אהלן...

חזי147

New member
אהלן...

אני די חדש כאן...עוד מעט אני גם מתכוון ללמוד על נהיגה.. אז שלום לכולם!!!..

חזי147

New member
מחולון.....

שאלה ראשונה חיחי ראיתי כאן בפורום על טסט פנימי וחיצוני? מזה כל אחד מהם??

../images/Emo140.gifשלום

ראשית, שיהיה לך בהצלחה עם הלימודים, והתיאוריה (במידה שלא עשית). שנית, לגבי שאלתך: על מנת לקכל רשיון נהיגה יש צורך לעבור מבחן נהיגה(=טסט) על ידי בוחן נהיגה (=טסטר) של משרד הרישוי, שיקבע אם אתה כשיר לנהוג ברכב. החוק קובע שעל מנת לעשות מבחן נהיגה במשרד הרישוי, עליך לעבור מבחן בבית הספר לנהיגה בו למדת (בית הספר בו המורה שלך מלמד) שיקבע אם אתה כשיר לנהיגה ויכול לגשת לטסט. את המבחן מבצע מורה אחר מבית הספר לנהיגה בו למדת, על מנת לתת חוות דעת אובייקטיבית יותר (להערכתי) להערכת המורה שלך את כישורי הנהיגה שלך (המורה שלך הוא זה שמחליט אם אתה כשיר לנהיגה, ומתאם לך את מועד הטסט) זה בגדול, אם יש משהו נוסף שתרצה לעזור, אשמח לנסות כמיטב יכולתי (ויש פה עוד כמה חברי פורום שבוודאי ישמחו לענות ולהאיר)

חזי147

New member
אם אתה שואל אותי.

עדין אין לי מורה לא התחלתי ללמוד על טסט עדיין.. ו א י נ ס ו פ תודה על התשובה אבל עדין מה הבבדל בין חיצוני לפנימי?

M o l

New member
טסט חיצוני בסופו של דבר זו הבחינה

אשר על סמכה נקבע אם אתה ראוי לקבל רישיון. טסט פנימי בא לדמות טסט חיצוני כדי שתרגיש איך זה וכדי לבדוק אם אתה מוכן לטסט. טסט חיצוני מתבצע עם בוחן של משרד הרישוי. טסט פנימי מתבצע עם מנהל בית הספר שבו אתה לומד או סתם מורה אחר (להלן החלפה). יש לציין שכדי לגשת לשתי הבחינות אתה מחוייב ב28 שיעורים של 40 דק'.

חזי147

New member
אוקיי תודה רבה..

אז הטסט הפנימי הוא כאילו הכנה לטסט האמיתי החיצוני?

פרטנר

New member
הבהרה:

טסט פנימי חייב להיעשות ע"י המנהל המקצועי של ביה"ס , ולא החלפה עם מורה אחר.

מצטרפת חדשה לפורום../images/Emo9.gif

אני אודליה ולפני יומיים היה לי שיעור ראשון כיף במיוחד.. השיעור הלך סבבה,חוץ מהקטע של ההילוכים שקצת הסתבכתי איתו (וזה מעצבן ברמות) הבנתי הכול,המורה הסביר לי בערך 15 שעה על האוטו בכל השאר נהגתי(אם אפשר לקרוא לזה ככה)הנהיגה היתה במין כביש כזה שקט ממכוניות. בכל אופן שיעור הבא ביום רביעי
ואני מאוד מחכה לזה...!!!

למעלה