אהלן

LOVEסנדי

New member
אהלן

עזבו אתכם מלחמת מינים מזה פה?????? באמת צאו מהבועה ותתחילו לחיות חיים נורמאליים כי כל מין צריך את מיניהו כמו שלכל סיר יש את המכסה.. בקיצור תחיו את הרגע ואל תישכחו לתת חיוך..נ.ב כן כן אני חדשה פה במלחמה הזאת היא המלחמה של כולנו!

איזו בועה?

לריב זה כיף... לפעמים אני קם בבוקר ומקווה שתהיה טעות בחשבון פלאפון שיהיה לי על מי לצעוק
משחרר לאללה
וברוכה הבאה

LOVEסנדי

New member
אהלן ששיקשת

קודם כל תודה!
דבר שני חחחחחחחחחח והשאלה שלך איזו בועה אז הבועה שאנו חיים בה אבל מה טוב בזה שאפשר לברוח מהמציאות החרא שיש לנו במדינה ואם כבר מדברים עליכם גברים אז בן כמה אתה ששיקשת..? תודה על השיחרור אני כבר מרגישה אותו

זו הכוונה-

בשביל זה יש את רוב הפורומים, לפרוק את כל העצבים והאטרף
אני בן 24, תאמיני לי- פעם ביום תמצאי את אח הפורומים עם שאלה/הודעה כל כך מטומטמת, כל מה שנשאר זה להכנס במי שרשם אותה ולהנות מהקריזה שהוא/היא חוטפים עלייך

Hila Pila

New member
ברור!!

איזה טעם יש לחיים אם לא בשביל שיהיה עם מי לריב?? לפעמים אני רק מחכה שמישו טיפ טיפה יעצבן אותי, לא צריך הרבה, ואז אני כל כך מאושרת שניתנה לי הזכות להגיב.... אחחחח......

LOVEסנדי

New member
משיבה מלחמה

אז אני מבינה שאני יכולה להוציא עלייך עצבים?! אוקיי אז ככה תחלס נמאס לי מכל הגברים שתופסים מעצמם תחת וחושבים שגבר הוא כל יכול אז ככה מה תגיד על זה שיש לי רישיון טנק האמתי שחשבתי לקנות מרכבה 4 אבל תאר לך שיתקע לי הטנק מי יבוא לחלץ אותי?? זאת שאלה טובה וואלה אין לי שרירים בשביל להרים טנק הקיצר למה להסתבך שיש בימנו רכבים הבעיה שלנו הבנות תמיד יש בעיות ובהבעיה היותר קשה אייך לפתור אותה
וואלה ברגע זה הוצאתי מחצית מעצביי
שלא לדבר על כך שאסור להתעסק עם מרוקאיות בקיצור כמה שנתווכח זהו טבעו של העולם אז שבו בשקט או שלא..

זה חצי?

זה אולי רבע
אבל למה צריך את הטנק? למה צריך אוטו? צריך אופנוע, טיל קטנטן ללא פקקים
אבל בענייני הכביש- נשים וגברים מאוד שונים:
גברים סוטים מנתיבם בגלל כשהם מסתכלים על משהו.
נשים סוטות מנתיבן בגלל שהן לא מסתכלות.
גברים עושים וגורמים לתאונות בגלל שהם מהירים מידי.
נשים עושות וגורמות לתאונות בגלל שהן איטיות מידי. יש עוד הרבה, המשפטים כתובים בכלליות אבל לא מכלילים.

אורית15

New member
../images/Emo8.gif

בנים מחטטים באף (גם נשים.. אבל יותר ב"אלגנטיות", ולא ישר מכניסים אצבע לנחיר הקטנטן;)) בנות מול המראה

למעלה