השבוע בנושא, ומאמצע שום מקום קיבלתי מכתב ממנה..., שזה בעצם כל מה שרציתי, שזה יבוא ממנה והיא תגיד לי שהיא לא רוצה להיות איתי בקשר... רק שהמכתב רק יותר בלבל אותי, היא שוב סתרה את מה שהיא אמרה עד היום. אז אמרתי לעצמי שאני עוזרת אומץ ומדברת איתה היום, (מה שהכי כואב לי זה שאני צריכה לעזור אומץ בשביל לדבר עם מישהי שהייתה החברה הכי טובה שלי..., חכו שתשמעו הלאה), בכל מקרה הכנתי מכתב למקרה חרום..., בקיצור יצאתי היום אחריה באחד השיעורים, רק חיכיתי שהיא תצא ובסוף לא תפסתי אותה אחרי חצי שעה שחיכיתי... בסוף באחד השיעורים היא יצאה ויצאתי אחריה.. ובדיוק אחרי מילה וחצי הרגשתי שאני לא מסוגלת.. לא להסתכל לא לדבר ולא כלום... אז נתתי לה את המכתב כמו מפגרת והלכתי... והיא אמרה לי איך שאת רוצה... פשוט ידעתי שזה או לפרוץ בבכי תוך שניה וחצי או ללכת... ומכיוון שאחד הדברים שהכי קשה לי זה לבכות ליד אנשים, גם כשאני רוצה.. החלטתי להשתפן וללכת... וכמובן שעכשיו אני מצטערת על זה... אני יודעת שהפסדתי את ההזדמנות היחידה שהייתה לי... כמה שאני אומרת לעצמי שזה מאחורי... זה לא עוזב, ואני לא מבינה למה? למה אני עדיין גורמת לעצמי להמשיך להתעסק עם זה? בעיקר כשזה כבר הכל מאחורה? הכי עיצבן אותי זה שהיא אמרה שהקשר שלנו עשה לי לא טוב..., מי היא בכלל שתחליט שהיה לי לא טוב שנה שעברה? טוב... לא משנה... אין לי כוח להמשיך להתעסק בזה היום... תודה על מקום לפרוק תלב:) אני

למעלה