בבקשה, יום טוב גם לך
גם אני קוראת את התגובה שלי וממש לא מוצאת בה את מה שאת אומרת... כשאת זזה לנושא אחר, אני לא יכולה להבין למה התכוונת. את יכולה לכעוס ולרגוז וזה לא יקדם אותך לשום מקום. למצא כעס אצל אחרים לא עובד ולא עוזר, מה עוד שאיננו קיים.גם אם תדברי איתי עוד מאתיים הודעות...כעס לא נמצא במכלול הרגשות שלי שקשורות לאנשים באינטרנט מכיוון שאני לוקחת בחשבון משהו שאת לא... תמיד יש סיכוי שאקרא הודעה ולא אבין אותה. זה לא אומר שאני צריכה לכעוס על מישהו.אם את רוצה לעשות את זה בבקשה. גם הפעם הבנת משהו שאינו נכון ולא קשור אלי. ואני שוב מבקשת לא להבין את מה שאני אומרת על משהו מסוים ששאלת, בהקשר של משהו אחר. אם אמרת ובקשת עזרה על הבית שלך ובחדר שינה, קיבלת המלצות, לא ממשת ואת עוברת לנושא אחר ואח"כ את אומרת שזה לא פרקטי אז...וואלה יש עוד הרבה על מה לדבר, כי פרקטי זה עניין של הסתכלות על החיים... יש המון עבודה על הבית שלך, המון. אפשר למצא המון פתרונות "פרקטיים לחדר שכולו חלונות כולל סגירה של חלק ממנו בקיר. בהחלט פרקטי. מעבר לכך, את יכולה לשפוך את זעמך, לחשוב שאני נעימה או לא, זה לא ישנה שום דבר ובעיקר לא ישנה זה שאת בוחרת לברוח. אני חושבת שלא הבנת את מילותי, ממש לא. כשלא בא לי לענות אני לא עונה. וכשבא לי לענות אני עונה. מודה לך ההמלצות שנתת לי למרות שלא ביקשתי. השתדלי שוב לא להבין שום דבר אחר ממה שאני אומרת. אני חושבת שזו התחלה טובה כדי להבין את מה שאני כן אומרת. מעבר לכך, אם תרצי להשאר את מוזמנת. אם לא, גם כן. אני מקווה שעכשיו, אם תקראי, תוכלי לקרא את ההודעה ממקום של ענייניות, בלי רגשות וכעסים. נסי, נראה אולי זה יכול לקרות. אם לא...אז לא. בכל מקרה, בכל דרך שתבקשי בהצלחה