אהלן,

אה חייב

New member
אהלן,

אני שולחת קישור להודעה שלי שנבלעה בדף הקודם וזאת על מנת שלא תמסמס... תודה

אה חייב

New member
ראשית, תודה רבה

ולנושא: הדירה היא שכורה כך שלבנות קיר זה בלתי אפשרי. גם להזיז את המיטה לא ממש אפשרי מכייון שהיציאה למרפסות ממעיטה את "שטח הקיר" שיש. את העציצים אני יכולה להעביר למרפסת השניה (המערבית). הוילון כהה על מנת למנוע כניסת אור בבוקר (הדירה מלאה בחלונות ולכן מאד מאד מוארת). אולי אפשר לקנות וילונות סימפטיים יותר.... השירותים הם מחרסינה לבנה. בשירותים הצמודים לחדר שינה יש גם ארון בצעים לבן וכחול מפורמיקה). לא הבנתי איך ניתן להנעים את המקום עם תאורה (אגב, כיום יש שתי מנורות. שתיהן באהיל לבן עגול). כמו כן, לא הבנתי מה הכוונה להוסיף מתכת....צבע מתכתי? או מתכת אמיתית? שוב תודה

אה חייב

New member
ועוד שאלה

איך אני יודעת, לפי הפנג שואי, איזה כייון אויר מסמן מה בחיים? למשל, הבנתי ממך שצפון כנראה משוייך לקריירה התקדמות בחיים, עסקים וכדומה. אז מה כדאי לשים שם על מנת לפתח את הנושא? כנ"ל לגבי כיווני אויר אחרים.... תודה

הבנתי....

עכשיו אנחנו בנושא אחר? או באותו נושא של חדר השינה? האם בצעת את ההמלצות ? מה את מבקשת לפתור? אני מציעה לא "להבין" כלום כשאני אני אומרת משהו בהקשר מסוים... אלא אם יש בעיה מסוימת, להעלות אותה. הדבר הכי לא נכון יהיה להתחיל "להבין" משהו שאמרתי על משהו אחר... מה שאני אומרת, לאחר הסתכלות על כל הבית, קשור למה ששאלת. את הבעיה את מעלה, במידה והיא קיימת. אם לא...בבקשה אל "תביני", או קיי? עכשיו לעניינינו, מה את מבקשת לדעת? יש נושא שאת רוצה להעלות? חדר השינה סודר? כדי לדעת את יכולה לקרא ספרים, ואת מאמרי הפורום אם כי... לא הייתי ממליצה להתחיל לעשות דברים בבית לאחר שקוראים ספר. גם על זה יש מאמר בפורום. כמו לכל דבר, דרושה תמיד העזרה של אישת מקצוע. אני מציעה ללכת צעד צעד ולא להתפרש לתחומים רבים ובמיוחד כשאנחנו נמצאים באינטרנט.אינני נוהגת לתת המלצות ליותר מנושא אחד באינטרנט מאחר וזה יהיה לגמרי לא מקצועי. מכאן, השאלה היא במה את רוצה לגעת? בחדר השינה? בקריירה? במשהו אחר? בואי נתמקד, בסדר? בוקר טוב

אה חייב

New member
דווקא ממש לא בוקר טוב

אחרי תגובה כזו... אני קוראת מהבוקר את התגובה שלך שוב ושוב ופשוט לא מאמינה. עשיתי לך משהו? לכאורה את נותנת הרגשה של אדם נינוח ואוהב אנשים אבל התוקפנות בה ענית לשאלותיי מראה ההיפך הגמור. אם את עסוקה
תגידי שאת עסוקה או אל תנהלי פורום אם לא בא לך לענות או אמרתי משהו פוגע
פשוט תגידי אבל יש צורה להגיד דברים ואני לא חושבת שמגיע לי תשובה כמו "בבקשה אל תביני או קיי" כשאני שואלת שאלות רלוונטיות. ואגב, אם כבר פתחת את הנושא: יש מה שנקרא פרקטיקה. לומר לבנות לבנים ולחסום יציאה למרפסת בדירה שכורה - עם כל הכבוד להמלצה הנהדרת - לא ממש פרקטי (אפילו אם הדירה היתה שלי). אז אנא ממך אל תאשימי אותי שאני מחפשת במקומות אחרים. אני מודה לך מקרב ליבי על הזמן שהקדשת לי אבל לפורום הזה...אני לא חוזרת...

בבקשה, יום טוב גם לך

גם אני קוראת את התגובה שלי וממש לא מוצאת בה את מה שאת אומרת... כשאת זזה לנושא אחר, אני לא יכולה להבין למה התכוונת. את יכולה לכעוס ולרגוז וזה לא יקדם אותך לשום מקום. למצא כעס אצל אחרים לא עובד ולא עוזר, מה עוד שאיננו קיים.גם אם תדברי איתי עוד מאתיים הודעות...כעס לא נמצא במכלול הרגשות שלי שקשורות לאנשים באינטרנט מכיוון שאני לוקחת בחשבון משהו שאת לא... תמיד יש סיכוי שאקרא הודעה ולא אבין אותה. זה לא אומר שאני צריכה לכעוס על מישהו.אם את רוצה לעשות את זה בבקשה. גם הפעם הבנת משהו שאינו נכון ולא קשור אלי. ואני שוב מבקשת לא להבין את מה שאני אומרת על משהו מסוים ששאלת, בהקשר של משהו אחר. אם אמרת ובקשת עזרה על הבית שלך ובחדר שינה, קיבלת המלצות, לא ממשת ואת עוברת לנושא אחר ואח"כ את אומרת שזה לא פרקטי אז...וואלה יש עוד הרבה על מה לדבר, כי פרקטי זה עניין של הסתכלות על החיים... יש המון עבודה על הבית שלך, המון. אפשר למצא המון פתרונות "פרקטיים לחדר שכולו חלונות כולל סגירה של חלק ממנו בקיר. בהחלט פרקטי. מעבר לכך, את יכולה לשפוך את זעמך, לחשוב שאני נעימה או לא, זה לא ישנה שום דבר ובעיקר לא ישנה זה שאת בוחרת לברוח. אני חושבת שלא הבנת את מילותי, ממש לא. כשלא בא לי לענות אני לא עונה. וכשבא לי לענות אני עונה. מודה לך ההמלצות שנתת לי למרות שלא ביקשתי. השתדלי שוב לא להבין שום דבר אחר ממה שאני אומרת. אני חושבת שזו התחלה טובה כדי להבין את מה שאני כן אומרת. מעבר לכך, אם תרצי להשאר את מוזמנת. אם לא, גם כן. אני מקווה שעכשיו, אם תקראי, תוכלי לקרא את ההודעה ממקום של ענייניות, בלי רגשות וכעסים. נסי, נראה אולי זה יכול לקרות. אם לא...אז לא. בכל מקרה, בכל דרך שתבקשי בהצלחה

או קיי

מה אפשרי ומה לא, את מחליטה... בחרת/ם דירה על פנג שוי מסוים, שמשפיע. עכשיו את יכולה לבחור לשנות או להשאר עם מה שיש... כמו כל דבר בחיים, גם זו בחירה. התאורה תאירותשנה את האוירה, מאחר ולדעתי יש כבדות ואוירה כהה מדי בחדר הזה. הכוונה היא להוסיף מתכת, אמיתית.

למעלה