אהלן......

הם לא עונים לי.........אין בעיה....

אפרוח טורבו : אחי מה המצב? אפרוח 4X4 : סבבה עגל מה שלומך? אפרוח טורבו : תגיד? זאת לא מתוקית שדיברה כאן עם איזו גלידה לפני כמה דקות? אפרוח 4X4 : זאת היא כן...אבל היא יצאה לקיוסק לקנות מונטנה... אפרוח טורבו... : טוב נו, אולי היא עוד תחזור להגיד איזה שלום קטן.. אפרוח 4X4 : ואולי לא... אפרוח טורבו : יאלה בי היה נחמד לשוחח איתך. אפרוח 4X4 : איזה נחמד...אתה דפוק ! ת´ראות

../images/Emo46.gif סנובים........

יאלה......שתוק יא בכיין....

טורבו........תגיד

לקחת את הכדורים הסגלגלים הקטנים כבר? אם לא......אז תקח ואם ת לא מוצא אותם.......קח

דבר ראשון.....

אני אדום ( אוהד הפועל שרוף חצי מת ) הירוק היה בהקשר אחר.... ועכשיו לעניין.....אני רוצה להקים איתך עסק...את תיסרגי כייפות בלילה אני אמכור אותן ביום... ביום את תארזי קונדומים...ואני אמכור אותם בלילה... רווחים חצי חצי את 40 אחוז אני 60 רק תגידי כן...ואני רץ לקנות לך צמר

טאקילה~*

New member
אפרוחחחחחחחחחחחחחח.............

וואלה יופי של עיסקה...........וההמצאה בולבול בכיפה סרוגה........ תגיד זה שייך ליהדות התורה או מפד"ל............צריכה לכיר את חוג הלקוחות.............שלא תמעל אותי למה אני ימהל אותך...

צוחקת...

New member
לוקחת

האפרוח בידי..... מלטפת לו בעורף עם האצבעות עושה לו דיגי דיגי......
טובה אפרוח......טובה...... אפרוח מותק הרבה צומי טובההההההההה טובההההההההההההההה

חהחהחהחה..נשמה את...

"לוקחת את האפרוח בידי" בקלאווה...בשביל לקחת אותי בידיים..צריך 12 גורילות עם שרירים. אבל.....השאר סבבי... תיזהרי שלא אתרגל

למעלה