אהלן..............!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהלן..............!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קורה!!??? מה המצב!!?? סורי שהרבה זמן לא הייתי פה פשוט היינו בשיפוצים ולא היה לי חיבור לאינטרנט (וגם בית).וואי כל כך טוב לחזור לכאן. נו ספרו לי מה הספקתם לעשות בינתיים. צירפתם עוד אנשים ? אילו פעילויות עשיתם? הקמתם עוד תאים? מתי הסמינר הבא? :) אני אישית עוד מעט מסיים טירונות. יאללה שפכו.... מה קורה מטורפים!!!!! נ.ב מה קרה לאתר?

Sashka7

New member
היי עדיף שתספר מה קורה איתך...

אצלנו הכל סבבה, האתר לא פעל תקופה מסויימת אבל עכשיו הוא חזר לפעול... לא קרו הרבה דברים בנוער בזמן האחרון אבל אנחנו מתכננים תוכנית עבודה לתקופה הקרובה ואז כבר נראה מה נעשה.. יש לך הצעות? נו ספר מה קורה איתך? איך בטירונות? קשה?

שלום שלום ../images/Emo140.gif !

מה המצב? איך הולך בצה"ל ואיך עברה הטירונות? בנוער אנחנו כרגע שוקדים על מספר פרויקטים וביניהם הפגנה נגד כפייה דתית ברחוב משולב בבני ברק, כרטיסי חבר בנוער שינוי, הקמת תא ירושלים (!), הקמת תא רמת גן-קרית אונו, חידוש תא רחובות, סמינר ענק ועוד ! המזכירות ממשיכה לעבוד במתכונת מורחבת וכרגע אנחנו עובדים על העברת תכנית מורחבת יותר! כשיהיה סמינר או אירוע כיפי אחר, אתה תיהיה מהראשונים לקבל הזמנה חגיגית בדואר. שיהיה בכיף, יוראי

tapr

New member
איך הטירונות?

לרס"ר יש שפם גדול?
מה המצב באופן כללי? בנוער... סים אולד סיים אולד. תבוא לסמינר ותראה

לרס"ר דווקא אין שפם אבל כמה

סטריאוטיפי- הוא גם מרוקאי שמן. הטירונות התחילה קשה (טבעי) אבל עם הזמן מתרגלים ומגלים שהרוב (לא הכל) בראש.כרגע היציאות הם פעם בשבועיים אבל בהמשך הם ישתפרו. וגם צ'יפרו אותי ואת כל הגדוד בM16 מנוסרים ומגניבים שהיו במלאי (מי שראה או החזיק אי פעם M16 ארוך יודע כמה זה גיהנום וכבד).עוד חודש ואחרי 35 קילומטרים אני גם סוף סוף אקבל את הכומתה הכי יפה בצה"ל, של התותחנים כמובן, אז הכל סבבה. ואני כבר עכשיו מתפלל שהסמינר יפול על חופשה שלי כי אין מצב שאני מחמיץ אותו.

בהצלחה רונן

אני זוכר את יומך הראשון בצבא שמחתי לפגוש אותך (הייתי גיוס ראשוני ורוב הזמן לפני הטירונות סופחתי לאפסנאות). אמנם זה רק היה לעשות לך בדיקת ציוד על מנת לבדוק שכלום לא חסר, אך שמחתי לראות אותך גם במסגרת הצבאית

למעלה