אהלן :)

ו ו י נ י

New member
אהלן :)

אחלה פורום יש לכם פה. אהבתי :) שאלה- האם בסיום שירות לאומי מקבלות בנות השירות אותן הטבות כמו חיילות משוחררות? דוגמת המענק בסיום עבודה מועדפת? תודה מראש!

ו ו י נ י

New member
אה ועוד משהו..

האם יש אפשרות לעשות את השירות הלאומי כמדריכה ועוזרת בחברה להגנת הטבע/ קק"ל / רשות שמורות הטבע? האם ידוע לכם אם דבר כזה הוא אפשרי? ואם בכלל יש מקום עדיין? ולאן עליי לפנות כדי לקבל עוד פרטים בנושא?

asifff

New member
אז ככה...

לפי מה שידוע לי ניתן לעשות שירות לאומי בשמורות הטבע והגנים, במסגרת אמותת שלומית, בנוגע למקום.. את צריכה פשוט להתקשר לשאול... ו... לבנות שירות שמשרות שנתיים מגיעות אותן זכויות כמו לחיילות משוחררות. לבנות שירות שמשרתות שנה אחת מגיעות בדיוק מחצית מהזכויות, בנוסף הן לא יכולות לעבוד בעבודות מועדפות.. שיהיה לך בהצלחה!

M o n a L i s a

New member
היי וויני ../images/Emo13.gif

אני משרתת בחברה להגנת הטבע, אבל התפקידיםהאלה בד"כ נקבעים מראש בהרשמה מוקדמת יותר. אבל שווה לנסות

ו ו י נ י

New member
כלומר-

בנות שמשרתות שנתיים בשירות לאומי כן מקבלות את המענק בסיום העבודה המועדפת? ולמונהליסה- האם את יכולה לפרט קצת על מה שאת עושה..? ואף לתת לי טלפון בו אוכל לברר בנוגע לחברה להגנת הטבע? תודה!:)

M o n a L i s a

New member
כן, מקבלות../images/Emo13.gif

אני כעיקרון מדריכה במוזיאון היסטורי שנמצא בבעלות החברה להגנת הטבע. אני נמצאת שם כבר כמעט שנה שבמהלכה הדרכתי קבוצות שמגיעות לבקר באתר. בהתחלה עשיתי קורס שבו פגשתי בני שירות שמשרתים בבתי ספר שדה בכל הארץ, ומדריכים טיולים של כמה ימים, בכל מיני איזורים. (מהצפון ועד אילת) אבל צריך להתחייב לשנתיים בתפקיד הזה, ואצלי לא.
טלפון אני לא יכולה לתת לך, כי כל התהליך מתבצע דרך עמותת שלומית שדרכה אני עושה שירות לאומי. הרכזת מקשרת אותך אליהם.

ו ו י נ י

New member
אבל לפי מה שהבנתי

עמותת שלומית כבר לא מקבלת סרבניות מצפון זה נכון..?

Mיקי_

New member
לא מדוייק

לפי, המידע האחרון שניתן לי בנושא, כל מקרה נבדק לגופו תמיד שווה לנסות לפנות אליהם!

למעלה