אהלן...

טייס13

New member
אהלן...

אני לא יודע אם זה יעניין מישהו מכם אך בכל זאת רציתי לספר לכם שלאחר כחודש של ציפיה לtrain simulator 2 התאכזבתי שנודע לי שאין באפשרותי להזמין אותו (ואם למשישהו יש איכשהו אז שיגיד.......) החלתתי לקנות את train simulator 1. אם משהו יכול לספר לי על הגרפיקה, המשחק עצמו, סוגי רכבות, משימות, יתרונות+ חסרונות, אשמח לשמוע. תודה רבה, טייס 13

היה לי אותו...

אני אישית ממש ממש משש לא אהבתי אותו, ציפיתי שיהיה הרבה יותר מהנה... זה לא היה כל כך כיף, בעצם זה בכלל לא היה כיף... אני בטוח שיש כאלו שיחלקו עלי, אבל אני בתור חובב תעופה מושבע לא אהבתי בכלל את כל הז'אנר הזה..

טייס13

New member
עוד שאלה...

לא אהבת את הז'אנר. השאלה שלי אם המשחק ברמה טובה: גרפיקה, מציאות וכו'... והאם יש אותו לקנייה בארץ, כמה הוא עלה לך? ושוב, תודה רבה. נ.ב. אשמח לקבל פרטים על מסילות, רכבות איזורים, ארצות, תחנות רכבת ונוסעי/ סחורה וכל הדברים שהיו כתובים בהודעה הקודמת.

ובכן,

הגרפיקה בו לדעתי סבירה, לא יותר מזה. לגבי ריאליזם ממש ממש ממש אין לי שמץ, אף פעם לא יצא לי ממש לנהוג ברכבת כדי לדעת איך זה. מה שכן אני זוכר זה אם אתה נוסע מהר מידי ויש פנייה אתה תעוף מהפסים, וגם יש לך הגבלות לגבי המהירות בהתאם למקום שבו אתה נוסע. יש לך שם כמה משימות מוכנות מראש, חלקן זה נסיעה של רבע שעה חלקן של 3 שעות, עד כמה שזכור אי אפשר לתכנן משימות... וכן, יש לך לו"ז שצריך לעמוד בו. ועצה, אני במקומך הייתי מחכה עוד קצת לגירסא החדשה יותר, אולי היא דווקא תנחול בהצלחה... את הראשונה קשה לי להאמין שתמצא בארץ, אני קיבלתי את המשחק, ולא קניתי(תודה לאל).

טייס13

New member
טל, באיזה איזורים מדובר, האם

הם נרחבים, פתוחים, מקומות, ארצות, אשמח לקבל תשובות לאלה, תודה מראש וחג שמח.

לפעמים תיסע

במקום שדומא למדבר סהרה, לפעמים ליד הר, לפעמים בין בתים צפופים... זה לא שיש משהו אחד קבוע וזהו !

טייס13

New member
וטל האם מדובר באיזורים אמיתיים,

האם יש רכבות חדשות, האם נוסעים בערים ליד כבישים, והאם אתה מטפס בהרים, האם אתה חוצה כבישים, כיצד נוהגים דרך המקלדת, עם החצים? ועוד פרטים יתקבלו בברכה ברשותך. אני מקווה שאני לא מאיק אך אני ממש מצפה כבר לסימולטור, תודה מראש, טייס13

טייס13

New member
ואם יש לך תמונות כאשר שיחקת במשחק ו

האם יש לך אותו עדיין? חג שמח ותודה....

קצת תשובות...

1. יש די תוספות למשחק, רכבות חדשות, משימות חדשות באזורים חדשים על מסילות חדשות. 2. לא זכור לי שטיפסתי על הר. 3. אם זכרוני לא מטעה אותי אז לא ניתן לחצות כבישים. 4. לנהוג עם המקלדת ? מה דעתך עם העכבר ? זה אחרי הכל רכבת שנוסעת על מסילה, ככה שאין שום סיבה שתוכל לשלוט עליה, זה עניין של שליטה על צירים שלא קשורים לכיוון. 5. ממש לא זכןר לי ארצות. אבל זה World Wide לפי מה שזכור לי. 6. המשחק בטח זרוק אצלי איפשהו בבית, אם אני אמצא אני אהיה מוכן למכור לך אותו בסכום נמוך וסביר אם אתה באמת מעוניין. תמונות אין לי, בטח שלא על המחשב החדש שקניתי לפני חודש+... אבל לא תיהיה לך שום בעיה למצוא ברשת.

מקבץ תמונות :

הגירסא שאני מדבר עליה : http://www.gamespot.com/pc/sim/trainsimulator/screenindex.html גירסאת 2004 : http://www.gamespot.com/pc/sim/trainz2004/screenindex.html הגירסא שבדרך : http://www.gamespot.com/pc/sim/trainsimulator2/screenindex.html

טייס13

New member
אתה בטוח שהיה לך את microsoft

train simulator 1??? כי לפי התמונות שראיתי אין כמעט דימיון בין מה ששלחת לבין מה שמוצאים באינטרנט. אפילו חיפשתי בתמונות של גוגל ומצאתי ברמה טובה פי כמה.

טייס13

New member
אני כבר הזמנתי מאנגליה אבל

סתם לידע כללי בכמה היית מוכן למכור לי? והאם ידוע לך תוך כמה זמן המשלוח מגע מאנגליה (או בטיסה או באונייה). תודה רבה על הזמן והסובלנות.

כן היה לי את זה של MS...

Train Simulator 1... ואם הייתי מוצא אותו הייתי מוכר לך בלא יותר מ-20 שקל. זמן המשלוח תלוי בכסף שאתה משקיע בו...

אגב התמונות שראית הם של

המשחק נטו ! בלי שום דבר עליו, וצולמו די מזמן עוד כשהטכנולוגיה לא הייתה משהו(ביחס להיום כמובן). היום יש לך כרטיסי מסך רצחניים ומעבדים שמגיעים למהיריות בלתי נתפסות עם DATA BUS של 64 ביט וכמובן יש לך גם מלא תוספות למשחק שמשפרות אותו, כנראה בגלל זה ההבדל...

טייס13

New member
עוד שאלה... ברשותכם

לא אהבת את הז'אנר. השאלה שלי אם המשחק ברמה טובה: גרפיקה, מציאות וכו'... והאם יש אותו לקנייה בארץ, כמה הוא עלה לך? ושוב, תודה רבה. נ.ב. אשמח לקבל פרטים על מסילות, רכבות איזורים, ארצות, תחנות רכבת ונוסעי/ סחורה וכל הדברים שהיו כתובים בהודעה הקודמת.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אין מושג כזה 'אין באפשרותי'..../images/Emo43.gif

שמעת על "עם הרבה רצון וקצת יכולת יכול גם פיל לז.. תרנגולת". הנה, ב"אמזון" רק מחכים למספר כרטיס האשראי שלך. ולא, אין לי ניסיון איתו כי אני 'מתעסק' רק עם FS.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
נפלתי, משום מה, על . . .../images/Emo43.gif

הסניף הגרמני של 'אמזון'. הנה קישור לאתר המציע את "סימולטור הרכבות 2" במחיר עוד יותר זול.

טייס13

New member
מה שאני הבנתי הוא ש

באנגלית קוראים התאריך הפוך וכאשר ניסיתי להזמין הם אמרו שזה יגיע רק ב7.1 ולא מה1.7, ולכן אני כתבתי שאין באפשרותי לאחר ניסיונות רביטם של חיפוש. האם אתה הזמנת דרך אחד משני האתרים שנתת לי? והאם יש הבדל בין שתי התמונות המופיעות על שתי הקופסאות השונות? ברכל מקרה תודה רבה, רבה ואני אשמח לקבל עוד הסברים על דרך הקרניה, והאם אתה בטוח שזה הגיע כבר מכיוון שניסיתי מהמאזון ולא היה להם (אני לא יודע אם נגמר להם במלאי- כמה זמן הם ממלאים או שאכלל אין להם). תודה וחג שמח.

למעלה