אהלן:)

סוזן50020

New member
אהלן:)

שמי סוזי, בת 20, חולה על אנג'ל ובאפי מאז ותמיד...אני במיוחד אוהבת את שחקן ג'יימס מאסטרס- ספייק. מצפה להשתלב פה בכייף ...למרות שלא כ"כ אוהבת ספוילרים, כי פיספסתי עונות חדשות בגלל שהייתי בבסיס, אך כעת עברתי לבסיס פתוח+יש לי תבל דיגיטל , בקיצור חזרתי לצפות בבאפי+אנג'ל בכייף. תעדכנו אותי מה ג'יימס אוהב לעשות, מיהו בחייו האמיתייים? האם היה נשוי? ולמה אין לו בשר בלחייו ? האם השתמש בסמים בעברו? טוב, אז בנוסף גמר חתימה טובה!

מרסטרס!!

וג'יימס מרסטרס בן 43 (באוגוסט שעבר), היה נשוי פעם אחת אני חושבת כיום אין לו אישה והוא מתמקד בעבודה שלו. ממה שידוע לי, הוא לא השתמש בסמים. הוא התחיל את העבודה שלו בתאטרון, ומשם עבר לטלוויזיה. הוא למד בג'וליארד שנתיים ואז העיפו אותו (לא זוכרת למה). אממ...הוא השתתף בסרט "צ'אנס" לצידה של טארה (סניליות גוברת, שכחתי את שמה). והכי חשוב (והכי מאכזב) הוא לא אנגלי, הוא רק עושה מבטא בשביל הסדרה. הוא למעשה אמריקאי. בנוסף את הצלקת שלו הוא קיבל במהלך שוד (ולא הוא שדד!) בקווינס לילה אחד.. וזהו.

סוזן50020

New member
יו תודה../images/Emo13.gif

אהמ...לא שמתי לב לצלקת?
איפה היא בדיוק ממוקמת?

yotam 14

New member
נצל"ש

מישהו יודע מתי מתחילים לשדר את העונה השביעית של באפי בביפ?

QueenMaria

New member
כמו ליייייי.../images/Emo67.gif

ולהולי מארי קומבס. ייאי. הגבה שלי מאושרת.

Arielcohen

New member
נצל"ש, שאלה שעלתה לי 7X21../images/Emo58.gif

לגבי הכוחות של באפי - זה לא קצת מוזר שקיילב בסוף 7X21 העיף את באפי על עמוד מבטון עד כדי כך שהעמוד זז ממקומו, ובאפי לא הושפעה מהמכה כלל, ולעומת זאת כשערפד העיף את באפי על מצבה ב"לראות אדום" זה פגע בה עד כדי כך שהיא בקושי הצליחה להדוף את ספייק מעליה?

buffySpirit

New member
../images/Emo58.gif 721

השערה: העמוד זז, המצבה נישברה - זתומרת שהעיפו אותה יותר חזק על המצבה ובגלל זה היא נישברה והעמוד לא. חוצמיזה אנחנו לא יודעים איפה בדיוק העמוד פגע בה ואיפה בדיוק המצבה פגעה בה (בעצם היא פגעה במצבה/עמוד...), כידוע יש נקודות שיותר כואבות ומסוכן אם פוגעים בהם ויש נקודות שפחות.

גואנו

New member
אויש נו

וכמה פעמים נפלו עליה כל מני.. הברונז למשל או שהיא פתאום קפצה לגובה של 3 מטר והעיפו אותה על כל מני קירות למינהם וכלום לא קרה לה? זו בכל זאת..סידרה.

סוזן50020

New member
דה!../images/Emo6.gif

הייתי בטוחה שהוא מרט בעצמו בפיצנטה כמה שערות בגבתו כדי להראות קשוח יותר..

אכן זה שלו../images/Emo99.gif

כשהוא התקבל לעבודה ואמרו לו ללכת למאפר הוא הציע שיכסו את זה והמאפר כמעט צעק עליו, אמר לו שינצלו את זה עד הסוף.... בסופו של דבר, כדי לתרץ איך הוא קיבל את זה, מראים באחד מהפלאשבקים שלו, כשהוא בקרב עם הקוטלת הסינית שהיא חותכת אותו בגבה...

למעלה