אהלן

אלו Z

New member
אהלן

דבר ראשון, אני שמח שהתוודעתי לפורום הזה כל העניין של רוחות והלא נודע מאוד מרתק אותי, שלא לומר מפחיד קצת. בכל מקרה יש לי שאלה. לפעמים קורה לי שחפצים מסויימים (ארנק, משקפיים, תיק קטן וכו') נמצאים במקומות שונים לגמרי מאיפה שאני זוכר ששמתי אותם. לדוגמה, אני חוזר הביתה מבצפר, שם את הארנק שלי על השולחן, מוציא את הכסף, ויוצא מהחדר. כמה זמן אחר כך אני לא מוצא את הארנק בשום מקום! עד שמצאתי אותו מתחת לכרית על ספה. או שאני סתם סנילי שלא זוכר איפה שמתי דברים, למרות שזה ממש מוזר כי בכלל לא התקרבתי לספה עד שראיתי את הארנק שם, או שיש תופעה מוזרה שאני לא מודע אליה. אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי. וזה כבר קרה לי כמה וכמה פעמים... שחפצים מסויימים מגיעים למקומות שאין שום סיבה שהם יהיו שם.

I am a freak

New member
לנושא כזה יש שני פירושים

פירוש מדעי ופירוש מיסטי. אני, אישית, תמיד הלכתי לכיוון המדע. אבל, אם תרצה שאסביר עם שדוני בית, אסביר
תן סימן. שבת שלום, הפריק.

אלו Z

New member
חח

שמע אני נוהג להאמין בדברים על טבעיים וכאלה אבל שדוני בית נשמע לי קצת מוגזם, חחח אז תביא אותה בהסבר המדעי- אני סנילי? :)

I am a freak

New member
5 נקודות לבחור מעלי ../images/Emo127.gif

לאחרונה עשו מחקר בנוגע לזיכרון, בעזרת קבוצת מחקר של כמה אנשים. העבירו אותם אירוע, בלי ידיעתם שהם מנוסים בנתאי מעבדה- ואחרי חודש פנו אליהם כדי לנסות ולראות מה הם זוכרים. התוצאות היו שאף אחד לא ידע בדיוק מה קרה שם. אנשים המציאו פרטים, אנשים לא זכרו פרטים חשובים למדי וכל היוצא בזה. המסקנות של המחקר היו מרובות, אבל מה שאני זוכר בעיקר זה שהמוח האנושי משלים חורים בזיכרון בצורה רנדומאלית [לא יודע איך לנסח את זה, הם הסבירו בצורה כל כך מדעית וגבוהה לבחור כמוני, עם תופעות פיזיולוגיות ושיט] עד כדי כך שאתה מוכן להישבע בחיים שלך שמה שאתה זוכר זה אכן מה שקרה- אבל, במציאות קרה משהו אחר. תסיק מסקנות
הפריק.

למעלה