אהלן...

אהלן...

אני מחפש שם של שיר של שוטי הנבואה ששמעתי לפני כמה ימים ומזה נדלקתי עליו. לא נראה לי שהוא כל-כך מוכר בגלל שהורדתי כמעט את כל השירים שלהם והוא לא היה היה שם, יכול להיות שזה שיר חדש שלהם כי זו הפעם ראשונה שיוצא לי לשמוע אותו. בקיצר זה בערך התאור שלו לפי מה שאני זוכר- השיר הוא די קצבי ו"שמח" שהפזמון שלו ארוך וחוזר על עצמו די הרבה, ובין פזמון לפזמון יש קטע כזה של דיבורים במהירות בלי מוזיקה ברקע. את הפזמון שרים כמה אנשים ביחד(כמו קול אחד) והוא הולך ככה: נה נה נה נההההא הההא הההא- x2, ההההאההא הא הא-x2. חחח איזה מצחיק זה יצא... אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר בתודה מראש

N E Z E K

New member
וואי יש כ"כ הרבה שירים של השוטים

שהולכים ככה... יש לך קצת יותר מילים מהשיר??

שיו כמה שאתם יכולים להיות טיפשים!

יש מצב הוא מדבר על אגם הברברים! אבל לא אהבתי ת'קטע שאתה מוריד שירים שלהם.../= אחי, קצת כבוד ללהקה שאתה שומע ! אתה אוהב אותם? ווואלק לך תקנה ת'דיסק... אבל חדל פטפטת! אני לא אמא שלך שתחנך אותך... זהו לבינתיים

DidjiT

New member
וואלה...

נראה לי את מדבר על אגם הברברים! כי קצבי זה זה... אבלללל אחי למה להוריד ככה? ועוד לבוא לפורום שוטי הנבואה ולהגיד הורדתי הכל? חחחחח.. =) יפה לך! "באגם הברברים יש לי חברים... באגם הברברים אנחנו כל היום מסתובבים..."

../images/Emo121.gif לפי הנהנהנהנהנה

זה אח של סאלים אבל אם יש מילים אז אין מצב, מילים במהיאות? פנאן? אבל זה עם מנגינה...קיצר יש לך עוד אנפורמציה?

יש! מצאתי...

זה אח של סאלים, שיר יפה לאללה תגידו השיר הזה נמצא בדיסק הראשון או השני?

DidjiT

New member
זה לא אח של סאלים!

איך זה יכול להיות אח של סאלים עם מדברים ?! אח של סאלים זה רק מנגינה! =)

איך זה אח של סאלים?!

זה לא הגיוני אין בו מילים!! אם שמעת את זה ברדיו אז זזה בטח אין סופי! ואם זה שיר ארוך זה אין סופי!

שמעו, אני אמרתי לכם בערך איך

השיר נשמע לפי מה שאני זוכר אותו, כולה שמעתי אותו פעם אחת ורציתי שתזרקו לי שמות של שירים בכיוון. נכון שאין בו קטע של דיבורים אבל זה שיר קצבי ושמח ששרים אותו כמה אנשים ביחד זה למה רשמתי "זה בערך התאור שלו לפי מה שאני זוכר" לא צריך לקלל בגלל שלא זכרתי במדויק

למעלה